delodajalec želi odpoved
Pozdravljeni!
V podjetju sem zaposlena 5 let.
29. maja se mi izteče porodniški dopust. Vložila sem prošnjo za koriščenje 15 dni lanskega dopusta,pa mi ga direktor ni odobril. Povabil me je na razgovor, kjer mi je razložil situacijo, da je prišlo v podjetju do sprememb in da ni več dela in da se je začel ukvarjati z drugo dejavnostjo, kjer ne potrebuje nikogar. Želi, da podpiševa sporazumno odpoved. Jaz želim, da mi da odpoved iz poslovnih razlogov (tehnološki višek), da grem lahko na zavod in dobim nadomestilo. On pa pravi, da je to preveč zakomplicirano in da bi se vleklo še pol leta, ker o tem odloča neka komisija in mora dati objavo … Ponudil mi je, da lahko koristim dopust 30 dni in da mi izplača regres, če podpišem sporazumno odpoved. Kaj to meni predstavlja?! In, ali je odpoved iz poslovnih razlogov res tako zakomplicirana. Dopis-namero o odpovedi iz poslovnih razlogov mi je dal namreč že lani, preden sem nastopila bolniško pred porodniško, potem pa je ustavil postopek zaradi moje nosečnosti. Prosim vas za nasvet, kaj storiti?
Samo en nasvet: nikar ne podpiši odpovedi ali sporazuma o prekinitvi delovnega razmerja.
V tem primeru na zavodu za zaposlovanje nisi upravičena do denarnega nadomestila za brezposelnost. In tudi do morebitne socialne pomoči ne, če jo boš iskala.
Kar pravi on, da je tako zelo komplicirano pa ne verjemi. Tudi če ti da odpoved iz poslovnih razlogov se ne bi vleklo pol leta) ampak mogoče 1,5 meseca (namera o odpovedi, odpovedni rok…). Poleg tega pazi, ker še dober mesec, pa ti itak pripada celoten regres in letni dopust. Tako, da tudi če ti da namero o odpovedi danes, lahko pokoristiš še celoten dopust (če ga imaš 30 dni) in zahtevaš celoten regres.
Aja, če ti da odpoved izposlovnega razloga, ti mora izplačati tudi odpravnino, drugač nič.
Predlagam, da se zaradi tega obrneš na odvetnika ali sindikat,če si vključena, ker mislim, da se te želi znebiti na najlažji, predvsem pa na najcenejši način.
Forum je zaprt za komentiranje.