Dela kdo analize v Spss?
kakšno analizo vsebinsko
jaz sem delala zase faktorsko za moj magisterij. zdaj ko imam nov računalnik niti nimam več programa Spss gor.
hočem ti povedati, da ti moraš vsebinsko vedeti kaj delaš, da bodo rezultati pravi in smiselni, potem pa itak še moraš znati to tudi razložiti vsebinsko, kaj pomenijo ti rezultati in končno jih v zaključku znati skupno povezati razložiti s tistim kar so dokazoval ali iskal v sami raziskavi. tako da če ti nekdo naredi izračun in četudi zanj plačaš, moraš vedeti kaj to vsebinsko predstavlja pomeni.
Sorry, sam nimam časa za Youtube. Sem si pomagal med študijem, zdajle pa ne gre. V bolnicah nekateri delamo sproti in za nazaj ker je vse stalo, ob 6 delovnih dnevih od jutra do večera na treh lokacijah države mi pač ne znese. Rezultate znam interpretirat, nimam pa ne časa ne volje izbirat in preizkušat različne metode, tudi zagovarjat ne rabim naloge, le oddati.
Če to dela kdo, mi lahko piše: audifan820@gmail.com
Zdravo!
Nudim izvedbo statističnih analiz od 41 EUR dalje. Koliko vam lahko pomagam? Pomagam vam toliko, kot pomagam nekaterim vašim potencialnim mentorjem, učiteljem, profesorjem. Nič več in nič manj. Skratka, veliko vam lahko pomagam.
Preverite tudi vi najboljšo pomoč za dokončanje študija!
Več informacij: Vaš link
Pokličete me lahko na 041 254 606.
dr. Melita Moretti
Živjo!
meni sta pomagala magistra fizike in raziskovalca Matic in Zala (Statistika M&Z), ki se ukvarjata s statističnimi analizami. Jaz sem potrebovala pomoč pri analizi hipotez v SPSS. Z njuno storitvijo sem bila ZELO zadovoljna, saj sta mi zelo pomagala pri interpretaciji analiz in razumevanju količin. Mentorica za statistično analizo ni imela pripomb.
Več informacij o statističnih analizah in o njiju lahko najdete na: http://www.statistikamz.si
Srečno vsem!
Ksenija G.
Nudim pomoč pri statistični analizi rezultatov s programom SPSS. Pomagam tudi pri oblikovanju hipotez in vprašalnikov za diplomske in magistrske naloge (vsebine iz družboslovnih smeri). Nudim tudi inštrukcije iz statistike in uporabe programa spss.
Več informacij na: spss123statistika@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.