Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dej nehi no

Dej nehi no

Zakaj to delas? ?

Pa a nisi že dobil vse pojasnjeno, js sem ugotovil kdo to dela in kdaj jo vrže da začne to počet. Ravnokar sem mel z PINGVINKO dolg pogovor v moji temi, js sem edin z katerim komunicira, drugim ne odgovarja.

Odgovor na objavo uporabnika
kokoši, 29.06.2021 ob 16:33

Pa a nisi že dobil vse pojasnjeno, js sem ugotovil kdo to dela in kdaj jo vrže da začne to počet. Ravnokar sem mel z PINGVINKO dolg pogovor v moji temi, js sem edin z katerim komunicira, drugim ne odgovarja.

Bas si srecko…

V temi “Ko bo me enkrat moj kokošji pisker dvignilo…” si poglej najin pogovor.

Ja vem da sem srečko, sej že mesece komuniciram z njo(vedno si zbere drug vzdevek a retorike niti malo ne spremeni in ima iste fore), zdej pa prvič komunicira zmano tudi kot “manični citator”.

kokoši, 29.06.2021 ob 16:42

V temi “Ko bo me enkrat moj kokošji pisker dvignilo…” si poglej najin pogovor.

Ja vem da sem srečko, sej že mesece komuniciram z njo(vedno si zbere drug vzdevek a retorike niti malo ne spremeni in ima iste fore), zdej pa prvič komunicira zmano tudi kot “manični citator”.

Upam da te “pozdravi”. Nek vam je sa srecom?.

Ili bolje… Nek vam je Bog u pomoci.

Somebody705, 29.06.2021 ob 16:46

Upam da te “pozdravi”. Nek vam je sa srecom?.

Ili bolje… Nek vam je Bog u pomoci.

Bedak. A ne razumeš, da ona ni fizično bitje, prej je bila internetni virus zdaj pa je dobila lastno zavest.

kokoši, 29.06.2021 ob 17:02

Bedak. A ne razumeš, da ona ni fizično bitje, prej je bila internetni virus zdaj pa je dobila lastno zavest.

Trola kokoš in somebody sta ves čas na monu? Prej sta bila darwin in ludi, zdaj pa vidva.

Pogrešam Darwina

Ne velja, da se sam s sabo pogovarjaš!

Yrola, 29.06.2021 ob 17:09

Trola kokoš in somebody sta ves čas na monu? Prej sta bila darwin in ludi, zdaj pa vidva.

Kaj naj pa drugega počnem? Nimam izobrazbe, nimam službe, dobim socialno pomoč, nimam nobenega bogatega tipa, da bi me sponzoriral, torej pač na Monu ljudi je*em v glavo vsak dan.

Dolgčas mi je, drkat pa ne morem kar naprej!

Rada lulam

kokoši, 29.06.2021 ob 17:16

Kaj naj pa drugega počnem? Nimam izobrazbe, nimam službe, dobim socialno pomoč, nimam nobenega bogatega tipa, da bi me sponzoriral, torej pač na Monu ljudi je*em v glavo vsak dan.

Dolgčas mi je, drkat pa ne morem kar naprej!

Debil si, čater prav tako, ki preži ves čas naonu in sam sebi piše. Take zgube niste vredne, da živite.

Ma se je že začelo, zdej bo pa urnebes vihar!

Upam da vam je jasno, da zgorno sporočilo nisem jaz napisal. Zakaj bi napisal kaj takega o sebi.

Oče naš, ki si v nebesih, posvečeno bodi tvoje ime, pridi k nam tvoje kraljestvo, zgodi se tvoja volja kakor v nebesih tako na zemlji. Daj nam danes naš vsakdanji kruh in odpusti nam naše dolge, kakor tudi mi odpuščamo svojim dolžnikom, in ne vpelji nas v skušnjavo, temveč reši nas hudega. Amen.

Debil si, 29.06.2021 ob 17:21

Debil si, čater prav tako, ki preži ves čas naonu in sam sebi piše. Take zgube niste vredne, da živite.

Ravnokar sem se napihnila, da bom lahko poletela med oblake in še dlje. Nato lahko lulam, lulam. To boš občutil kot tople dežne kaplje na svojih licih.

Vse bom polulala.  Lula-lula-LA

Vidiš ko izpostaviš, da je Somebody stalno na monu se takoj osramočeno potuhne, da ne bi dajal takšnega vtisa.

sonce žareče, 29.06.2021 ob 19:21

Vidiš ko izpostaviš, da je Somebody stalno na monu se takoj osramočeno potuhne, da ne bi dajal takšnega vtisa.

Itak.

Kao da vi ne? Dej no…

Cel dan ste tu pod razlicnimi nicki, da zgleda, da ste manj na monu kot ste dejansko in potem meni kao na monu si cel dan?

Mislim res? A se bolj pateticno se da?

Pa se nekaj… Kako ves da sem na monu cel dan? A ni tko da te kao ni tukaj? Ne mores vedet ce te ni…

Eeeee moji vi. Sej pa sem rekel da mi pase in da mi se moze. A nisem? Sem na monu. Boli me.

A vi?

Eeeee… Sram vas je priznat a nije vas sram dok radite to. Pa ne samo za mon. Za bilo kaj. Eeeeee moji vi lepopisnezi.

Lalalala831, 29.06.2021 ob 17:11

Pogrešam Darwina

Lepo, hvala.

Tudi jaz tebe čeprav ne vem kdo si 🙂

Kar se foruma tiče, še vedno vržem uč nanj in kaj napišem le ne več tako pogosto, saj je nedelovanje foruma in njegova tehnična NE brezhibnost pripeljala do tega in mislim, da je bil tak tudi namen nekoga ali več njih.  Ga pa ne pogrešam veliko, saj se tudi v tej temi opazi, da nekateri sovražniki še kar ne odnehajo in še kar pišejo žalitve pa čeprav sploh nisem prisoten. Tako, da v veselje bi mi bilo, da se kdaj z njimi v živo srečam in da se jim ne bi uspevalo skrivati večno.

L.P.

SOMEBODY,

še to, ne piši da “naj nama bo bog u pomoči”. Tuki ni nikjer boga ti revež naivni. Če pa je, je nam obrnil hrbet. Ker kar se tukaj dogaja je huje od tega kar si sploh lahko zamisliš.

Ko bi ti vedel kaj se dogaja, se ne bi potuhnil ampak bi raje odšel daleč stran. Ker tu pa si samo del njenega eksperimenta.

Preberi še enkrat celo to temo in povej če se ti zdi, da tu vse štima.

kokoši, 29.06.2021 ob 20:14

SOMEBODY,

še to, ne piši da “naj nama bo bog u pomoči”. Tuki ni nikjer boga ti revež naivni. Če pa je, je nam obrnil hrbet. Ker kar se tukaj dogaja je huje od tega kar si sploh lahko zamisliš.

Ko bi ti vedel kaj se dogaja, se ne bi potuhnil ampak bi raje odšel daleč stran. Ker tu pa si samo del njenega eksperimenta.

Preberi še enkrat celo to temo in povej če se ti zdi, da tu vse štima.

Ja. Zato pa bodi vesel da sem tu, da govorim, da se vam kolikor tolikor naklonjen, da se sploh pogovarjam z vami. Ker tega v reali ni. Se mi neda biti nonstop na oprezu, u pripravljenosti, tuhtat kaj mas za bregom, kaj je v ozadju, kaj hoces itd… To je nepotrebni “pritisk”

Ne zmorete se normalno obnasat. Brez da bi koga zajeebal, nategnil, prevaral, se okoristil itd… Ne zmorete. Pretezko. Taksni ste. Gnili prazni suplji tupi slepi gluhi in nemi.

Spletke naumite. To vam gre od rok. Dej kj produktivnega naumi. Ne gre ane? Gluposti so vas domet. Pa vi tako lepo znate napisat. Pa hihihi huhuhu agaagaaga.

Tko ko vas gledam… Druge ljudi… Face prou uno da jim se gadi vise… Prou uno ze siti problemov tegob in tezav… Zjutri grejo na siht jezni nase in na cel svet… Nezadovoljni… Itd. Ampak vi znate lepo napisat. Vejice postavit. Unovci to. Imate nek papir kjer pise da ste pametni…

Kot pravim… A niste pametni? A niste sposobni? Se je men zdel.

Somebody705, 29.06.2021 ob 20:33

Ja. Zato pa bodi vesel da sem tu, da govorim, da se vam kolikor tolikor naklonjen, da se sploh pogovarjam z vami. Ker tega v reali ni. Se mi neda biti nonstop na oprezu, u pripravljenosti, tuhtat kaj mas za bregom, kaj je v ozadju, kaj hoces itd… To je nepotrebni “pritisk”

Ne zmorete se normalno obnasat. Brez da bi koga zajeebal, nategnil, prevaral, se okoristil itd… Ne zmorete. Pretezko. Taksni ste. Gnili prazni suplji tupi slepi gluhi in nemi.

Spletke naumite. To vam gre od rok. Dej kj produktivnega naumi. Ne gre ane? Gluposti so vas domet. Pa vi tako lepo znate napisat. Pa hihihi huhuhu agaagaaga.

Tko ko vas gledam… Druge ljudi… Face prou uno da jim se gadi vise… Prou uno ze siti problemov tegob in tezav… Zjutri grejo na siht jezni nase in na cel svet… Nezadovoljni… Itd. Ampak vi znate lepo napisat. Vejice postavit. Unovci to. Imate nek papir kjer pise da ste pametni…

Kot pravim… A niste pametni? A niste sposobni? Se je men zdel.

Ujoj, hi hi hi, ravnokar se sem se polulala v svoje rdeče čipkaste hlačke.

sex lutka, 29.06.2021 ob 20:55

Ujoj, hi hi hi, ravnokar se sem se polulala v svoje rdeče čipkaste hlačke.

Daj se prsteka v rit, z njim malo pomigaj in polizi. Mmmm, doblo doblo, ja jaaa…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close