Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek delitev denarja, delitev odgovornosti za stanje

delitev denarja, delitev odgovornosti za stanje

In takih ljudi se manjka, ne pa številni samo jamrajo, se šopirijo s cinizmom in črnogledostjo.[/quote]
brez nas nebi vedeli, kaj je optimizem ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

In takih ljudi se manjka, ne pa številni samo jamrajo, se šopirijo s cinizmom in črnogledostjo.[/quote]
brez nas nebi vedeli, kaj je optimizem ☺[/quote]

Če se nimaš s čim dugim pohvaliti, se s tem tudi ni treba 😛

brez nas nebi vedeli, kaj je optimizem ☺[/quote]

Če se nimaš s čim dugim pohvaliti, se s tem tudi ni treba :P[/quote]
ne gre za hvalo – gre za dejstvo ☺ .. pa komparativnost pri referiranju ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Če se nimaš s čim dugim pohvaliti, se s tem tudi ni treba :P[/quote]
ne gre za hvalo – gre za dejstvo ☺ .. pa komparativnost pri referiranju ☺[/quote]

Ok, da se popravim – drugih dejstev ne premoreš ali kak? :DD

ne gre za hvalo – gre za dejstvo ☺ .. pa komparativnost pri referiranju ☺[/quote]

Ok, da se popravim – drugih dejstev ne premoreš ali kak? :DD[/quote]
za tebe je še to preveč, da bi doumela poanto ☺

za tebe je še to preveč, da bi doumela poanto ☺[/quote]

Seveda, najbolj enostavno se je izmotavati s ponižanjem drugih – treniraš za slovenskega politika? Težka bo, če nimaš stricev, ki bi te rinili v ospredje 😛

Seveda, najbolj enostavno se je izmotavati s ponižanjem drugih – treniraš za slovenskega politika? Težka bo, če nimaš stricev, ki bi te rinili v ospredje :P[/quote]
kaj pa, če bi pred svojim “pragom” pometla??? — ni “kritika / impulz” že poniževanje … lahko bi sprejela kot izziv pa kaj vprašala (toliko o “slovenceljstvu”) ☺
btw: politik sem že bil … zelo visoko na državnem nivoju – pa se mi ni več dalo ☺

Saj pometam, pometam, pa kaj če vedno prileti nekaj iz tvojega praga na mojega. Hej, nimam težav s kritiko, kar z njo na dan, jo imam raje kakor leporečje 😉

Ni se ti dalo biti več pijavka ? Verjamem; NI vsak človek rojen za “boj z mlini na veter”.

Saj pometam, pometam, pa kaj če vedno prileti nekaj iz tvojega praga na mojega. Hej, nimam težav s kritiko, kar z njo na dan, jo imam raje kakor leporečje 😉
[/quote]
ber kar tipkam: nisi sposobna dojeti, razumeti, oceniti kaj je kaj!! (predlagam, da se nehava “vtikar+ti” na osebnem nivoju predno mi postaneš “sramota”, ki se ne zna iti igre)

kaj, ko nebi podtikala svojih predsodkov (in nesposobnosti sobivanja z ljudmi) drugim??? Bi šlo?

[/quote]
ber kar tipkam: nisi sposobna dojeti, razumeti, oceniti kaj je kaj!! (predlagam, da se nehava “vtikar+ti” na osebnem nivoju predno mi postaneš “sramota”, ki se ne zna iti igre)

kaj, ko nebi podtikala svojih predsodkov (in nesposobnosti sobivanja z ljudmi) drugim??? Bi šlo?[/quote]

S pijavkami, ki so bile odstranjene iz proračunske dojke zaradi nesposobnosti se pa res nima smisla prerekati in dokazovati, katera barva je bolj temna od črne :))

Moje sobivanje na tem čveku je precej harmonično, zakaj tvoje ni, sam pri sebi razmisli, nisem terapevtka 🙂

kaj, ko nebi podtikala svojih predsodkov (in nesposobnosti sobivanja z ljudmi) drugim??? Bi šlo?[/quote]

S pijavkami, ki so bile odstranjene iz proračunske dojke zaradi nesposobnosti se pa res nima smisla prerekati in dokazovati, katera barva je bolj temna od črne :))

Moje sobivanje na tem čveku je precej harmonično, zakaj tvoje ni, sam pri sebi razmisli, nisem terapevtka :)[/quote]
nisi doumela: sem mednarodno usposobljen kader – ne pa proračunski parazit!! Izlet v politiko je bil čista zabava ☺
opomba: ne apliciraj svoji averzij tja, kjer ne veš kaj je!! … itak pa bi bil tebi navržen izraz “trapa” žalitev za Trape

pejt ti tvojemu jajca spraznit – vsaj toliko “kvalificirana” deluješ. (btw: se ti ne zdi, da ga varaš, ko ob tej uri drkaš na neznace na netu??)

Moje sobivanje na tem čveku je precej harmonično, zakaj tvoje ni, sam pri sebi razmisli, nisem terapevtka :)[/quote]
nisi doumela: sem mednarodno usposobljen kader – ne pa proračunski parazit!! Izlet v politiko je bil čista zabava ☺
opomba: ne apliciraj svoji averzij tja, kjer ne veš kaj je!! … itak pa bi bil tebi navržen izraz “trapa” žalitev za Trape

pejt ti tvojemu jajca spraznit – vsaj toliko “kvalificirana” deluješ. (btw: se ti ne zdi, da ga varaš, ko ob tej uri drkaš na neznace na netu??)[/quote]

A res, da je to je bil le izletek v neznano, si pa res naiven, ah sirota nevedna 🙂
Za nekoga, ki baje ima eno konkretno stranko v tujini, si precej glasen, hitro se te lahko zamenja; nihče ni nenadomestljiv 😛 Si ta termin averzija od svojih strank prejel in ga zdaj deliš dalje? Predvidevam;)

To kar mi predlagaš – sploh nisem kvalificirana za takšno delo, bi mu še kje kaj odtrgala 😛
Si utrujen? Tako je to, če imaš posla z NadTrapo, kar privadi se, hehe…

krula z IQ 1/4 številke modrca. In predsodkov več kot pa imaš velik koš na hrbtu.
predno se začnem igrati z udarci pod pasom predlagam, da se na moje teme in objave ne odzivaš.
že do sem izpadaš kot zadojena komunajzarka , hčera komandirja zakotne olicijske postaje, ki dlje kot do plavanja v HR morju (in dreku turistov) ni piršla na tem svetu.

btw: tvoj “baje eno stranko” … je tvoj konstrukt in podtik omalovaževanja (itak nikdar in nikjer ne tipkam o strankah, ki me plačujejo) … skratka popoln komunajzarski diskurz v poizkusu diskvalifikacije add person ☺

[sup]se opravičujem “krulam”, če smatrajo, da Calypso ni njihova kategorija)[/sup]

krula z IQ 1/4 številke modrca. In predsodkov več kot pa imaš velik koš na hrbtu.
predno se začnem igrati z udarci pod pasom predlagam, da se na moje teme in objave ne odzivaš.
že do sem izpadaš kot zadojena komunajzarka , hčera komandirja zakotne olicijske postaje, ki dlje kot do plavanja v HR morju (in dreku turistov) ni piršla na tem svetu.

btw: tvoj “baje eno stranko” … je tvoj konstrukt in podtik omalovaževanja (itak nikdar in nikjer ne tipkam o strankah, ki me plačujejo) … skratka popoln komunajzarski diskurz v poizkusu diskvalifikacije add person ☺

[sup]se opravičujem “krulam”, če smatrajo, da Calypso ni njihova kategorija)[/sup][/quote]

Bi res potrebovala razlago, kaj je to krula? Hvala.

Modrca ne nosim (nimam kaj v njemu imeti) tako, da nimam iz česa izračunavati četrtinke IQ-ja 🙂

Koš imam zato, da lahko gojim uši in moji domači ljubljenčki so moja izbira 🙂

Predsodek je moj priimek 🙂

Na to, na kar se odzivam je moja izbira in ne tvoja želja, ukaz ali zahteva 🙂

Ne bom omenjala mojih potovanj, Hrvaćki pa se res izogibam 🙂

Ko že omenjaš diskvalifikacijo, a ne kako je to fajn, ko si krivično izločen iz igre? Pa tako si se trudil biti pošten in lep in pameten ter spodoben 🙂

ps: Lepo in zelo hitro sva napredovala, da me prosiiš, da te naj več ne omenjam oz berem? Starost in z njo povezana mentalna energija je huda stvar – boš preživel ? Baje, da si plačuješ zdravstveno, tako da če te bo kap, se nimaš kaj sekirati, te bodo z birokratskim razlogom bele halje rade volje vzele v oskrbo, ali jim bo povšeči tak pacient kot si ti pa je zgolj od tebe odvisno 🙂

@avtorica – toliko ljudi te je že prosilo, da podkrepi svoje jamranje s kakšno cifro, pa nič. Tudi tvojemu možu ni lahko s teboj.

Calypso,

do tu:

jaz berem še vse na nivoju humorja. Kaj (in kje/komu) se je potem zgodilo?

Ali če poenostavim, zakaj si mu očitala poniževanje? Si se navezovala na do tu napisane besede, ali ga že imaš označenega kot človeka, ki ponižuje (in potem posledično “vse” bereš kot poniževanje)?

Pa saj temu bedaku res ni pomoči Calipsa.

Goni ga nekam in se z njim ne obremenjuj.

Pismo,čisto z vsakim se mu uspe skregat tukaj.

Nm se sploh ne krega. Drugi se kregajo z njim oziroma nanj. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti pa si optimistična. :)[/quote]

Manjka predvsem realnih in osveščenih, ki se zavedajo trenutne situacije in se zavedajo kam nas trenutna naravnanost lahko pripelje.

Robi, vsak zase misli, da je osveščen. Način razmišljanja in dojemanja se pri ljudeh razlikuje in lahko na isto situacijo gledajo povsem različno. Vsak zase pa misli, da je njegov pogled realen.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No, glede tebe ni nobenega dvoma. Ti si 100% relativist. 🙂

Pa ni mišljeno slabo. Včasih mi gre mal na smeh, ko te berem. Mi tvoje besede zvenijo kot besede kakšnega zadrtega in striktnega pripadnika določene filozofske smeri. 🙂

Saj ravno to je problem, ker vsak zase tako misli. 🙂
Vsi osveščeni, realni, resnicoljubni…..Družba pa v razsulu, ker vsak misli, da je problem v drugem.

No, glede tebe ni nobenega dvoma. Ti si 100% relativist. 🙂

Pa ni mišljeno slabo. Včasih mi gre mal na smeh, ko te berem. Mi tvoje besede zvenijo kot besede kakšnega zadrtega in striktnega pripadnika določene filozofske smeri. :)[/quote]
Če sem jaz relativist, potem si tudi ti oziroma smo vsi. :)) Ne vem, ali ti ne opažaš tega relativnostnega pogleda. Saj jaz imam svoj pogled na določeno stvar, ampak bolj kot svoj pogled včasih opažam, poudarjam različnost pogledov različnih posameznikov. Dejansko pa je vse relativno ravno zaradi različnosti dojemanja, opažanja in razmišljanja. Seveda pa je vsako razmišljanje neka filozofija, tudi tvoje. :))

jaz za sebe mislim, da sem najbolj demokratičen na vsem vesolju:
vsakemu dovolim, da se strinja z mano brez, da me vnaprej vpraša za dovoljenje ☺

Saj ravno to je problem, ker vsak zase tako misli. 🙂
Vsi osveščeni, realni, resnicoljubni…..Družba pa v razsulu, ker vsak misli, da je problem v drugem.[/quote]
Vsak misli, da dela prav, da dela dobro, pri tem pa ne misli veliko na posledice oziroma ne razmišlja dolgoročno. Skoraj vse je podrejeno nekemu trenutnemu užitku. Pa, a ni bilo že od nekdaj tako? Ali pa nam gre danes že tako slabo, da želimo iztisnit že zadnje kapljice tega, kar se bo vsak čas porušilo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close