Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dejanska učinkovitost cepiva je od 0,84 do 3%

Dejanska učinkovitost cepiva je od 0,84 do 3%

Odgovor na objavo uporabnika
Robi567, 15.08.2021 ob 12:01

Neverjetno, 15.08.2021 ob 11:50

Mi je pa uganka histerija anticepilcev, nihče jih ne sili v cepljenje, odločitev je volja vsakega posameznika ampak očitno s to svojo dogmo prepričujejo sami sebe kako prav imajo, ker se ne cepijo, saj se ni treba cepiti, zaradi tega niste prikrajšani razen pri potovanjih kjer pa ima vsaka država, prevoznik, hotelir in ostali ponudniki svoja pravila, na počitnice greste lahko kamorkoli seveda ni krivda slovenije, če vas na meji policist zavrne ker nimate PCT ampak to ni slovenski policist temveč tuji, ki ima svoja pravila vstopa v njegovo državo.

Daj nehaj že s svojim debilizmom in lažmi, ker si isto, kot banda fašistična. Res si neverjetno dosadno.

Se ti podira tvoja gonja proti cepilcem in postajaš malo histeričen, popuščaš v svojih blodnjah, kje so tvoja klasika, nacisti, fašisti, nič več jih ne omenjaš, da se nisi ispel ?

In pol pravite, da so antivakserji nestrpni. Poglej še debil, kako si nasilen in dosadan s svojimi blodnjami. A ti že cepivo popušča ali kaj? Imaš priliko, da nastaviš taco se tretjič, morda bo blesavost popustila. Srecno

Neverjetno, 15.08.2021 ob 12:02

Mary nep., 15.08.2021 ob 11:55

Dej nehi no. V Izraelu je stanje resno, celo tako resno, da sorodnikov iz tujine ne spuscajo v Izrael. Zid zida ne spusti v Izrael- pametnom dosta. Tako da ti beri 24 ur naprej, jaz ti pa lepo povem, da so ljudje besni in zaskrbljeni. Nihce si ne zeli ponovnega zaprtja, blizajo se prazniki, vse visi v zraku kaj bo , ker se situacija slabsa iz dneva v dan. Cepijo ze s tretjo dozo, nihce pa ne ve kaj bo. Bo zaleglo ali ne. Ni to nobena propaganda, tako pac je, bilo tebi vsec ali ne.

Izrael velja za zgled države, ki je hitro in uspešno precepila prebivalstvo, cepljenim pa zdaj ponujajo že tretji odmerek. To v javnosti ustvarja občutek, da so dosegli izjemno visoko stopnjo precepljenosti, novice o porastu števila okuženih v tej državi pa skeptiki vse pogosteje izkoriščajo za dokazovanje, da cepiva ne delujejo.

A resnica je nasprotna – prav številke iz Izraela kažejo, da so še kako učinkovita. Po podatkih izraelskega ministrstva za zdravje so 8. avgusta med necepljenimi, starimi 60 let ali več, zabeležili 85,6 primera resnejših potekov bolezni na 100 tisoč prebivalcev, med polno cepljenimi pa 16,3 primera. Med mlajšimi od 60 let je to razmerje 1,4 proti 0,5. Povedano drugače: medtem ko imajo mlajši, ki se (še) niso cepili, skoraj trikrat večjo možnost za hujši potek bolezni kot cepljeni, je med starejšimi tveganje kar petkrat večje.

V državi z devetimi milijoni prebivalcev je prvi odmerek prejelo 5,8 milijona ljudi, 5,4 milijona je polno cepljenih, skoraj 600 tisoč pa jih je že prejelo tudi tretji odmerek. Precepljenost celotnega prebivalstva je “le” okoli 60-odstotna, kar je še vedno veliko več, kot dosegamo v Sloveniji, a pomembnejše je, da jim je uspelo zaščititi starejše, torej najbolj ogroženo populacijo. Najmanj en odmerek cepiva je namreč prejelo več kot 90 odstotkov starih 50 let ali več, zelo visoko precepljenost pa beležijo tudi med ostalimi skupinami prebivalstva. 

Ti enostavno ne kapiras kaj se dogaja. Ni fora v tem, da je vecina cepljenih. Tudi moji sorodniki so vsi cepljeni dol. Fora je v tem, da tisti, ki so bili cepljeni pozimi niso vec tako zasciteni kot so bili prej, zato cepijo tretjic, to je bilo povedano na tretjem ceplenju moji teti. Torej cepivo je nekako popustilo. Zavedaj se, da so med njimi tudi starejsi, potem kronicno bolni itd., ce zbolijo se za korono se lahko slabo konca za njih, saj imajo slabsi ali nacet imunski sistem. Zato tretja doza. Med bolnimi so tudi srednjih let, ne nujno samo starejsi. Okuzeni so tudi cepljeni in ne samo necepljeni, zato je panika in govora o zaprtju, cepljeni okuzi cepljenega starca s kronicno boleznijo in starec umre- to da sta oba cepljena ne igra vec nobene vloge. Moja teta in stric ne upata ven, tokrat sta bolj v strahu kot prejsnic, pac ljudje se bojijo. Ponovno zaprtje pa tud ni fajn, spet bo trpelo gospodarstvo, komaj so zaceli normalno delat in zdaj naj spet vse zaprejo. Niso ljudje krivi ce cepivo ne deluje. Ljudje so se cepili ravno zato, da bi delovalo in ne obratno. To prihaja tudi k nam. Vseeno bo treba pazit in sploh se ne bi cudila, ce bi jeseni/pozimi vse zaprli tudi pri nas.

Polapismeni čobani, 15.08.2021 ob 09:43

A sploh preberete oziroma veste kaj preberete anticepilske budale. Če spremeniš parametre, se spremenijo tudi rezultati, res ste pametni sto na uro. Samo dokazujete svoj nizek IQ dan za dnem.

Ta znanstveni članek pravzaprav dokazuje to, kar je vsakdo z vsaj povprečnim IQ vedel že na samem začetku pandemije: zaščititi je potrebno ogrožene skupine (s cepivi, zdravili, preventivnimi ukrepi, ipd), ostale pa nehati terorizirati.

Če bi šli na podoben način računati absolutno koristnost cepiv za osebe, ki ne sodijo v rizično skupino, saj jih virus ne ogroža nič bolj od drugih sezonskih viroz (otroci, mladostniki in nasploh vsi do 40, 50 ali celo 60 let), bi bila ta številka se vsaj 100x nižja. Potem smo pa že na tem, da pri zdravih mladih ljudeh pričakovana korist od cepiv nikakor ne pretehta mirebitnih stranskih učinkov (četudi upoštevamo samo tiste, uradno priznane, čeprav je vsakemu oslu jasno, da jih je mnogokrat več, saj vsak mesec prikapljajo informacije z novimi in novimi hudimi stranskimi učinki, mnogo manj resnih, ki pa človeku vendarle znižujejo kakovost življenja – vrtoglavica, splošna oslabelost, mravljinčenje, nepojasnjene bolečine, brain fog, pa tako nihče ne jemlje resno oz že zdravnik na primarni ravni odloči, da niso povezane s cepljenjem).

Seveda cepiva zmanjšajo št hospitalizacij in smrti. A to velja le za rizične osebe. Zakaj je treba tveganjem izpostavljati mlade in zdrave ljudi, ki v nobenem primeru ne bi pristali v bolnišnici?

Pa še tole dodajam v zvezi z zgornjim kontekstom: švedska študi ja je pokazala, da je tveganje za smrt ob okužbi za starejše od 70 let 5%, za mlajše od 70 let pa 0,1%, pri čemer imajo mlajši od 40 let brez pridruženih bolezni tveganje za smrt 0,001. Tveganje za otroka, mlajšega od 18 let je 1:1000.000, torej 0,0001%. Samo toliko, v vednost, glede na to, da se v medijih toliko straši glede resnosti covida in zmanjšuje pomen resnih, življenjsko ogrozujocih stranskih učinkov (recimo možnost za redke strdke v možganih po cepljenju, pri katerih je smrtnost od 25 – 75% je 0,002, za miokarditis 0,0005).

Skratka, bolno.

Pravzaprav, 15.08.2021 ob 12:26

Ta znanstveni članek pravzaprav dokazuje to, kar je vsakdo z vsaj povprečnim IQ vedel že na samem začetku pandemije: zaščititi je potrebno ogrožene skupine (s cepivi, zdravili, preventivnimi ukrepi, ipd), ostale pa nehati terorizirati.

Če bi šli na podoben način računati absolutno koristnost cepiv za osebe, ki ne sodijo v rizično skupino, saj jih virus ne ogroža nič bolj od drugih sezonskih viroz (otroci, mladostniki in nasploh vsi do 40, 50 ali celo 60 let), bi bila ta številka se vsaj 100x nižja. Potem smo pa že na tem, da pri zdravih mladih ljudeh pričakovana korist od cepiv nikakor ne pretehta mirebitnih stranskih učinkov (četudi upoštevamo samo tiste, uradno priznane, čeprav je vsakemu oslu jasno, da jih je mnogokrat več, saj vsak mesec prikapljajo informacije z novimi in novimi hudimi stranskimi učinki, mnogo manj resnih, ki pa človeku vendarle znižujejo kakovost življenja – vrtoglavica, splošna oslabelost, mravljinčenje, nepojasnjene bolečine, brain fog, pa tako nihče ne jemlje resno oz že zdravnik na primarni ravni odloči, da niso povezane s cepljenjem).

Seveda cepiva zmanjšajo št hospitalizacij in smrti. A to velja le za rizične osebe. Zakaj je treba tveganjem izpostavljati mlade in zdrave ljudi, ki v nobenem primeru ne bi pristali v bolnišnici?

Pa še tole dodajam v zvezi z zgornjim kontekstom: švedska študi ja je pokazala, da je tveganje za smrt ob okužbi za starejše od 70 let 5%, za mlajše od 70 let pa 0,1%, pri čemer imajo mlajši od 40 let brez pridruženih bolezni tveganje za smrt 0,001. Tveganje za otroka, mlajšega od 18 let je 1:1000.000, torej 0,0001%. Samo toliko, v vednost, glede na to, da se v medijih toliko straši glede resnosti covida in zmanjšuje pomen resnih, življenjsko ogrozujocih stranskih učinkov (recimo možnost za redke strdke v možganih po cepljenju, pri katerih je smrtnost od 25 – 75% je 0,002, za miokarditis 0,0005).

Skratka, bolno.

Zgoraj so spuščeni %, torej tveganje za VITT 0,002%, za miokarditisa pa 0,0005%.

OK, Mary – si njihove krvi, razumemo, tudi sočustvujemo- veerjamemo ti, kr si njihove krvi. Ampak daj ti nam pojasni  s svojim razumevanjm, kako to da Talibani  sedaj v svojih osvajalskih pohodih na mopedih  brez mask, zdravi očitno ko dren in brez virusa, neeprecepljeeni pa ne cepajo kot muhe? Koliko Talibcev kozjejebcev pa je sploh cepljenih? Nafilani so z drogami, to je vse. Ker jih imajo na pretek. Kakšno cepivo – surovine za droge in končne droge v enormnih količinah zadnjih 20 let so njihov glavni globalni biznis in financ mašina.

Izrael je poskusni zajček, 15.08.2021 ob 12:30

OK, Mary – si njihove krvi, razumemo, tudi sočustvujemo- veerjamemo ti, kr si njihove krvi. Ampak daj ti nam pojasni  s svojim razumevanjm, kako to da Talibani  sedaj v svojih osvajalskih pohodih na mopedih  brez mask, zdravi očitno ko dren in brez virusa, neeprecepljeeni pa ne cepajo kot muhe? Koliko Talibcev kozjejebcev pa je sploh cepljenih? Nafilani so z drogami, to je vse. Ker jih imajo na pretek. Kakšno cepivo – surovine za droge in končne droge v enormnih količinah zadnjih 20 let so njihov glavni globalni biznis in financ mašina.

za avtorico Mary nep.,  ni scitiralo

Znaš brat samo 24kokoši? Očitno je to tvoj največji domet.

Ja za afganistan in talibane pa ne bi vedla.  Sicer tudi mene cudi, da tam ni korone, v bistvu se s korono tam nihce ne ukvarja- mogoce se moramo zacet vsi drogirat s kokainom in heroinom. Ocitno deluje proti koroni  :))

ZDaj pa v statistiko daj še vse z long covidom, ki jih je cca 20% in to pri mlajših in zdravih. Tudi moj mož je med njimi, po 5m še vedno ni ok. Ne gre samo za žive in mrtve, vmes so vsi hospitalizirani, intubirani, več tednov bolniške, rehabilitacija…

Nevemno, 15.08.2021 ob 12:43

ZDaj pa v statistiko daj še vse z long covidom, ki jih je cca 20% in to pri mlajših in zdravih. Tudi moj mož je med njimi, po 5m še vedno ni ok. Ne gre samo za žive in mrtve, vmes so vsi hospitalizirani, intubirani, več tednov bolniške, rehabilitacija…

Se strinjam, če bomo v statistiko dodali še vse stranske učinke cepiv, ne le redkih, ostalo pa pometeno pod preprogo.

Glede na to, da je cepivo še vedno v eksperimentalni fazi in pogojno odobreno izključno zaradi pandemije virusa, bi moral delovati sistem AKTIVNE farmakovigilance. Kaj to pomeni? To pomeni, da bi moral vsak cepljen domov dobit vprašalnik, ki bi ga postopoma izpolnjeval, in direkten dostop do zdravnikov za poročanje o stranskih učinkih. Ne le to, pač pa bi morali zdravniki aktivno nadzorovati vse cepljene, zlasti starejše in ranljive, in jih redno kontaktirati, da vprašajo, če je vse v redu.

Kaj od tega se dela? Nič, null, niente.

Ne mislite, da je državam veliko do vašega zdravja. Porabiti morajo cepiva, ki so jih že nabavila in kupila.

Mary nep., 15.08.2021 ob 12:38

Ja za afganistan in talibane pa ne bi vedla.  Sicer tudi mene cudi, da tam ni korone, v bistvu se s korono tam nihce ne ukvarja- mogoce se moramo zacet vsi drogirat s kokainom in heroinom. Ocitno deluje proti koroni  :))

Poglejte si ta video, če še ga niste, pa vam bo bolj jasno zakaj se dogaja, kar se dogaja.

https:

//

http://www.facebook.com/lidija.matejcekgreguras/videos/528536301732809

pa dober tek, 15.08.2021 ob 08:45

Ob upoštevanju absolutnega tveganja, da zboliš za covidom. Študija objavljena v Lancetu.

Slovenska “strokovna” skupina najbrž nima časa brati strokovne literature. Ali pa ji je s polnimi usti težko govorit.

https://www.thelancet.com/journals/lanmic/article/PIIS2666-5247(21)00069-0/fulltext?fbclid=IwAR2k4CONqgw82VLs_iD06a43-EP2_7Rm3hVbJTvqcFPTUCz9Uq_nlpEJKaw

Sleherni oče in mama, sleherna babica in dedek, ki prisegata na iskreno ljubezen vsaj do svojega otroka ali vnuka, bodo našli pot na Trg Republike v Ljubljani. Zato, ker imate svoje otroke resnično radi, mar ne?
Zdaj se gre za njihovo prihodnost in življenjske pogoje. Sami se ne morejo in ne znajo braniti, zato je dolžnost nas odraslih, da jih zaščitimo.
V USODI NAŠIH OTROK SE ODRAŽA USODA NAŠEGA NARODA. Brez njih bomo lepega dne izginili, kot da nismo nikdar obstajali. In še nekaj – “moji” so VSI OTROCI, ki živijo v Sloveniji. Morda nisem njihov biološki oče, vendar jih imam enako rad in med njimi ne delam razlik. Za slehernega od njih sem se pripravljen boriti do konca. Zato ne iščite izgovorov, zakaj ne morete priti. Še prehitro se nam lahko zgodi, da se bomo v neznosni vročini, mrazu, dežju in snegu borili za svoj lastni obstoj.

Mary nep., 15.08.2021 ob 12:19

Ti enostavno ne kapiras kaj se dogaja. Ni fora v tem, da je vecina cepljenih. Tudi moji sorodniki so vsi cepljeni dol. Fora je v tem, da tisti, ki so bili cepljeni pozimi niso vec tako zasciteni kot so bili prej, zato cepijo tretjic, to je bilo povedano na tretjem ceplenju moji teti. Torej cepivo je nekako popustilo. Zavedaj se, da so med njimi tudi starejsi, potem kronicno bolni itd., ce zbolijo se za korono se lahko slabo konca za njih, saj imajo slabsi ali nacet imunski sistem. Zato tretja doza. Med bolnimi so tudi srednjih let, ne nujno samo starejsi. Okuzeni so tudi cepljeni in ne samo necepljeni, zato je panika in govora o zaprtju, cepljeni okuzi cepljenega starca s kronicno boleznijo in starec umre- to da sta oba cepljena ne igra vec nobene vloge. Moja teta in stric ne upata ven, tokrat sta bolj v strahu kot prejsnic, pac ljudje se bojijo. Ponovno zaprtje pa tud ni fajn, spet bo trpelo gospodarstvo, komaj so zaceli normalno delat in zdaj naj spet vse zaprejo. Niso ljudje krivi ce cepivo ne deluje. Ljudje so se cepili ravno zato, da bi delovalo in ne obratno. To prihaja tudi k nam. Vseeno bo treba pazit in sploh se ne bi cudila, ce bi jeseni/pozimi vse zaprli tudi pri nas.

Jst te odlično zastopim samo očitno je tvoje mišljenje, da je cepivo trajna 90-100% zaščita moja pa, da take zaščite ni in je ne bo vsaj dokler ne bo 100% precepljenosti ker takrat virusa ni več in ga nimamo od kje dobit, poleg tega je zaščita po trenutnih podatkih max 270 dnevna torej na okroglo 9 mesecev in vse kaže da bo treba še eno dodatno cepljenje za ojačanje imunosti, prav bo pač treba, ni ne prvo ne zadnje cepivo, ki ima omejen rok učinkovitosti, moti me zgolj in samo laži in populizem anticepilcev sploh v segmentu njihove razlage o množičnih težavah stranskih učinkov in masovnem umiranju zaradi cepiva, nobenega dokaza ni  tem, v bolnicah praktično ni na zdravljenju oseb s stranskimi učinki, ravno tako je smrtnost slovencev v zadnjih mesecih na ravni večletnega povprečja pred izbruhom virusa, še bolj me pa čudi glede ne začetke izbruha kako anticepilci spreminjajo mnenje, najprej je bil virus laž sploh okoli smrti kar je bilo po njihovo laž zato da straši narod, ko je šlo iz hudega v še hujše so trdili, da ukrepi zaradi tega prehlada niso potrebni, pojavilo se je cepivo in tukaj nastopi njihova mantra, v cepivu je čip, cepivo je slana raztopina, cepivo je placebo itd, ko pri večini na to ni bilo reakcije so obrnili ploščo, cepivo je smrtno nevarno, cepljeni bodo imeli v 2 tednih hude posledice, cepljeni bodo v 6 mesecih po prejemu cepiva umirali, potem so to podaljšali na 1 leto in ker očitno nič ne kaže na njihove napovedi je sedaj rok 3 leta, sedaj me pa zanima sploh Robi in kompanija, ki je konstantno to trdila, kako to, da so ljudje umirali zaradi virusa, ki je po vaše zgolj prehlad, kako imaš lahko hude stranske učinke od slane vode, placeba oz nekega neškodljivega na hitro narejenega zvarka, sami sebi skačete v usta trdite eno potem z drugo trditvijo to negirate in na koncu nekdo, ki ima 3 peške v glavi, ki spremlja to vašo propagando pride do zaključka, pojma nimate o ničemer okoli virusa, pojma nimate o cepivih edini cilj vam je širiti laži za katere nimate niti enega dokaza.

jaz tako, 15.08.2021 ob 12:52

Se strinjam, če bomo v statistiko dodali še vse stranske učinke cepiv, ne le redkih, ostalo pa pometeno pod preprogo.

Glede na to, da je cepivo še vedno v eksperimentalni fazi in pogojno odobreno izključno zaradi pandemije virusa, bi moral delovati sistem AKTIVNE farmakovigilance. Kaj to pomeni? To pomeni, da bi moral vsak cepljen domov dobit vprašalnik, ki bi ga postopoma izpolnjeval, in direkten dostop do zdravnikov za poročanje o stranskih učinkih. Ne le to, pač pa bi morali zdravniki aktivno nadzorovati vse cepljene, zlasti starejše in ranljive, in jih redno kontaktirati, da vprašajo, če je vse v redu.

Kaj od tega se dela? Nič, null, niente.

Ne mislite, da je državam veliko do vašega zdravja. Porabiti morajo cepiva, ki so jih že nabavila in kupila.

GLede vprašalnika se strinjam in tudi meni se zdi čudno, da ob cepljenju ne dobiš kakih bolj podrobnih informacij in navodil. Recimo za AZ in Janssen se točno ve glede strdkov, pričakovala bi, da ob cepljenju dobiš v roke kak papir, kjer bi pisalo na kaj moraš biti pozoren in v kakšnem primeru se obrniti na urgenco oz. os. Zdr.

Vem, da so nek vprašalnik dobili zdravstveni delavci, ki so se cepili v začetku leta, to so oddali na NIJZ. Zakaj tega ne zbirajo za vse? Verjetno ni kadra, ni volje, ni… kar je škoda, če bi se vse informacije transparentno zbiralo in objavljalo bi gotovo pripomoglo k zaupanju ljudi v stroko.

Za @nevemno

Ob cepljenju sem dobil list format A4 na katerem so bili zapisani vsi možni stranski učinki in navodilo kako ob tem ukrepati.

Še dodam, pred cepljenjem je bilo treba izpolnit vprašalnik na katerem je bilo cel kup vprašanj o tvojem zdravju, eventuelnih alergijah ali boleznih tudi o prebolelih to si izpolnil in podpisal, sestra/zdravnik je to preverila pred cepljenjem, če je bilo vse ok si bil cepljen.

Neverjetno, 15.08.2021 ob 14:22

Za @nevemno

Ob cepljenju sem dobil list format A4 na katerem so bili zapisani vsi možni stranski učinki in navodilo kako ob tem ukrepati.

Vsaj en. Jaz ga nisem dobila. Cepljena z AZ v maju in Pfizerjem julija v ljubljani.

Neverjetno, 15.08.2021 ob 14:05

Jst te odlično zastopim samo očitno je tvoje mišljenje, da je cepivo trajna 90-100% zaščita moja pa, da take zaščite ni in je ne bo vsaj dokler ne bo 100% precepljenosti ker takrat virusa ni več in ga nimamo od kje dobit, poleg tega je zaščita po trenutnih podatkih max 270 dnevna torej na okroglo 9 mesecev in vse kaže da bo treba še eno dodatno cepljenje za ojačanje imunosti, prav bo pač treba, ni ne prvo ne zadnje cepivo, ki ima omejen rok učinkovitosti, moti me zgolj in samo laži in populizem anticepilcev sploh v segmentu njihove razlage o množičnih težavah stranskih učinkov in masovnem umiranju zaradi cepiva, nobenega dokaza ni  tem, v bolnicah praktično ni na zdravljenju oseb s stranskimi učinki, ravno tako je smrtnost slovencev v zadnjih mesecih na ravni večletnega povprečja pred izbruhom virusa, še bolj me pa čudi glede ne začetke izbruha kako anticepilci spreminjajo mnenje, najprej je bil virus laž sploh okoli smrti kar je bilo po njihovo laž zato da straši narod, ko je šlo iz hudega v še hujše so trdili, da ukrepi zaradi tega prehlada niso potrebni, pojavilo se je cepivo in tukaj nastopi njihova mantra, v cepivu je čip, cepivo je slana raztopina, cepivo je placebo itd, ko pri večini na to ni bilo reakcije so obrnili ploščo, cepivo je smrtno nevarno, cepljeni bodo imeli v 2 tednih hude posledice, cepljeni bodo v 6 mesecih po prejemu cepiva umirali, potem so to podaljšali na 1 leto in ker očitno nič ne kaže na njihove napovedi je sedaj rok 3 leta, sedaj me pa zanima sploh Robi in kompanija, ki je konstantno to trdila, kako to, da so ljudje umirali zaradi virusa, ki je po vaše zgolj prehlad, kako imaš lahko hude stranske učinke od slane vode, placeba oz nekega neškodljivega na hitro narejenega zvarka, sami sebi skačete v usta trdite eno potem z drugo trditvijo to negirate in na koncu nekdo, ki ima 3 peške v glavi, ki spremlja to vašo propagando pride do zaključka, pojma nimate o ničemer okoli virusa, pojma nimate o cepivih edini cilj vam je širiti laži za katere nimate niti enega dokaza.

Tako blesavo, pa se vedno živi??

Zdravniki naj nadzirajo cepljene, reci da se hecaš, milijon cepljenih naj zdravniki kontrolirajo kako se počutijo, to bi pomenilo naj kar takoj nehajo delo v ambulanti in začnejo klicarit cepljene in glede na število bi jih vsak moral poklicati nekaj desettisoč.

Yogo, 15.08.2021 ob 14:29

Tako blesavo, pa se vedno živi??

Kaj od tega ni res.

Glede long covida je sama stroka priznala (se na forumu je bil prilepljena objava cdc, če se ne motim) , da je najbrž ocena 20% malce pretirana, saj so ta delež pridobili na podlagi samoopazovanja prebolevnikov (pomisli koliko enakih ali še hujših simptomov ima velik, vsekakor višji od 20%, delež cepljenih, pa tega ne uvrstijo v nobeno statistiko, ker je treba najprej dokazati vzročno zvezo – zanimivo, da pri covidu ni treba nobene vzročne zveze dokazovati, je kar avtomatska). No, če dobro pomislim, so v bistvu simptomi long covida kar uradno priznano najpogostejši stranski učinki cepljenja (glavobol, utrujenost, občutek nemoči v udih, brain fog, zmedenost, mravljinčenje).

Druga, zelo pomembna stvar pa je, da cepljenje dokazano ne preprečuje okužbe in blage ali zmerne oblike bolezni, s tem pa tudi ne long covida.

A je neverjetno blesavo fašistično pogledalo zgornji video ?

Zgornji video je samo potrditev tega, kar nekako že vem in čutim leto in pol. Intuicija je imela prav, ko mi je govorila, da je genocid dobil novo ime, ki se mu zdaj reče Covid.

Dokazov, da smo dejansko v vojni, je že toliko, da samo totalnim debilom ni jasno in nikoli ne bo nič jasno.

Vsem ostalim pa samo to, stran od tega strupa, katerega vam želijo na silo vbrizgati, ker to ni nobeno cepivo, ampak biološko orožje. Zgornji video vse razloži ter podkrepi z uradnimi dokazi.

robi445, 15.08.2021 ob 14:44

A je neverjetno blesavo fašistično pogledalo zgornji video ?

Zgornji video je samo potrditev tega, kar nekako že vem in čutim leto in pol. Intuicija je imela prav, ko mi je govorila, da je genocid dobil novo ime, ki se mu zdaj reče Covid.

Dokazov, da smo dejansko v vojni, je že toliko, da samo totalnim debilom ni jasno in nikoli ne bo nič jasno.

Vsem ostalim pa samo to, stran od tega strupa, katerega vam želijo na silo vbrizgati, ker to ni nobeno cepivo, ampak biološko orožje. Zgornji video vse razloži ter podkrepi z uradnimi dokazi.

vaauuuu nova teorija zarote, do včeraj ( po tvoje ) slana raztopina ali placebo je sedaj postalo biološko orožje, ti kot kaže res verjameš vsakemu kekcu, ki nekaj širi po FB, v bistvu si vse bolj zrel za psihiatra.

Neverjetno debilno je res neverjetno debilno.

Debilno fašistično, ki podpira genocid, spet bluzi, saj nihče ni trdil, da se na splošno uporablja placebo. S slano raztopino se cepijo le fašisti, ker vedo za kaj se gre. Razen fašistke beopičke, ki si je vbrizgala stimulans za rast las.

Upam, da bo debilno fašistično prav tako odgovarjalo za pomoč pri genocidu in vsem tem nasilju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close