Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Delovna akcija včeraj..

Delovna akcija včeraj..

Meni je bilo lepo, da pomagajo družini. Pa vam?

meni pa ni, vedno izberejo ene čudne ljudi

Všeč mi je bila izbira. In z odprtimi usti sem poslušala, kakšno čudovito knjižno slovenščino govori ta mamica. In kako so imeli čisto in pospravljeno to svojo skromno hišico! Pridni so in takim privoščim iz srca.
    Nisem nobenemu fauš, da ne bo pomote ampak kaj pa družine, ki so doživele požar in izgubile čisto vse? Moti me namreč, da teli majstri/mojstri najprej začnejo akcijo s tem, da vse vržejo proč? vsaj kot je to prikazano. In tudi tu bo pela verjetno nova kuhinja, čeprav je bila stara v bistvu tudi nova. Pri požaru pa tudi nove stvari ne moreš več uporabiti, enostavno ničesar. Kar ne uniči ogenj, uniči gašenje. Pri vseh teh ljudeh iz akcije pa ostane vse, samo hiše so v bolj klavernem stanju. In mislim, da bi se res izšlo, saj vsak teden dom zaradi požara izgubi vsaj ena, družina. In potem ne  bi nihče več obrekoval zakaj ravno tem in tem pomagat. A ne?

Ne, kuhi jo je gospa sama kupila in bo ostala ista. Nova vrata, itd.. Ja verjetno ne vržejo stran, ampak porabijo za koga kateri jih nima.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close