Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DELAVSKA HRANILNICA – NAJBOLJ NEPRIJAZNA BANKA

DELAVSKA HRANILNICA – NAJBOLJ NEPRIJAZNA BANKA

Jaka ugotovitev! Modus operandi Delavske hranilnice je pač tak kot še marsikje v Sloveniji. Vse po vezah in poznanstvih. V tem niso nič posebnega, je pa res malo bedno, da banka, ki si šele dobroustvarja renome, tako malo da na strokovnost in izkušnje. Ni mi znano kako hitro po diplomi je v Mariboru postal direktor Goran Živadinović, sodeč po datumu na diplomi pa verjetno res kar hitro. Ta drug primer punce Brie Štiblar, ki je takoj po diplomi postala vodja pravne službe na DH je bil pa tudi po medijih. In kaj se je zgodilo? Nič, ker je njen očka eden od nadzornikov DH. Roka roko umije! Če bi bilo kako drugače, ena navadna hranilnica ne bi nikoli zrasla v to, kar je danes. In ne mislim s tem banke z nizkimi stroški…

Jaka ugotovitev! Modus operandi Delavske hranilnice je pač tak kot še marsikje v Sloveniji. Vse po vezah in poznanstvih. V tem niso nič posebnega, je pa res malo bedno, da banka, ki si šele dobroustvarja renome, tako malo da na strokovnost in izkušnje. Ni mi znano kako hitro po diplomi je v Mariboru postal direktor Goran Živadinović, sodeč po datumu na diplomi pa verjetno res kar hitro. Ta drug primer punce Brie Štiblar, ki je takoj po diplomi postala vodja pravne službe na DH je bil pa tudi po medijih. In kaj se je zgodilo? Nič, ker je njen očka eden od nadzornikov DH. Roka roko umije! Če bi bilo kako drugače, ena navadna hranilnica ne bi nikoli zrasla v to, kar je danes. In ne mislim s tem banke z nizkimi stroški…
[/quote]

Gamad pokvarjena!

sem klicala v banko – takole je:
sicer imajo za socialne prilive naveden res evidenčni račun, ki ga imaš samo z evidenčno knjižico in brez kartice – sama sem mislila,d a nam bodo vrgli kar v to…
pa mi je gospod razložil, da se lahko spremeni v gotovinski račun, kjer kartica še vedno je – ampak vodenje računa je pa višje za 0,55e na mesec…
in na moje negativno presenečenje sem ugotovila,da čeprav ti splošni pogoji bodo začeli veljati šele s sredino decembra, je meni nekdo v poslovalnici to samovoljno naredil že z letošnjim februarjem.
Jaz sem nič hudega sluteč letos februarja mislila,da so se pač dvignile tarife poslovanja in vodenja za vse komitente – kot se je dvignila tudi provizija na sp. banki. In nisem šla nič preverjat…
in zdaj gospodu po telefonu zatrjujem, da jaz še imam osnovni normalni račun, pa on pogleda in pravi, vam je to nekdo že spremenil…

ja so mi spremenili sami, brez da mi me kdorkoli obvestil in kljub temu,d a to s splošnimi pogoji sploh še ni v veljavi – mi zaračunavajo očitno že od februraja 0,55e na mesec več – neupravičeno in brez vsakršnega obvestila…

sem bila pred njimi na abanki – imela odprt račun od začetka št. dela dalje – nikoli me ni nihče gnjavil in mui spreminjal računa glede na to ali imam zaposlitev ali ne… ker dandanes imaš zaposlitev za določen čas, pa je nimaš, nekaj mesecev, pa jo potem spet imaš… in zdaj pri njih te banka še štrafne, ker nimaš rednega priliva zaradi izgube zaposlitve, plačaš višje vodenje.
[/quote]

Pa pojdi na A banko. Saj lahko. No jaz imam pri Bank Austria Creditanstalt Slovenija pa je vse v redu. Jih pa že več kot deset let nisem šla pogledat, če so še vedno živi. No dokler bo kartica delovala in pa predplačniški smart za nakupovanje prek spleta bo vse v redu.

A kdo ve koliko zanesljiva banka je to, v smislu, da zaradi svojih čudaških poslovnih potez ne propade v nekaj letih?
Meni je sumljiva. Si ne upam tam odpret računa.

Povej eno.

[/quote]

Delavska je bila zadnje čase res kar precej na tapeti v Mariboru. Po mojem gre drugim bankam v nos, da se je tako dvignila in jih bodo poskušali sesut. Sumljive posle imajo pa itak vse banke.
Tega Gorana Živadinovića in njegovo ženo poznam s faksa. Ni bil kakšna perla med študenti, se je pa očitno dobro znašel. Na dnar je po mojem bolj kot on mahnjena njegova žena.

najbolje je cel denar dvignit pa ga doma pod blazino držat

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close