Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti Delitev premoženja

Delitev premoženja

Pozdravljeni, Leta 2004 sem se zaradi alkohola odselila od moža. Leta 2007 sem bila uradno ločena. V času skupnega življenja sem v ureditev manssarde vložila cca 4000000 mio takratnih tolarjev. Ker je bil lasnik hiše tast, tega denarja nisem nikoli zahtevala. Sedaj pa je lastnik postal bivši mož in me zanima ali še imam možnost iztožiti ta denar ali je že zastaralo.

Spoštovani!

Zahtevek zaradi neupravičene obogatitve zastara v 5 letih. Pri tem bi ga lahko uveljavljali tudi zoper prejšnjega lastnika nepremičnine (tasta).

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana info@koprivsek-op.com http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close