Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Deležna očitkov s strani župnika, ker sem kosila travo med pogrebom

Deležna očitkov s strani župnika, ker sem kosila travo med pogrebom

Odgovor na objavo uporabnika
mon mafija, 29.07.2023 ob 17:27

Zato so pa ingenirji izumili električne in baterijske kosilnice. Ampak ne. Komunajzarji prav uživate medtem ko nagajate ljudem. Čim bolj mora brnet motor na kosilnici.

JEbali ti mater komunisti,govedo retardirano brezobrazno desnuhersko.

Lahko kosiš, ampak s koso. Lp

Tu se ne gre za cerkev in župnika, tu se gre za spoštovanje oseb, ki so izgubile bližnjega, če ne dojameš.

Ja, in tvoje dejanje je moteče in egoistično.

nisem verna ampak to je pa res. zupnik ima prav. lahko bi počakala da se pogreb konca.. brezobrazno od tebe.

Se spomnim, ko sem bila mala, je glavna cesta vozila skozi vas in ko je bil pogreb je sel sprevod za trugo od cerkve do pokopalisca. Z ocetom sva se peljala mimo, oce utisa radio in ugasne avto. Sem vprasala zakaj, je rekel zaradi spostovanja do umrlega.

imas ti to?

Ja če ne ropota ko sto hudičev, potem nihče ne ve, da je delo opravljeno. Bodo še rekli, da je lena.

Popolnoma prav ti je povedal baba prifukjena da v casu pogreba travo kosis…budaletina zmesana

Vsak bi moral pomisliti najprej, kaj ko bi bil jaz na njihovem mestu. Empatija, ženska….ko bo tebi umrla mama ali pa otrok bo nekdo kosil okrog s kosilnico ?

Ma jebali ti komunisti smrdljivu domobransku mater,ki te je zvalila.

Košnja med pogrebom, 29.07.2023 ob 16:49

Včeraj je bil končno dan brez dežja, da sem lahko pokosila travo. Živim pa tik ob pokopališču. Travo sem kosila med pogrebom. Nisem si mislila, da bo to ljudi in predvsem župnika zelo motilo. Po pogrebu mi je pozvonil na vrata in očital, da se ne spodobi povzročati hrupa med pogrebom in da je to ljudi zelo motilo. Jaz najprej debelo pogledam, nato se opravičim, ker se nisem želela kregati. Nato je odšel. Bi mu pa najraje rekla, če se on z glasnim zvonjenjem ozira na nas, ki moramo to poslušati ob 7h zjutraj in bitje ure na vsakih 15 minut ponoči. Dvoličnež!

Kako bi pa ti reagirala če bi med pogrebom tvojega svojca recimo nekdo imel na drugi strani zidu pa veselico ?

Zvarek, 29.07.2023 ob 20:06

Če lahko verski fanatiki iz cerkve zvonijo, zakaj nebi kosila. Pač je bil pogreb in kaj zdej? Ti tut moreš pogreš poslušat v končni fazi. Milorečeno, BTK.

Zgodovinsko ustaljena navada je vredna spoštovanja. Košnja trave z ropotom je enkratni pojav, ki v tem primeru kaže sum na namerno in kaznivo nagajanje. Velja splošno načelo, da se izkaže spoštovanje do umrlega. V minulih letih se je tudi promet ustavil na cesti, če so se srečavali s pogrebnim sprevodom.

Lahko bi imela spoštovanje do umrlih. Postavi se v svojo kožo ko bi nekoga tvojega pokopali kako ti bi bilo če bi en brenčal s kosilnico. Nisem verski fanatik samo eno spoštovanje pa bonton je to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close