Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Deklišna

Deklišna

Povabljena sem na deklišno pa ne vem ali se kaj da za deklišno- kakšen darilo ali denar? Gream prvič in nimam pojma.Prosim pomagajte
Hvala

tudi jaz sem imela podobne probleme. po mojem je to čisto stvar dogovora med dekleti, ki boste tam. sicer pa se ponavadi bodoči nevesti da darilo. fino je, da se babe dobite, zberete denar in nakupite nekaj zadevic, darilc, ki jih boste nevesti dale skozi igre. ponavadi se kupi nekaj, s čimer bo zapeljala in očarala bodočega moža. kakšno sexy perilce, igračko iz sex šopa in podobno. lahko ji kupite veliko plišasto kokoš, češ da bo odslej večkrat sedela na jajcih 🙂 lahko predpasnik, copate in valar (simboli gospodinje – bog ne daj, če je feministka). izdelate ji lahko lento z napisom npr.: še ne poročena, miss skoraj-nevesta… skratka pustite domišljiji prosto pot

JA! pa ce si sama – kupi eno malenkost, lahko nekaj smesnega, tako za foro. ce vas je pa vec, se pa zbere denar in se kupi kaj uporabnega.

sicer pa tako kot pravi sadna: naj bo smeha!

deklišne so kot fantovšne. zmente se, pa ji kupite enga čipendejlsa, pa boste še ve mele nekaj od tega !::)))

sej dehci bodo meli tudi kakšno striperko

Al pa pejte v sex šop kupite čokoladno spodnje perilo

ja, in kdo ga bo pol lizal z nje? mogoče ve :)))))

Peljite jo na pivo v “tapravo kmečko gostilno”. Oblecite jo v majico in na hrbet napišite: MOŠKI IZKORISTITE. TO JE VAŠA ZADNJA PRILOŽNOST. Full zažge, ampak ona seveda ne sme vedet, kaj ji piše. Pa razne smešne igrce, v glavnem smeh, da trebuh boli.

Pa malo se ga napijte,da boste regljale o tem in onem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close