Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Delovih revij ne bo več?

Delovih revij ne bo več?

Menda je bilo po radiu, da ne bodo več izhajale… Je to res? Vse so zavozili k… tajkuni…

Ko je bil Tito živ, so redno izhajale.

Ja, kaj pa vem. Jaz sem Jano že včeraj iskala, pa jo ni bilo, niti danes.

Ne boste nič zamudili. Prebirajte dobre knjige ne pa te revijalne plaže.

To so zavozili kar lepo sami, četica 571, ki je držala štango tistim, da spo lahko uspešno stajkunizirali ostalo Slovenijo.
Pri tem pa so seveda veselo kasirali, tudi do 8000 €in več vsak mesec. Fajn ne? Jaz bi tudi…samo ne mi sedaj jamrat in se, kot si je privoščila GOGA, primerjat z Vegradovimi delavci..

Ne, jaz ne bom nič zamudila, bo pa 100 redno zaposlenih in 200 honorarcev ostalo brez svojega dohodka. Tukaj so potem vpleteni tudi zakonci, otroci, cel kup ljudi bo trpelo pomanjkanje. Na to se pa ne spomniš, a ne? Briga te, tam v kakšni varni JU službi.

Ne, jaz ne bom nič zamudila, bo pa 100 redno zaposlenih in 200 honorarcev ostalo brez svojega dohodka. Tukaj so potem vpleteni tudi zakonci, otroci, cel kup ljudi bo trpelo pomanjkanje. Na to se pa ne spomniš, a ne? Briga te, tam v kakšni varni JU službi.[/quote]

Jaz nisem v JU, ampak se zelo zelo strinjam s “plažo”. Glave polnite s čim drugim. Tudi preprodajalec mamil bo brez dohodka, če ne boste uživale mamil…. Torej, kar kupit!

Ne, jaz ne bom nič zamudila, bo pa 100 redno zaposlenih in 200 honorarcev ostalo brez svojega dohodka. Tukaj so potem vpleteni tudi zakonci, otroci, cel kup ljudi bo trpelo pomanjkanje. Na to se pa ne spomniš, a ne? Briga te, tam v kakšni varni JU službi.[/quote]

Jaz nisem v JU, ampak se zelo zelo strinjam s “plažo”. Glave polnite s čim drugim. Tudi preprodajalec mamil bo brez dohodka, če ne boste uživale mamil…. Torej, kar kupit![/quote]

A ti novinarje, lektorje in druge primerjaš z dilerji mamil? Tako se bere.

Teh revij nikoli nisem brala, se mi pa ne zdi prav, kar se je zgodilo tem ljudem, ki so revije ustvarjali.

Meni se pa smili Damjan Murko …. kje ga bodo pa zdaj objavljali? Obstaja še kakšna alternativna trič trač revija, ki ne izhaja pod okriljem Dela revij?

No in kaj so ustvarili? Slovenko leta za začetek. A greva dlje? Rajše ne, ker ti bo nerodno.

Pač, pisali so pofl, ki je bil v osnovi namenjen ceneni politično populitični manipulaciji. In se opekle!

Jaz nisem v JU, ampak se zelo zelo strinjam s “plažo”. Glave polnite s čim drugim. Tudi preprodajalec mamil bo brez dohodka, če ne boste uživale mamil…. Torej, kar kupit![/quote]

Teh revij nikoli nisem brala, se mi pa ne zdi prav, kar se je zgodilo tem ljudem, ki so revije ustvarjali.[/quote]

Z branjem teh revij se dela škoda v glavah ljudi!!!

Teh revij nikoli nisem brala, se mi pa ne zdi prav, kar se je zgodilo tem ljudem, ki so revije ustvarjali.[/quote]

Primerjava res ni na mestu. Je pa tudi res, da pri ustvarjanju teh revij ni sodelovalo ravno veliko novinarjev – so bili bolj pisuni naročenih člankov. O urednikih, pa je škoda zgubljati besede.

Primerjava res ni na mestu. Je pa tudi res, da pri ustvarjanju teh revij ni sodelovalo ravno veliko novinarjev – so bili bolj pisuni naročenih člankov. O urednikih, pa je škoda zgubljati besede.[/quote]

“Primerjava” je bila mišljena samo kot spodbuda za razmišljanje. Je pa zrno resnice v njej.

No ja, Delo revije so tudi Naša žena pa Pri nas doma … Verjetno za njimi res ne bo ostala intelektualna praznina, ampak ne gre samo za to. Gre za še eno podjetje, ki je dolgo časa lepo poslovalo in bi lepo poslovalo še naprej, če … Vedno se mora najt en pokvarjenec, tale ni ne prvi ne zadnji. V JU ste na varnem, drugje pa velika firma ni zagotovilo, da se ne bo zgodilo tudi vam.

No in kaj so ustvarili? Slovenko leta za začetek. A greva dlje? Rajše ne, ker ti bo nerodno.

Pač, pisali so pofl, ki je bil v osnovi namenjen ceneni politično populitični manipulaciji. In se opekle![/quote]

A so morali kaj ustvariti? Delali so revije, ki so se prodajale, dobro so poslovali in jih je zavozil en Raščan, ki je, kar se mene tiče, zrel za v zapor.

Pa ne mi zdaj s politiko. A revije tipa Lady, pa tiste z recepti,a to je tudi politika?

A razumeš, da so ti ljudje nekaj delali, plačevali davke? Zdaj bodo pa cuzali državno blagajno? Je to težko razumeti?

Saj, ti je prav, ko drugi propadajo. Samo se ne čudi, če s teboj ne bo nihče solidaren, ko boš ti propadala.

No ja, Ambient, Pri nas doma, Moj mikro, Rože&vrt, pa tudi Naša žena in Kih niso ravno tračarske revije …

Če teh ne bo več, se bodo pa druge pojavile. Upam, da kvalitetnejše.

Ha ha ha.

Ker tiste revije, ki niso od Dela, so pa toliko bolj kvalitetne.

Pač, pisali so pofl, ki je bil v osnovi namenjen ceneni politično populitični manipulaciji. In se opekle![/quote]

A so morali kaj ustvariti? Delali so revije, ki so se prodajale, dobro so poslovali in jih je zavozil en Raščan, ki je, kar se mene tiče, zrel za v zapor.

Pa ne mi zdaj s politiko. A revije tipa Lady, pa tiste z recepti,a to je tudi politika?

A razumeš, da so ti ljudje nekaj delali, plačevali davke? Zdaj bodo pa cuzali državno blagajno? Je to težko razumeti?

Saj, ti je prav, ko drugi propadajo. Samo se ne čudi, če s teboj ne bo nihče solidaren, ko boš ti propadala.[/quote]

Človek dobi občutek, da nekateri prav privoščijo drugim, da jim gre slabo in da potonejo. (In potem meni pripisujejo strupenost samo zaradi nicka.)

Sem (bila?) naročnica revije Rože@Vrt, ki je bila super revija.
O kvaliteti konkurence – a je to Story, Nova… pa raje ne bi.

Vidim, da ste hudi poznavalci tiska. Murkota forsirajo v revijah kot so Nova, Story, itd.. in te so od drugega založnika in ne od Dela revij. Lady je mogoče trač revija, ampak definitivno ni nič škodljiva za možgane, kar o revijah, ki jih izdaja “konkurenca”, ki dobesedno zasleduje kvazi slovenske stradnike, ne bi mogli reči.
Če ne berete teh revij, to še ne pomeni, da jih nihče ne. Starejša populacija, ki jim internet ni tako blizu ima tovrsten tisk rada. Kljub temu, da je Lady najbolj prodajana slovenska revija, se še nihče ni spomnil, da bi naredil kaj podobnega – lahkoten trač, brez nagih riti, povešenih jošk in “natolcevanj” ter podobnega bruha, torej tudi pisanje takih člankov ni kar nekaj. Jana se dotika socialnh problemov – če so imeli prireditev Slovenka leta in so politiki pokupili glasovnice, to še ne pomeni, da je zdaj kar politično trobilo. Navsezadnje so vsakič predstavili tudi ogromno žensk, ki so za nas sicer anonimne.
Si ne predstavljam negotovosti zaposlenih. In jeze na tistega, ki je to povzročil, pa mu nihče nič ne more in jo bo odnesel brez posledic.
In navsezadnje tukaj ne gre samo za novinarke, tukaj so tudi delavci v administraciji, naročniki, podjetja ki so povezana in jim je poslovanje z Delom revije tudi del kruha. Tukaj gre še za eno zgodbo kako je en podjetnik lahko kupil dobro stoječe podjetje z nič denarja, ga zavozil in zafrknil cel kup ljudi. Zato je popolnoma neumestno zdaj govorit kako naj kar propadejo, saj so itak brezvezni. Postavite se v njihovo kožo – da vaše podjetje kupi en tajkunček, ga izčrpa do konca, potem vas pa prepusti usodi. Tega je v Sloveniji res veliko veliko preveč.

Še en pogolten tajkun bo – zelo verjetno nekaznovano – uničil nekaj uspešnega in priljubljenega med ljudmi. Te dni sem govoril z nekim upokojenim novinarjem Dela. Prav hudo mu je bilo. Pa nekaterim, predvsem starejšim ženskam, bo v kaselcu manjkalo nekaj, na kar so bile vajene desetletja. O novih socialnih stiskah, manjši vsoti denarja (davki) v proračun je bilo pa itak že napisano. Pa ker se pri nas očitno vse da, če si le dovolj velika baraba,bo še kakšen potencialni tajkun dobil korajžo.

Z branjem teh revij se dela škoda v glavah ljudi!!![/quote]

Le kaj ti bereš, ko si tako pameten? Men’s health? :S

Ja res, Tito vrni se, vsem tukaj se je zmešalo!

Pogrešala bom Stop.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close