Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice delo v kibusih v Izraelu

delo v kibusih v Izraelu

Mene pa zanima če ima kdo kakršno koli izkušnjo z življenjem v izraelskih “kibucih”…

zanima me tut če kdo pozna kakšno organizacijo, ki organizira delo v kibusih (lahko tudi prostovoljno delo)?

Hvala za vse informacije.

ja ,js sm že slišala za to….na netu je ena ful fajna organizacija predstavljna, ko pač prideš v kibuc tam imaš vse brezplačno na razpolago( od pubov,bazenov, oblačil….hrane)ampak v zameno pa delaš 7-8ur dnevno, odvisno za kaj se odločiš, pa mesečno prejmeš še eno žepnino…tk da je kr fajn.vse je zelo organizirano. Je pa tut še ena možnost(sam ta se mi zdi, da ni brezplačna), da lahko še zraven študiraš al pa se jezikov učiš…
no,če te zanima mi piši.
čaw

Za delo v tujini bi pa lahko ze svoj forum odprl ane ;))

jaz sem pred leti mislila it v kibuc, pol pa nekak nisem šla pol (za kar mi je zelo žal ampak zdej res nimam cajta za to!!). sem pa ogromno podatkov dobila z inteneta. v kak iskalnik daš pač te besede – israel, kibutz in dobiš dost uporabnga
ne, učenje jezikov pa ni zastonj, tud če si v kibucu.

elle=petra
V čem pa je zdaj to fora? A si bomo začeli sami med sabo dopisovat? Zanimivo… Če pa je to edini način, da izveš informacije – O.K. Ker meni se ta zadeva s kibucom zdi ful zanimiva…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close