Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Delo v gostinstvu, turizmu – proste sobote, nedelje; dopust?

Delo v gostinstvu, turizmu – proste sobote, nedelje; dopust?

Tisti, ki delate v gostinstvu, turizmu: imate vse sobote delovne? Kako je z nedeljami, prazniki?

Jaz imam v pol leta eno samo soboto prosto. Vse praznike delovne.

Nedelje pa takole: maj 3 delovne, junij 4 delovne, julij in avgust po 2 delovni, september bodo 3 in oktober 3 ali 4 delovne.

Sobote res pogrešam, ker sem v dveh društvih, kjer imamo aktivnosti vedno ob sobotah. Nikoli ob nedeljah, ponedeljkih…

Kako imate pa dopust? Vam dovolijo dopust poleti? Meni ne. Očitno ga bom morala koristiti novembra :(.

In vse to verjetno za samo 1.000-1.200  neto na mesec. A je to zivljenje? Pojdi iz te greznice,v tujino! Cimprej!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9830, 15.08.2021 ob 08:56

In vse to verjetno za samo 1.000-1.200  neto na mesec. A je to zivljenje? Pojdi iz te greznice,v tujino! Cimprej!

Če bi dobila 1100 neto, bi bila vzhičena. Pa ne dobim.

6dni tedensko.nedelje zaprte

neto mikimalc

Kakšne sobote delovne, nedelje in prazniki? V gostinstvu ni po novem niti delovnih septembrov, oktobrov, novembrov, decembrov … Corona je naredila revolucijo delavskih pravic v gostinstvu. Delaš tri mesece na leto, ostalo pa preležiš na subvencijah. Sanjski šiht! Janša nas prehiteva po levi in desni.

Odgovor na objavo uporabnika
najtrgovec, 16.08.2021 ob 05:32

6dni tedensko.nedelje zaprte

neto mikimalc

Kaj to vedno delaš 6 dni na teden? Potem si še na slabšem kot jaz :(.

Samo jaz imam pogodbo za par mesecev, če ni dela, adijo. Ko je spet delo, nova pogodba.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close