Delo osebnega wellnes svetocvalca – kakšno delo je to?
Tole sem našla na spletu:
http://wellnessklubherbalife.blogspot.com/2009/01/postanite-osebni-wellness-svetovalec.html
Priznam, ne vliva mi pretiranega zaupanja.
Ta svetovalec je živa nategnitev folka. Ne vem kako lahko Zavod za zaposlovanje objavi kaj tako nepoštenega. Bila na razgovoru in lahko povem, da nisi prav noben svetovalec ampak običajen TERENSKI PRODAJALEC nekih napitkov za hujšanje in njim podobnih reči. Potreben je lastni vložek v nek kufer, ki ga nosiš s seboj po bajtah in razkazuješ ter nateguješ ljudi s temi izdelki Mislim da je okrog 150 evričov treba dat za kufer, obvezna so še srečanja na raznih lokacijah (ko sem bila jaz na razgovoru, so me vabili za dva dni v terme Rogaška slatina – seveda vse si moraš sam plačat) Če dobiš nevemkoliko strank majo še one nek dobiček pa ti pa tvoji nadrejeni skratka piramidne igre (dejmo že odpret novo olimpijsko disciplino)
PS: ljudje bi radi delali in ne vlagali v nepoštene piramidne sisteme
Mi kolega ni verjel pa je šel tudi on na razgovor – se je pol sam za glavo držal, da tak sistem sploh še obstaja po vseh nekih čistilih in drugih nategancijah.
Isto, kot pred mnogimi leti Amway – čisti piramidalni marketing… Fopanje in pranje možganov ljudem z obljubami o bajnih zaslužkih..Japajade. In obenem poslušanje bedarij na skupnih seansah po raznih fensi šmeksi lokacijah… Harbalajfovci – to je preživeto – kopirate piramidalni sistem, ki je preživet. Nekaj naivnežev ste že našli, ki pa bodo zelo kmalu uvideli, da če niso na špici piramide, so samo navadna delovna raja….Je že prepozno ljudje….vrh in podvrh te piramide je že zaseden in ne boste daleč pirilezli ;)))))
Temu herbalifu lahko samo je…… Ma raj ne bom klel.
Prodajajo neke praške, ki za tiste, ki smo ljubiteljsko ali poslovno študirali nutricionizem vemo, da niso tako slabi (kot dodatek!!), nikakor pa jih ne moremo jesti (po herbalifovsko) kar namesto običajnega obroka. Gre za razne sirotkine in sojine izolate in koncentrate, ki so odličen dodatek beljakovin v prehrani, sploh v obdobju intenzivnega fizičnega naprezanja.
Je pa problem v tem! – Herbalife pravijo da so oni EDINI in PRVI, ki so izumili te praške, pa niso ne eno, ne drugo, sploh pa niso niti približno najboljši, pravzaprav so popolnoma podpovprečni. Obstajajo veliko boljši praški na trgu (tudi pri nas), predvsem pa so vsi, ma ČISTO VSI – tudi tisti, ki so miljonkrat boljši – 5 x cenejši kot herbalifovi.
Herbalife se ne gre nič drugega kot piramidnega sistema, ki ima pač nek produkt samo zato, da so kao legalni, čeprav je piramida drugače nelegalna. Zakaj se jih sicer ne da kupiti v trgovini? Ja, zato ker moraš najprej vložiti 200 eur v prodajalca in potem lahko, če hočeš denar nazaj, sam prodajat praške naprej. Če to ni piramida, pol sem jaz papež.
Potrjujem, da je Herbalife v igri. Cene so naravnost smešne in žaljive za ta “drek v prahu”. Me je kolegica enkrat zvabila na predavanje, pa sem šel zaradi nje same in vljudnosti. Jooooj, kako se mi je vleklo. Da raje ne začenjam, kako “prepričljivo” nas je motivirala prodajalka – pardon, osebna svetovalka. LOOOOOL!!!! 🙂 No, ja, saj ji ne morem zamerit, revca mora preživeti, pa so jo uspešno nafukal, zdaj pa mora vloženi denar nekako nazaj dobiti. Se mi kar smili. Tako gnilega marketinga še Smiljan Mori ni imel. Žalostno. Nisem pa vedel, da moraš karkoli vlagati v te prodajalce. Kolikor sem jaz razumel, se praške da enostavno kupiti, res pa je, da samo preko teh prodajalcev.
Forum je zaprt za komentiranje.