Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Definicija kvalitetne ženske

Definicija kvalitetne ženske

Citiram Spiderja : “Ampak še vedno je dejstvo: več je kvalitetnih žensk, kot kvalitetnih moških. In ker se kvalitetne ženske ne zadovoljijo s čimerkoli, pride do logične posledice, namreč, da ostane presežek kvalitetnih samskih žensk.”

Čakam na odgovor od Pajka, ali od kogarkoli na tem forumu, ker si res težko predstavljam kako naj bi se obnašala, morda tudi izgledala kvalitetna ( ??? ) ženska.

Za odgovore se vam že v naprej zahvaljujem.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Meni se pa le zdi, da ima o tem vsak drugačno predstavo, prav tako pa tudi želje. Manj kot lahko nudiš, manj boš dobil, morda si tudi posledično manj želiš. Tu so izvzeti tisti, ki ne vejo, kaj bi radi.
“Kvalitetna” ženska zame je iskrena, pravična, prijazna, izraža in razume svoja čustva oziroma je vsaj pripravljena jih razumeti, gradi svojo osebnost, je delovna, pozorna, skrbi za svoje telo in zdravo prehrano, je inteligentna in razgledana.
Težava pri opisovanju je zdaj ta, da si vsak pojem lahko spet vsak po svoje razlaga in nismo nič naredili. Vsakega pojma posebej pa ne grem razlagat. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sadni, meni se zdi, da je te ženske na forumu povozil čas, saj so izpadle iz dirke za kvalitetne moški, ki jih Sloveniji ni tako malo kljub drugačnemu mnenju nekaterih pišočih na forumu. Kvalitetni moški pa se seveda ne bo ukvarjal z njimi, ker ima na izbiro sočne breskve, limone pa bo prepustil drugim mošlim, ki so prav tako izpadli iz te dirke. Tem ženskam pa moške limone niso všeč. Na žalost pa jih je trg postavil na tako mesto. Če bi seveda hotele povečati svojo konkurenčnost in s tem posledično povpraševanje po njihovih storitvah, bi se morale precej spremeniti, kar pa je pri Slovenkah velik problem. Pri naših ženskah namreč prevladuje hladna pasivna lepota, kar pomeni, da lahko v tej igri zmagajo samo lepotice. Ostale pa morajo vložiti veliko več v razvoj svojih ženskih atributov, kar seveda ni samo fizična lepota, ampak tudi prijeten karakter in razvijanje ženskega seksipila, kar je za večino naših žensk španska vas. Samo z razvojem takšnih lastnosti lahko normalne ženske računajo, da bodo v bitki za kvalitetne moške premagale hladne lepotice. V nasprotnem primeru jim ostanejo moški iz spodnega kakvostnega razreda, kar seveda ni optimalna rešitev in rezultat je večno jamranje po forumih, kako imamo v naši preljubi deželici ogromen presežek super kvalitetnih žensk in veliko pomanjkanje dobrih moških samcev. Resnica je popolnoma drugačna. Proti drugim državam sveta premoremo precej kvaliteten moški korpus, ki se odlikuje na svetovni ravni na vseh možnih področjih človeškega udejstvovanja. Edino je problem, ker v svoji zgodovini nismo imeli močne suverene države, ki bi vladala nad drugimi narodi, kar je prineslo to, da moški svoje agresije niso mogli izraziti navzven, ampak doma z družinskim nasiljem. Čeprav so se naši moški na drugi strani odlikovali kot izjemno uspešni bojevniki, vendar kot plačanci tujih sil. Vsaka ženska pač ne more privlačiti kvalitetnih moških na isti način kot npr. Milica Jovović, Natalia Vodianova, in Eva Herzigova. Naše ženske za razilko od ostalih žensk slovanskega sveta nimajo preveč seksipila, boljl so podobne pasivnim Finkam, ki jih iz zimskega spanca v popoln seksualni razvrat predramijo šele večje količine alkohola. So pa na drugi strani Slovenke precej bolj razvajene in karakterno šibkejše od ostalih slovanskih žensk in pa milje daleč od samostojnosti in samozadostnosti skandinavskih žensk, ker imajo v povprečju zelo nizko samozavest in se zelo bojijo svoje seksualnosti. Po mojem mnenju pa je njihov največji problem, da si v svojem najbolj privlačnem obdobju (18-28 let) za kvalitetne samce, ne dobijo pravih moških ali pa so v zvezi z ˝pezdetki ˝ (po dr. Ruglju). One bi se v tem času namreč radezabavale, imele fajn in zafrkavale moški spol, namesto, da bi razvijale svojo žensko seksipilnost in si tako povečevale svojo vrednost na predmetnem trgu. Kasneje je seveda veliko težje, saj imajo konkurenco mlajših ribic, ki takoj planejo po kvalitetnih homo sapiensih. Tudi veliko več bi morale ponuditi kupcem, če bi želele tekmovati s svojim mlajšimi sotrpinkami. Slovenke storijo ravno obratno, začnejo pluvati po moških, jih žaliti in omaloževati in se res začnejo obnašati možačasto. Pravi šolski primer harakirija. Bom ponazoril s primerom na ekonomsko/finančnem področju: V svojem najboljšem obdobju (18-28)so imele naše ribke dobro boniteto, lahko bi si izposojale po najnižjih obrestnih merah na dolžniškem trgu, ali pa zelo poceni pridobivale lastniški kapital. Kvalitetnih investitorjev je malo morje, ponujajo zelo ugodne pogodbene klavzule v primeru investiranja v njihove čare. Kasneje, po tem izredno plodnem obdobju, pa je njihova boniteta na ravni ničvrednosti, potrebno je prepričati investitorje, da vložijo sploh kaj šoldov. Prihajajo samo špekulativni investitorji, kot so npr. distresssed hedge skladi, ki zahtevajo 75 % lastništva v tem podjemu v zameno za minimalni denarni vložek.
Rešitev: potrebno je razvijati ženske čare v obdobju, ko zorijo sveže in sočne rdeče jagode. Takšna investicja tudi v zrelejših obdobjih, ko jagode niso več tako sočne in mamljive, prinaša nadpovprečen donos na vložena sredstva. Druge poti ni. Človek se namreč ne more boriti proti silam narave, lahko pa jih v določenih primerih in obdobjih uporabi v svoj prid.

Sodeč po tvoji razlagi Marko si jaz potem ne morem predstavljati, da bi lahko bilo več kvalitetnih žensk kot moških. Takšnih je izredno malo.

Definicija kakovostne ženske – je to sploh izvedljivo? Ne vem, če si ženske želimo biti etiketirane kot “kakovostne”. Jaz ne, ne včeraj, ne danes, ne jutri ne glede na to kaj vse ta “kakovost” ženske obsega in kaj izključuje. Absolutno téma v temi.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Definicija kvalitetne ženske je MOJA MAMI:)

Tnx god, da je končno priletel na forum nekdo, ki se zaveda kaj govori. Kot da bi bral moje misli, točno tako si tud jaz mislim. Bravo prijatelj !

No in točno zaradi tega sem se jaz od srca nasmejal tistemu komentarju od Spiderja. To zame niso kvalitetne ženske, kot sem že zgoraj napisal tej je po mojem mnenju izredno malo. Še enkrat, vsaka ti čast za ta post, ownal si cel narod, ki visi na tem forumu 🙂

Jeeeeeeeee!

Posprvlja, pomiva, zvečer še piiiiiiiiiiiiiiiiiip in če vse to vsak dan obkluka je srečna, drgače sitna 100na uro

To kaj dosti ne pove, zakaj bi jo uvrstila pod kvalitetno?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Koliko je takšnih žensk res ne vem, vem pa, da je tudi tipov, ki so sposobni takšno žensko prepoznat, zelo malo, ker sami sebi ne dovolijo priti tako daleč. Premagat (žensko) oziroma lastno negotovost je včasih težje, kot si kdo predstavlja.

Bi pa povedal nekaj o tem “večnem jamranjem po forumih”. Malokdo ves čas jamra, večina ljudi pride enkrat v to fazo, ko jamrajo in vidijo vse črno. To pa ne pomeni, da nikoli ne spremenijo svojega pogleda na svet. Le na forumu to ni opazno, ker na forum pogosteje hodijo ljudje s “težavami”, kot ostali. In zato je potem občutek, da ljudje samo jamrajo, napačen. Tisti, ki so spremenili pogled v bolj pozitivnega, ponavadi odidejo s foruma, za njimi pa pridejo novi člani. Forum torej ni realna slika stanja v družbi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jeeeeeeeee!

Posprvlja, pomiva, zvečer še piiiiiiiiiiiiiiiiiip in če vse to vsak dan obkluka je srečna, drgače sitna 100na uro[/quote]

On_ , a to sklepaš po svoji?

jst že 10 let živim na svojem. Moja mami je najboljša, sva kot sestre:) Nimam več besed o njej kot samo to da jo mam full rada in da mi je vedno stala ob strani.

Jeeeeeeeee!

Posprvlja, pomiva, zvečer še piiiiiiiiiiiiiiiiiip in če vse to vsak dan obkluka je srečna, drgače sitna 100na uro[/quote]

On_ , a to sklepaš po svoji?[/quote]Hočeš povedat da sem tako dober moški da sem si našel kvalitetno? 🙂

Hm in zato si jo uvrstila po kvalitetno žensko? No ja, tudi prav.

V bistvu je izraz kvaliteta za mojo mami ponižujoč. Moja mami je moja duša dvojnica in sva zelo, zelo povezani.

On_ , a to sklepaš po svoji?[/quote]Hočeš povedat da sem tako dober moški da sem si našel kvalitetno? :)[/quote]

Ne, le zanimalo me je, kam merijo tiste tvoje “sarkastične pripombe”? To kar si našel ali iščeš sam veš in to ni bilo moje vprašanje. Pa imej se za dobrega, nihče ti ne brani – XD.

@Sadni,

Kvalietna ženska….. to je nekako tako, “kot dobro blago se samo hvali”.:)

Merijo na tiste samovšečne, ki mislijo, da je to “cel svet”, da ne obstaja nič drugega.
In potem se čudijo, če jih moški zapuščajo kot po tekočem traku in so vsi deci zanič, pras*i, kurb*rji…

Merijo na tiste samovšečne, ki mislijo, da je to “cel svet”, da ne obstaja nič drugega.
In potem se čudijo, če jih moški zapuščajo kot po tekočem traku in so vsi deci zanič, pras*i, kurb*rji…[/quote]

Ok, zanimiva razlaga. Mene še ni noben zapustil, tako da ne poznam teh for na temo, da nas zapuščajo kakor po tekočem traku in so vsi dedci zanič itd; se mi zdi, da imate to le nekateri v glavi, da ženske pravaprav tako razmišljajo. Dejstvo je, da večinoma nič ne razmišljajo in samo kokodajsajo ene in iste stavke za iste namene/cilje z različnimi tipi….ja, sem spadajo tudi samovšečne.

Ja, kaj je zdaj kvalitetna ali ne? Nekaj trdiš, potem pa zanikaš, ne vem no, včasih se mi zdi, da sem na tem portalu še najmanj zmedena kljub mojemu “nicku” – kao 😉

Beseda kvaliteta je nasplošno ponižujoč izraz za ljudi.

Sploh ni primeren izraz za ljudi neodvisno od tega, če so nam blizu ali ne. Še enkrat téma v temi.

Kvalitetna ženska je tista, ki se bo takemu človeškemu presežku, ki uporablja etiketo “kvaliteta” v povezavi z ženskim spolom, ognila na 10 km.

Yup, its true, že naslov je ponižujoč. Ok grem spat, evo še zate ena pesmica Zmedena_samica ravno pravšnja za relaxed sleep:

http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=7HP9ifJ-qzw

Yup, its true, že naslov je ponižujoč. Ok grem spat, evo še zate ena pesmica Zmedena_samica ravno pravšnja za relaxed sleep:

http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=7HP9ifJ-qzw%5B/quote%5D

Hvala ti za ta komad – dober, res ta pravi za spanje/uspavanje…tudi jaz bom počasi odtacala v svojo jazbino, da odspim nočno (in ne zimsko) spanje 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close