Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Delala bi nekaj v zvezi z glasbo

Delala bi nekaj v zvezi z glasbo

Delala bi nekaj v zvezi z glasbo, ne vem pa kaj … Nimam nobenega instrumenta. Poslusam vse, techno, house, rock, hard rock, pop, … Ne vem, kje naj se lotim. Ne sluzbeno, ampak tako v prostem casu. Se kdo tak. Sem pa taka, da se hitro navelicam stvari tako da zdaj sparam denar za instrument, ampak se bojim, da bi se pol navelicala in zelela kupit drugega …

ja DJka bod!

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 06.05.2022 ob 20:37

ja DJka bod!

Najbolj brezvezno…

Vedno lahko prodajaš majice in spominke na koncertih.

ne no, 06.05.2022 ob 21:09

Najbolj brezvezno…

ne, ful je fajn! Odštekana diđejka..

Samo jaz253, 06.05.2022 ob 20:36

Delala bi nekaj v zvezi z glasbo, ne vem pa kaj … Nimam nobenega instrumenta. Poslusam vse, techno, house, rock, hard rock, pop, … Ne vem, kje naj se lotim. Ne sluzbeno, ampak tako v prostem casu. Se kdo tak. Sem pa taka, da se hitro navelicam stvari tako da zdaj sparam denar za instrument, ampak se bojim, da bi se pol navelicala in zelela kupit drugega …

Potem nisi za glasbenico. To moraš čutiti v sebi. Glasbenik se nikoli ne naveliča peti, igrati, nastopati, pisati pesmi. To ga spremlja celo življenje. Glasba mu teče po žilah. Že to je zgrešeno, da takšne stvari sprašuješ na forumu.

Anonimno, 06.05.2022 ob 21:16

Potem nisi za glasbenico. To moraš čutiti v sebi. Glasbenik se nikoli ne naveliča peti, igrati, nastopati, pisati pesmi. To ga spremlja celo življenje. Glasba mu teče po žilah. Že to je zgrešeno, da takšne stvari sprašuješ na forumu.

Kaj pa ti veš, mogoče se še ni odkrila in je prav zdaj čas za to.

. https://youtu.be/MzTE4rYJuGM

Vse, o čemer pišete, sem že imela v mislih. Torej moram samo zbrati pogum in samozavest

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close