Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Delo v Avstraliji (Brisbane)

Delo v Avstraliji (Brisbane)

Lep pozdrav vsem skupaj!

Lahko, da bom sel za par mesecev v Avstralijo… nisem se siguren.
Zanima me, kako lahko je dobiti kakrsnokoli delo za kak mesec ali dva (mimogrede nisem vec student)… tako, da si povrnes stroske (ali vsaj del) potovanja… ce slucajno kdo ve za v Brisbaneu… ker ce bom sel, bom najbrz tam na daljsem ‘obisku’…

hvala

kris

Mogoce bi te lahko zaposlili v Australia Zoo-ju. Boš čuval krokodile namesto Steva in Terry.

http://www.crocodilehunter.com

alo…

glede dela nimaš nobenega problema, če si le navajen delat. ponujajo se ti možnosti dela na plantažah; razno obiranje sadja in zelenjave. priporočam ti obiranje hrušk, ker je dobro plačano. plačajo po učinku, oz. kako se zmeniš. pri paradižniku je malo drugače… dela pa se po 14 dni, pol pa keš na roko… pa še to: če delaš na plantaži se lahko tudi vredu naješ, ali pa se v kampu kjer živiš zmeniš za kako blagovno menjavo…
aja… sem spregledala brisbane. pa sigurno se kaj najde.

dosti uspeha!

Zdravo!Ime mi je Bostjan star sem 29let in ze eno leto premislujem in iscem razne info. o delu v Avstraliji sedaj pa sm se odlocil, da res odidem. Zelo bi vam bil hvalezen za kaksno tel. st. kake slovenskih hvala ze v naprej Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close