Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Deja Mušič

Deja Mušič

Tudi jaz se strinjam z Jasmino…in bi bil prav vesel če bi se Deja spet pojavila na sceni pa debela al pa ne men so ble njene mere čist ušeč, prav pasal ji je, pa kar spomnite se kolk komadov je znala, mislim da je zlo velika poznavalka glasbe, z velikim glasovnim razponom, sposobnostjo vodenja in še kaj bi se našlo. Kair se petja tiče bi prej dal kakšno Špelco salamo rezat..tko da..DEJA PRID NAZAJ JAZ TE POGREŠAM………………….

[/quote]

Mislim, da bi marsikdo naredil ovinek okoli takih stvorov!

Deja živi na Švedskem in je srečno poročena.

Drugače pa hvala za vaš srčni zapis.???

Srečno poročena – z žensko?

Odgovor na objavo uporabnika
Only me, 27.11.2024 ob 00:02

Deja živi na Švedskem in je srečno poročena.

Drugače pa hvala za vaš srčni zapis.???

O, lepo. Lep pozdrav tja gor.

Deja ima res enega najboljših ženskih vokalov. Kaj kaj veš, še kaj poje*

Narobe svet, 08.08.2025 ob 16:03

Srečno poročena – z žensko?

Kaj pa spremeni, če je poročena z žensko ali moškim? Poudarek je na SREČNO, foušni bebec.

Kleo, 01.11.2008 ob 19:01

Od kdaj pa lezbijke ne morejo imeti otrok? :))

Ta gospa je še iz drugih časov. Kako je tuc tuc tuc tehno usmerjena pa res ne vemm.

zvezdnica, 02.11.2008 ob 11:21

Alias Deja Mušič (njeno pravo ime je čisto drugačno, ker ni slovenskega rodu) menda še vedno stanuje v Kresnicah in dela v trgovini kjer reže salamo.

Slavka.

Piše, d aje njena mati Fatima Mušić. In kaj zdaj kvaziSlavćki. Saj ste menda hoteli krast te dežele in biti lažna Slavija s srbsko batino v riti. Ale mrš čitaj novine.

Saj je vaša “sestra” kvazi Slavćki 😉 No dajte ji mir, a vam je kaj naredila!?

Njeno življenje se je preselilo na Švedsko, kjer danes živi mirno, ustvarja daleč od žarometov in posveča čas družini. Pred časom se je javnosti ponovno oglasila ob neprijetni novici – smrti mame, ki je živela v njenem domačem kraju v Kresnicah, kar jo je pripeljalo na kratek obisk domovine. Danes, pri 62 letih, zasebno uživa na švedskem otoku, kjer se ukvarja z umetniškimi hobiji, kot sta fotografija in opazovanje narave – glasbo je pustila za sabo, a ostaja del slovenskega glasbenega spomina.

Kot muslimanka odrezan ščegi.

V tem clanku je vse od a do z iz prve roke.

Skratka živi na Švedskem,ukvarja se s slikarstvom in poezijo, poročena je s Henrijem in zivi mirno zivljenje. Vrtnarjenje ipd. Slovensko govori zelo redko.

Njena mama pa je umrla 2018.

https://svet24.si/revija/jana/estrada/deja-music-1814001

Jajx, 08.08.2025 ob 17:35

V tem clanku je vse od a do z iz prve roke.

Skratka živi na Švedskem,ukvarja se s slikarstvom in poezijo, poročena je s Henrijem in zivi mirno zivljenje. Vrtnarjenje ipd. Slovensko govori zelo redko.

Njena mama pa je umrla 2018.

https://svet24.si/revija/jana/estrada/deja-music-1814001

Slovensko težko. ker to je umeten jezik, katerega namen je bil samo jugookupacija in genocid nad kranjsko itd. Torej odslužil je svojemu namenu poselitve tujcev po genocidu nad Kranjci ali kjerkoli že so Kresnice. Ona pa se je odselili v boljšo deželo. To sam povem, ko ste tok zmešani.

Anonimnež55, 08.08.2025 ob 17:30

Slavka.

Slavka. Hahaha… kje take pobirate?

Deja – najlepše ime ever! In ona… najlepša, najboljša pevka vseh časov. In najboljša oseba, ki sem jih kadarkoli spoznala ??

Vedno mi je bila vsec, odlicna pevka in srcna oseba. Njo sta dejansko zjebali Sasa Einsiedler in Gerdej. Takrat se je umaknila s tv. In cez leta potem prisla s karaokami.

Hvala Avtorju, ki je prilepil članek o Deji. Tudi jaz jo pogrešam, bila je prav super s svojo karizmo in lepim nasmehom.

Zelo je iztopala med kislimi kumaricami na sceni.

Deja lep pozdrav, ostala si nam v srcih.

Res je bila pravzaprav najboljši vokal….nima veze,kdo je v njeni postelji, je pa res, da slovenclji  obožujejo kvakanje in krakanje raznih rebek, sašk, helenc…:):)

Sedaj je že starka.

Objavite slike, 09.08.2025 ob 20:48

Sedaj je že starka.

po lepoti obraza, nasmeha in duše je/bo  večno mlada.

Zastonj tebi manj let, če si v duši ujeti starec!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close