Delovna akcija včeraj 23.3.2025
Zelo slabo so prikazali razporeditev prostorov, zato ni vidno, zakaj so stlačili kuhinjo skupaj s kavčem. V tej sobi prej ni bilo kuhinje, kje je bila?
Pa tisti mini kuhinjski blok je primeren za samsko osebo ne pa za 4 člansko družino.
V bistvu sploh nimam predstave, koliko prostora je v tisti hiši….
Sploh fine so zavese v spalnici, ki se vlečejo po tleh. Še za mlade, zdrave so nevarne, da se zapleteš in padeš, ne pa za gibalno ovirane.
Kuhinja nikakršna. za skuhat kavo, čaj in pogreti mleko. Miza majhna. Kavč za 2 in za ležanje 1 osebe naj bi bil dnevna soba?
Fantoma bi zgoraj vsaj postelje zamenjali, če nič drugega!
P685, 25.03.2025 ob 07:12
Vedno manj denarja je za te reči. Pravijo, da se podarjenemu konju pač ne gleda v zobe, a tale prenova je izgledala hudo ubogo. Kuhinja je čisto mimo in kopalnica tudi. Danes so drugačni standardi. Upam, da je vsaj družini všeč, ker so mi zelo simpatični, prijetni.
res je. Čehi nočejo dati več denarja, hočejo, da je enak budget kot je bil v prvih sezonah. Je pa res, da se bi dalo tudi z manj denarja urediti prostor. Zelo slab občutek za prostor, ki se vleče že kar nekaj oddaj, ne ravno dober okus za detajle. Če pa ni interesa, je pa pačvse dobro. Itak je ta oddaja samo še promocija voditeljice in nič drugega. Če hočejo oddajo “rešiti”, da bi postala gledljiva, bi morali zamenjati kompletno ekipo – od produkcije do voditeljev. Ker so se izpeli. Vedno isti štosi, presenečenja, še pohištvo se konstantno ponavlja. Saj je novo, pa vse, ampak dajmo delati uporabne rešitve in ne opremljati kot je všeč nam.
Družini mora biti všeč. Tudi snema se tako dolgo, dokler ne dobijo pravega efekta.
Oddaja je katastrofa, sitna baba Ana in neki kvazi duhoviti delavci. Pa če vsaj Ana ne bi na Sprunki Game koncu okrasila stanovanja z zavesami, prtom, brezveznimi dodatki, to vse še zmanjša prostor.
Osa996, 28.03.2025 ob 09:10
Dve arhitektki, opremljeno pa kot v starih časih?
tudi zgledata kot da sta iz starih casov.
Drugace pa – najvec boste za oddajo naredili, da jo enostavno ne gledate. Jaz je ze vec let ne, odkar so menjali arhitekte, ker mi sedanje prenove niso vec vsec. Pa tudi Ana je prevec “zrasla” in je negledljiva. Scenariji so pa skoraj tako slabi kot oprema
Forum je zaprt za komentiranje.