Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dejstvo O MOŠKIH odspodi

Dejstvo O MOŠKIH odspodi

zmeri sm mislala, de so višji moški 185cm+ bolj obdarjeni odspodi od tisth k so 170cm+ sam sm hitr ugotovila de to ni res. 😉 ta nou me nabije do konca, k me tist prej nikol ne

najboljši so glih 185 centov, pa niti ne na gor, ne na dol, ker njihov spolni ud meri 18.5 cm.

pišeš nelogične stvari

Baje naj bi bila povezava z dolžino prstov oziroma razmerjem dolžine enega in drugega prsta, katerih dveh točno, pa ne vem. Mogoče prstanec in sredinec?

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj ima višina s tem, 19.05.2021 ob 15:42

Baje naj bi bila povezava z dolžino prstov oziroma razmerjem dolžine enega in drugega prsta, katerih dveh točno, pa ne vem. Mogoče prstanec in sredinec?

Ja prstanec leve roke, pa sredinec desne noge. Pa ne ko te noga boli:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Tip mora biti iz tapravega testa. Takega tipa lahko vsaka sama sebi absolutno prilagodi. Vzemite kos papirja in na papir s pomočjo merila narišite v razmerju 1:1 zaželjeno velikost, enkrat v ohlapnem, drugič v erektilnem stanju. Lahko oblikujete tudi glino. Seveda, zaželjeni so posnetki. 🙂

ta tip ku me zej nabija je najboljš, pa je niž od tega ko me je skos prej, sam ima zlo dobro obdarjenga odspod

neki pa je na dolžini k ja.

Vsaka zase točno ve, kaj ji najbolj paše.

in kolk ima dolgega v cm

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close