Dekle me želi videti z drugo
Za vse tukaj prisotne, predvsem dekleta – ženske, imam vprašanje, ki me bega, katerega si ne znam objektivno razložit oziroma izluščit dejstva.
Da kar preidem k dejstvu oziroma besedam.
Imam dekle (27 let) jaz 31 let, s katero sva skupaj 11 let in sva skupaj “prejadrala” že veliko čeri, neurij in mirnega morja. Pri sexu sva zelo odprta in se o njem veliko pogovarjava in diskutirava.
Kot veliko drugih moških svojim ženam, sem ji tudi sam povedal moje fantazije, izmed katerih je največja ta, da bi jo rad (moje dekle) videl skupaj v postelji z drugim dekletom, ker me to neizmerno privlači “rajca”. Sicer sam nimam nevem kakšne želje, da bi v trojčku sodeloval, ampak “Branil se ga tudi ne bi”…
Presenetila me je z izjavo, da ji je bolj všeč da bi ona mene gledala z drugim dekletom, ona nebi sodelovala, ker da ni bisex. Nekajkrat mi pa je v navalu strasti priznala da jo preganja misel, kako je to početi z žensko.
Zanima me, ali imate tudi vi take fetish-e, ali je to samo “preizkus” da opazuje moje reakcijo na njen predlog.
l.p
To je nekaj, kar boš ti nam povedal, ko boš izkusil. Mi za vaju ne vemo, kako imata. :))
Forum je zaprt za komentiranje.