Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Deležna očitkov s strani župnika, ker sem kosila travo med pogrebom

Deležna očitkov s strani župnika, ker sem kosila travo med pogrebom

Včeraj je bil končno dan brez dežja, da sem lahko pokosila travo. Živim pa tik ob pokopališču. Travo sem kosila med pogrebom. Nisem si mislila, da bo to ljudi in predvsem župnika zelo motilo. Po pogrebu mi je pozvonil na vrata in očital, da se ne spodobi povzročati hrupa med pogrebom in da je to ljudi zelo motilo. Jaz najprej debelo pogledam, nato se opravičim, ker se nisem želela kregati. Nato je odšel. Bi mu pa najraje rekla, če se on z glasnim zvonjenjem ozira na nas, ki moramo to poslušati ob 7h zjutraj in bitje ure na vsakih 15 minut ponoči. Dvoličnež!

Odgovor na objavo uporabnika
Košnja med pogrebom, 29.07.2023 ob 16:49

Včeraj je bil končno dan brez dežja, da sem lahko pokosila travo. Živim pa tik ob pokopališču. Travo sem kosila med pogrebom. Nisem si mislila, da bo to ljudi in predvsem župnika zelo motilo. Po pogrebu mi je pozvonil na vrata in očital, da se ne spodobi povzročati hrupa med pogrebom in da je to ljudi zelo motilo. Jaz najprej debelo pogledam, nato se opravičim, ker se nisem želela kregati. Nato je odšel. Bi mu pa najraje rekla, če se on z glasnim zvonjenjem ozira na nas, ki moramo to poslušati ob 7h zjutraj in bitje ure na vsakih 15 minut ponoči. Dvoličnež!

Gre za kulturo sobivanja v družbi. Si pač hlod/hovdre… Bogi tvoji sosedi.

Če smo pošteni. Res ni primerno in v redu, da se med pogrebom kosi trava. Žalost, svojci, pieteta, itd. Ne vem, ali ste vedela, da je pogreb ob tej uri, ko ste kosila travo. To je moje mnenje, vsak pa zase ve kako in kaj.

In kako bi se počutila ti, ko bi bila na pogrebu svojega sorodnika, zraven pa bi nekdo brezbrižno kosil travo? Ropotal, prižigal in ugašal kosilnico? Bi ti bilo fajn ali se ti morda svetlika, da je to MOTEČE in NEOBZIRNO do župnika in žalujočih?

Itak si zmišljuješ! Če si pa ne in je vse res- si pojdi zamenjat glavo od vratu navzgor.Starši ti niso privzgojili občutka do sočloveka.

pri tvojem pogrebu bomo najmanj trije kosili travo,šest jih bo razbijalo s kastrolami, osemnajst pa jih bo piskalo z najrazličnejšimi piščalmi, še najraje z vuvuzelami.

Tudi ,če si si tole izmislila, bo dogajanje enako. Kapiš?

šejkova prva žena, 29.07.2023 ob 17:17

pri tvojem pogrebu bomo najmanj trije kosili travo,šest jih bo razbijalo s kastrolami, osemnajst pa jih bo piskalo z najrazličnejšimi piščalmi, še najraje z vuvuzelami.

Tudi ,če si si tole izmislila, bo dogajanje enako. Kapiš?

?

Najprej AMORALA potem pa IMORALA.

Za bruhat

Zato so pa ingenirji izumili električne in baterijske kosilnice. Ampak ne. Komunajzarji prav uživate medtem ko nagajate ljudem. Čim bolj mora brnet motor na kosilnici.

in? Saj si kosila na svojem! Če oni nabijajo une svoje ure ob vsakem času, lahko tudi ti kosiš med pogrebom. Kaj tebe briga, kdaj je pogreb, če oni s hrupom onesnažujejo celo vas vsak dan!

ampak, 29.07.2023 ob 17:35

in? Saj si kosila na svojem! Če oni nabijajo une svoje ure ob vsakem času, lahko tudi ti kosiš med pogrebom. Kaj tebe briga, kdaj je pogreb, če oni s hrupom onesnažujejo celo vas vsak dan!

Pač normalni ljudje imajo kulturo in glede na to,da je bil pogreb, se pač zadržiš, ne zaradi župnika ampak zaradi žalujočih svojcev

Lej, pogreb traja maxi dobro uro. Če nisi mogla počakat, da opravijo obred brez tvojega ropotanja, si eno houdre.

In ne ni res, da samo en dan ni bilo dežja. V četrtek, petek in danes ves dan sije sonce.

Ampak si res prasica. Nimam besed. Se dobro da nisi moja soseda, bi že zdavnaj dobila po kepi. Gnoj neobzirni.

Sončno je bilo cel dan in še danes cel dan in ti moraš ravno kositi takrat ko je pogreb , nisi mogla počakat tisti 2 uri verjetno je bil samo eden pogreb jih nimate menda cel dan.

Pa glej jaz še bi te sunla v rit če bi kosila v času ko smo imeli mamin pogreb.

Eni ste res brez vse morale in kulture pravi zahojenci no, tudi pri nas ko je bil sosedov pogreb takrat en kmetavzar najbolj orje po njivi ki je tam blizu , točno sem ga mislila iti nadret pa nisem hotela scene delat.

Čisto prav ti je! Košenje trave je hrup, jaz bi jih ti še napel

Itak da si je izmislila temo. Kje si bi pa ena ponižna baba upala kositi travo med pogrebom.

Vi ste nesocializirano in brezvestno ter neolikano bitje.

Itak je vse skupaj PROVOCIRANJE, tema pa IZMIŠLJENA.Še en trol, ki trola.

Vuvuzele 🙂 :-). Dobr bo. Seveda pa eden takoj potegne not komunajzerje. Čedalje boljš je tle.

Jaz niti na pokopališče ne grem, če je pogreb v bližini.

Pa še zelo učinkovit način kako večji množici ljudi naenkrat sporočit, da si budala 1. klase Tega celo niti fb ne zmore tako na hitro. ?

Lepo res ni bilo za slišat kosilnico, verjamem. Ampak kaj se večina vžigate in zmerjate. Ali je vsak britof na hribčku v idili, da bodo pokojniki videli lepo okolico?

V našem kraju je pokopališče tik ob državni cesti, kjer šleperji s prikolicami ne divjajo le ob nedeljah, takrat pa ni pogrebov. Sem bila na nekaj motorističnih pogrebih in me je še danes groza kaksen hrup je to bil. Pa jagerski pogrebi s streljanjem so bili tudi zelo glasni. Ob nobenem pogrebu še niso ustavili prometa in pogosto se tovornjakarji poslovijo s hupami in hrumenjem motorja. Se je že zgodilo, da nismo na celem pogrebu slišali govorjenega dela, ker ne moteš dati ozvočenja na ful in ne vedo koliko prometa bo.

Če lahko verski fanatiki iz cerkve zvonijo, zakaj nebi kosila. Pač je bil pogreb in kaj zdej? Ti tut moreš pogreš poslušat v končni fazi. Milorečeno, BTK.

Če si vedela,da je pogreb se zakoplji 2m pod zemljo…

Kaj bo tebe brigal, k bos svoje pokapala …te bo, a ziher ..dajmo mal spostovanja do umrlih ,in svojcev …bos zmogla …

Babje teslo brez empatije do žalujočih…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close