Najdi forum

Decleor

Prejšnji teden sem bila po cca. 3 letih pri kozmetičarki, ki je ugotovila, da imam zelo slabo kvaliteto kože. Po porodu se mi je kvaliteta zelo poslabšala, pred menstruacijo zacvetim kot roža, bule oz. podkožni mozolji se mi delajo tudi po vratu, koža na hrtbu tudi ni čista (pri 30 letih). Uporabljala sem kozmetiko AVON, sedaj imam na obraz kremo VICHY THERMAL S-MAT, ki je čisto nemastna in mi je v redu. Sama kozmetičarka pa prodaja kozmetiko DECLEOR. Kakšno je vaše mnenje o omenjeni kozmetiki, oziroma če ima kaka forumovka izkušnje, naj se mi prosim javi. Ne bi rada kupovala nekaj, ne da bi se prej pozanimala. Lep dan še naprej

Pozdravljena!

Žal nimam preizkuših proizvodov blagovne znamke Decleor. Ponavadi se za nakup, predvsem negovalnih proizvodov odločim na podlagi testiranja vzorcov, ki jih dobim v trgovini ( če jih le imajo ).

Glede kože pa mislim, da so vaši problemi s kožo povezani predvsem s hormonskimi spremembami. Tudi sama sem imela probleme zaradi hormonskih sprememb. Pri taki koži je zelo pomembno, da redno obiskujete kozmetični salon, kjer vam kožo temeljito in globinsko očistijo.

Upam, da vam bo katera izmed forumovk posredovala informacije o uporabi Decleorjevih proizvodov. Tudi mene zanimajo odzivi.

Lp Nada

Dekleorjeva kozmetika je zelo kvelitetna, poleg kreme, vam vedno priporočijo tudi eterično olje, ki učinke še izboljša. Jaz sem imela le testerje (ki pa so zdržali več kot mesec dni) in imela sem res dober občutek. Žal, moji žepi ne prenesejo cene, če pa bo kdaj kaj viška si z veseljem privoščim Decleor.

Pozdrav lala

Živjo!
kje pa si dobila testerje?
jaz namreč vsepovsod sprašujem, pa jih nimajo.
hvala za odgovor & lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close