Najdi forum

Decleor

Pozdravljena, Anita!

Vidim, da dosti priporočate Decleor, pa me zanima, kako dobra je ta kolekcija in kolikšne so cene te kozmetike. Pri obisku kozmetičarke je tudi ona priporočila ravno to kozmetiko, zato me zanima nekaj več o njej.

Sedaj namreč uporabljam Vichy in sem kar zadovoljna. A koza se ne izboljša. zato bi morda res prešla na Decleor, če bi le vedela, kolikšne so cene in kvaliteta.

Hvala!
Pozdravček,
Lena

Cene teh krem se gibljejo od 4000 sit naprej. Odvisno je pač od tega, kakšen tip kože imaš. Pridi na pregled kože h kozmetičarki, naj ti pove, kakšen tip imaš, nato pa si izberi kremo.

Je vrhunska negovalna kozmetika priznana po celem svetu. Močno priporočam.

Od štiri tisoč naprej? Jaz sem bila v drogeriji na rudniku in bi bila kremica 8.000, zraven ti priporočijo pa še eterično olje, za boljše rezultate še za 8.000 sit. Je res zelo dobra kozmetika, preizkusila sem jo s testerji, vendar za moj žep malce predraga.
Je možno, da so take razlike v ceni?

lala

Sama uporabljam kozmetiko Decleor, ki zelo ustreza mojemo tipu koze (mleko, tonik in kremo Fluide Hydra-Mat Regulateur). Prosila bi vas, da mi svetujete “primeren” puder (puder uporabljam le obcasno) za moj tip koze (razsirjene pore)

Saj pravim; od 4000 naprej. Res pa je, da ti zraven ponudijo tudi aromaeseco, ki služi kot podlaga k negi. Ne vstraši se in pojdi na pregled kože, kjer ti brezplačno svetujejo (vsaj pri nas).

Zelo dobri za tako kožo so Artdeco pudri (Natural Finish Foundation). Ta puder je preverjen v našem salonu. Upam, da ti bo všeč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close