Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Deep Purple

Deep Purple

Vidla plakat….dokaj pozno se mi zdi..nč mislila, nič poizvedovala…šla po karto..in zdej je karta na varnem v moji denarnici ( da mi je le ne ukradejo! :))

Ja, kr ne morem verjet..sicer nisem bila nikol nevemkokvelika fenica te skupine, ampak vseeno, ..obožujem ta čas starega rocka…po moje bo teh nekaj ur, kolikor bo trajal koncert res tisti step back…30 let nazaj…

Sicer bom šla še malo poizvedet, kdo sploh in kakšen naj bi bil ta koncert in seveda vse informacije z vaše strani zelo dobrodošle….in če kdo cinca, al bi šel al ne,….po moje tukej ni nobenih izgovorov za oklevanje. Mislim, da je to zadnja možnost…

Nočko, C.

Zdravo!

Jest sem bila v zadnjem letu 3x na njihovem koncertu. Prvi je bil zakon (imeli so the best of turnejo), drug koncert je bil neki najslabšega, kar sem v življenju videla, tretji je bil pa spet full zakon. To da – pusti se preseneniti.

Ampak jaz vseeno upam na najboljše!!!!

Živjo!

Mene pa zanima nekaj, glede na to, da si večkrat že videla njihov koncert; ali špilajo tud kšne dobre stare komade, al bl promovirajo nove plate? Kaj misliš? Sama bi ful šla na DP, ampak ne bi rada tm stala in 1. poslušala vse komade.

maja

Koliko pa stane karta?

Na prvem konceru so igral same stare uspešnice (kot da bi poslušal the best of plato), plus dva komada iz nove plate. Na drugem konceru, ki je bil full beden, so predstavlal novo plato, zaigral so tud ene dva-tri stare komade, sam se publika na njih sploh ni tolk evforično odzivala, ker so itak prej zamoril sceno in smo bli full jezni. Na tretjem koncertu so bili pa spet the best in so igral stare komade. Sam pomoje zato, ker so imel koncert skupi s Status Quo in so bili pomalem en drugemu konkurenca.

LP

New Report

Close