Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dedek mraz je pozabil name

Dedek mraz je pozabil name

Razočarana sem, ker je dedek mraz pozabil name. Spomnil se je na svoje prijatelje, jim nesel vino, bučno olje, enemu še včeraj hlebec kruha, ki sem ga spekla v krušni peči. Name je pozabil. Pretekla leta je vedno prinesel darilo tudi zame ( pižama, parfum…).Ko sva šla ob 1.30 zjutraj spat, sem mu omenila, da je dedek mraz letos name pozabil, pa mi je rekel, da ni vedel, kaj naj mi kupi in da mi bo dal denar :(( (imam svojega) nisem brezposelna, sicer bi to verjetno drugače razumela in bi bila vesela. Tako pa, tale moj očitno ne dojema, v čem je point obdarovanja, ali pa sem tako samoumevna, da je zame škoda vsakeršnega truda. No, tako se je porodila novoletna zaobljuba, da letošnje silvestrovo preživim tam, kjer dedek mraz ne bo pozabil name. Danes pa si bom naredila lep dan 🙂 Enako želim tudi vam.

pri nama pa je pozabil da imava 20letnico
sem sam en čink žalostna, da nemu to ne pomen tok kot men
nisem mu pa nič rekla

razmišljaš. Dedek mraz ti je prinesel pamet. Kaj je lahko še boljšega? Pamet je darilo za celo življenje. Srečno in zdravo !

can you buy prednisone prednisone 20 mg tablet 5 prednisone in mexico
https://prednisonet.online best pharmacy prednisone
can you buy prednisone without a prescription prednisone for sale online prednisone 5mg over the counter

Drgac sm ga pa gledu na Neki tub kanalo velik je delil pa se zadovoljni so bli vsi sicer he bil pa takrat na Tekih tiho morskih kablaih maybe he came real sneaky and pointed at peaky

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close