Delo na smučišču – sedežnica, vlečnica
Mogoče kdo dela pozimi na smučišču? Ob sedežnici ali vlečnici? Torej tisti, ki opazuje, če je vse ok, po potrebi ustavi. Ali pa, če gre za vlečnico, sidra pod riti daje.
Iščem službo na polno pa mi slabo kaže. Edino, kar se mi ponuja, je delo ob vlečnici ali pa mogoče sedežnici na smučišču. Pa ne vem kako bi to preživela: celo zimo, iz dneva v dan stati ob vlečnici in sidrih ali pa sedeti ob sedežnici in gledati, ljudi.
Pa, če kdo to dela: kako je z WCjem? Tam, kjer naj bi delala, je WC zelo, zelo daleč stran. Bi morala smučat daleč dol, potem pa dvakrat presesesti na sedežnicah za nazaj gor. V glavnem cela večnost.
A moški slučajno to opravijo kar tam? Samo jaz nisem še opazila, da bi bilo naokrog vse poscano? Ženske pa na smučišču res redko delajo. Za eno vem, ampak ima svoje delovno mesto par korakov od WCja.
Ja, na monu pa res noben ne dela na smučišču. Tu so samo dame s super službami. Aja, v času delovnih ur javne uprave, je tule velik naval. Bolje takrat odpret temo.
Kar se pa tiče sedežnic in vlečnic pa se tudi meni zdi, da je to bolj za moške ali pa najti tako lokacijo, da imajo WC v bližini. Namreč vsakič, ko greš na WC, te mora nekdo nadomestiti. Pri moških je to lažje, gredo pač za en grm pa je. Ženska pa le mora it na WC.
Forum je zaprt za komentiranje.