Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Definicija kvalitetne ženske

Definicija kvalitetne ženske

Se strinjam.
Vsi imamo včasih v glavi zmedo. Je pa se lažje s tem soočiti, če ob tem ostanemo, kar smo…Preprosti….Da z dodatnimi mislimi o popolnosti ne bežimo od tega stanja, saj tako postajamo le še bolj zmedeni in izgubljeni…:)

Univerzalnega odgovora ni, saj vsi sklepamo po sebi oz. po tistem, kar neka ženska v nas prebudi. Če so to občutki, ki jih pri sebi cenimo in jih imamo radi, to projiciramo v žensko in rečemo, da je prijetna, kvlaitetna ali pa seksi, če nas vzburja…:)

Kot kaže, ni kvalitetna nobena. Če bi bila, bi dali starši kakšen garancijski rok v katerem jo lahko vrneš, če nisi z njo zadovoljen (ali pa zamenjaš za mlajšo sestro).

Pri moških je očitno situacija drugačna, ker marsikatera mamica bi še kako rada videla, če se ga vrne. :-)))))

Ne bo nihče drug namesto mene priznal lastnih težav, še manj reševal. Nick je res na nek načih fer pa tudi kar napišem drži, nič ne skrivam ne tu ne v reali. Tvoj nick me je spomnil na mojo mamo – se rada hvali naokrog, kako sem jaz poseben človek in sila preprosta…morda ima prav. A to komu koristi, če si dela neko oceno ali je slabši ali boljši od drugih, po moje ne. Na MON sem “zašla” ker me včasih prime, da bi se s kom pogovarjala in po skoraj dvo mesečni uporabi lahko trdim, da je kar v redu orodje za jamranje ali konzultiranje ali celo v sprostitev – včasih se ob nekaterih postih in temah od srca nasmejem 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Razjarjene samice. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Razjarjene samice. :)))[/quote]
Matjažko je že en tak tip, ki rad draži razjarjene samičke…:)

To bi bilo kar lepo, če bi jih lahk po preteku določenega roka menjal s kako mlajšo. Maš mojo podporo !

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

To bi bilo kar lepo, če bi jih lahk po preteku določenega roka menjal s kako mlajšo. Maš mojo podporo ![/quote]
Dovolj je, če imaš podporo ženskega spola…:)

Da draga. Ne vem, kam naj spravim svoje balone. Morda če jih pustim izven majčke, po moje navijači ne bodo imeli nič proti 😉

Kar pridite! In bodite brez – spodaj brez ;))

haha Krivokljun, pol morjo v škotskih Kiltih priti. Pa upam da bo vetrovno takrat lol

Cena za motivacijo je včasih pač visoka :)))

Marko, glede na to, da si postavil tako visoke zahteve, me zanima, ali imaš ti kot moški prej navedene lastnosti? Bojim se, da bi se še samovšečna ženska bala, da teh kriterijev ne more izpolniti :). Aja, kako pa ugotoviš, da je ženska “pravična”?

Antilopa to je full simple, ene ženske imajo napisane uzadi na hrbtu pravična, druge Made in China, tretje Apple, jst imam pa napisano Mattel:)

Princess28, vem, da tudi ti komaj čakaš, da Marko odgovori na moje vprašanje. Le kam je izginil? Verjetno bere kakšno knjigo :)).

Daš ji svojo bančno kartico in čez par mesecev preveriš svoje in njeno stanje…:)

Robi, ta je dobra, ampak se mi zdi, da bi šlo tu bolj za poštenje kot pravičnost. Morda pa se Marku dopadejo sodnice, one naj bi bile pravične :).

Nobena ženska na tem svetu ni pravična. End of discussion.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sem ravno hotela napisati, da bi to bila poštenost.:)

Kaj veš antilopa, mogoče se mu pa dopadejo policajke…. te bi naj tudi bile pravične.:)

Ja, Bibitka, se strinjam, polovičko globe je potrebno znati pravilno odmeriti :)).

Policistke pa imajo tudi uniformo, nekateri moški imajo fetiš na uniforme (medicinske, policijske, stevardese ipd.).

Pa ne samo moški ;)) pri stevardesah ne gre za uniformiranost kot tako, uniforma (policijska, vojaška) kaže na avtoriteto, nedostopnost, strogost, nadrejenost, kar pali .. stevardesa je pa samo luštna za pogledat 😉

Krivokljun, saj se moški verjetno ne obremenjujejo s tem, ali je stevardesina obleka dejansko uniforma ali ne, itak jih najbolj zanima, kaj je pod to obleko.

antilopa, ne gre samo za pravilno odmero globe…. če bi bila policistka pravična, Markota sploh ne bi oglobila :))

pravičnost bi izkazala tako, da bi ga kar uklenila in pridržala za 24 ur 🙂

Punce najprej je treba razumet kaj beseda pomeni 😉
Vsaka beseda izhaja iz neka druge besede.
To pomeni, da če se pelješ z vozom lahko rečeš da si se vozila.
Če se pelješ z vlakom si se pa vlačila…..
In če si fanta prišla obiskat iz Maribora v Lj. lahko rečeš da si se vlačila od Mb do LJ.
Torej če želite bit privalčne se vozite z vlakom! 😉 :))))))

Bibitka, ti me pa vedno nasmejiš. Verjetno si videla tiste lisice, ki so oblečene v blago (krzno) roza barve? Tako uklenitev si mislila, kar priznaj :).

Ampak nisi mi še odgovorila, če ti je kdaj kakšen moški rekel, da si “kvalitetna” ali pa si morda kar domnevala, da si to o tebi misli? Sem te to že zgoraj vprašala, pa si verjetno spregledala.

Seveda tiste se mislila, nisem pa prepričana, če so krznene …. barva pa ja …. pinky :))) Zdaj pa mi je padlo na pamet, če bi mu ta barva pristajala?:)) Kaj misliš? 🙂

To drugo pa sem očitno spregledala …. bom šla nazaj pogledat 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close