Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Dekle iz kleti

Dekle iz kleti

a je kdo že bral tole knjigo? Čisto nova na tržišču.

Originalen naslov se glasi: Zgodba Natasche Kampusch: dekle iz kleti

Včeraj sem v knjižnici zagledala to knjigo. eveda sem si jo sposodila. Ampak kakšno razočaranje je sledilo. Natascha Kampusch in njeni starši za to knjigo sploh niso vedeli do izzida. Knjiga je napisana v stilu klevet, baba rekla, baba kazala. Mrhovinarji novinarski. pa seveda mi… ki nasedemo. FUJ!

Po 30 straneh me je minilo veselje do branja. Jutri jo nesem nazaj.

No…. mogoče bo tole moje mnenje komu omogočilo, da se bo odločil za kaj bolj kvalitetnega, predvsem pa nemrhovinarskega.

Jaz imam do takšnih senzacionalističnih reči vneprej oblikovano mnenje, na las podobno tvojemu. Morda komu naredim tudi krivico, zagotovo pa preskočim kup smeti.

kaj si pa pričakovala od takšne knjige. naslajanje nad tujo nesrečo? ki bi te malo bolj zadovoljila, če bi bila bolj verodostojna?
pustite punci možnost, da zaživi normalno. šans tako nima kaj preveč.

logično, da je v knjigi kup mrhovine – ampak, krivi niso mrhovinarji, temveč zlato pravilo: it is here, because you asked for it!

Pilgrim, bravo. Že ko sem knjigo zagledala, mi je postalo slabo, da na tak primitiven način služijo na resnično življenski nesreči ubogega dekleta. In kajpada, če te ne zanima mrhovinarsko ritje po živem telesu, si te knjige nikakor ne umisliš.

New Report

Close