Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek deci zarukani :((

deci zarukani :((

A ja? Da če te moti olupek od salame. ki je NJEMU padel je tvoj problem?
Mater bi letu čez balkon, če bi bil moj.

Kot prvo bi živel od sendvičev, ki bi si jih sam delal – kuhanega ne bi dobil, če je lačen, je
njegov problem.
Cunje isto – njegov problem bo, če si jih ne bo opral in zlikal – meni jih tud nobeden ne.
Drobtine, olupke in ostalo faše direkt v svojo posteljo, nima kaj p***it, ti si samo na ta način
rešla SVOJ problem, od tu naprej, če ga moti, je pa NJEGOV.
Pr……. banda razvajena lena…če mu je odveć pucat, naj pa čistilko plača, ne pa da se kao
duva, kako se z življenjem v svinjajriji izpolnjuje negova pravica do…kva že? Svobode?
Svoboden si do meje, pri kateri kratiš svobodo drugemu – on tega še ni jemal….samo svojo
lenobo pase – pa ima ksiht zdraven še jezikat….

BRAVO, odlično si napisala.

BODI VESELA, DA IMAŠ SAMO 24 KVADRATOV ZA ČISTIT KAKO BI SE PRITOŽEVALA
ŠELE POTEM, ČE BI IMELA STANOVANJE 100 KV. ALI PA HIŠO?

No no… Je pa težje čistiti majhno stanovanje, kjer vse natrpano, da se komaj premikaš in ti vsaka smetka pade v oči kot pa veliko stanovanje ali hišo! Vem iz lastnih izkušenj.

No no… Je pa težje čistiti majhno stanovanje, kjer vse natrpano, da se komaj premikaš in ti vsaka smetka pade v oči kot pa veliko stanovanje ali hišo! Vem iz lastnih izkušenj.[/quote]

V bajti je vedno kakšna rumpl kamra.Flikneš vse not,zapreš,3x zakleneš,potem pa obiski mislijo,kako imaš pospravljeno.Poznamo take. 😉
Ma klinc,če hočeš imet v stanovanju vse pospravljeno,moraš glih pospraviti,druge ni. :s

Gaunar,ti pa tih bod!!

Same ste jih izbrale … 😉

Jaz bi rabla enga takega kot si ti,se mi zdi da si priden. ….ampak kaj,ko je pa tvoj še bolj priden od mene. 😉

Udari po mizi!

še tri zimske slikce za desktop

Jaz bi rabla enga takega kot si ti,se mi zdi da si priden. ….ampak kaj,ko je pa tvoj še bolj priden od mene. ;)[/quote]

Hahahahaha, ta je pa dobra 😀

No ja, midva sva res kar frika na pospravljanje, ne da je zdaj treba kar naprej vse imet sterilno, ampak drobtin al pa umazanih sten al pa (Bog ne daj) nogavic po celem stanovanju pa pri nama res ne boš našla … hahaha 😀

IN SENDVIČ SI BO SAM FINANCIRAL!

U BISTVU VSE, PRASEC!!

PA TUT FUq NE BO! DOMA ŽE NE! NIČ NI DANES ZASTONJ.

Ti nisi pri sebi in se vprašaj po zdravju.

veš kaj mi je umetnost, da zivite na 24m2, svaka vam čast… tega si sploh ne morem predtavljat…

…mi smo živeli trije na 35 kvadratih + atrij (ki pa pol leta praktično ni bil v rabi) in se lahko na tej kvadraturi čist spodobno živi – je pa res, da moraš pospravljati sproti, ko so cunje posušene jih je treba pospravit – zlikat, zložit, karkoli že, otroške igrače vsak večer v škatle, posodo v omare, … Sedaj imamov 120 + 100 kvadratov: 120 bivalne površine + 100 servisnih prostorov, kamor štejem kurilnico, pralnico, pisarno, žur sobo in priznam, da sploh spodnje etaže ne pospravljam sproti – operem že in obesim, ampak likam pa enkrat tedensko. Z velikimi površinami je tako, da vsake malenkosti ni treba pospraviti takoj – imaš prostor za odlaganje in za kramo, vendar se pa nabere kvadratov za čiščenje pa oken pa 2 kopalnici pa …In k sreči pri nas mož pri tem sodeluje – je kar precejšen higieničar – bolj kot jaz pravzaprav.

Sem imela takega fanta in hvala bogu sva šla skupaj v podnajem, da sem ugotovila, kakšen je, preden bi se vezala dolgoročno. Zdaj pa imam enega takega srčka, da je res priden, čeprav doma imajo precej razmetano in tudi umazano. Tudi jaz ne razumem, kako lahko nekatere ženske ugotovijo, kakšne moške imajo šele po poroki ali po porodu.

V imenu moskega spola: OPROSTI(TE) 🙂

opravičilo sprejeto 🙂 in če je bilo mišljeno res iskreno, čestitke moškemu111 za pogum, da je izustil to besedo, ki je (predvsem pri moških) zelo redko slišana :))

sicer pa teme nisem brala, ker ne vem od kje se je vzela. jaz osebno mislim, da dedci niso tako zarukani, kot zgledajo in se delajo :)) ne vsi, nekateri pa :))

moj mož občasno tudi kaj pospravi, ampak ne pozabi dodati, da je meni lajšal delo.
če bi dobila obiske, bi tudi jaz bila tista “ta lena”, ki ima stanovanje kot svinjak, mož bi se jim še smilil, kako sploh lahko živo s tako nemarnico, ZATO se sama bolj angažiram pri pospravljanju, kersem bolj uspešna, kot pri prepričevanju naj začnejo pospravljat (mož in otroka).
sej pravim,včasih tudi kaj naredijo, sploh hčerka, velikokrart je pa tudi za zjokat se.

To je problem. Danes niti predsednik države nima čistilke, ampak celo v bloku živi. Kako boš pol imel čistilko če je Turk nima?

moja je ravno odšla :))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

moja pa pride popoldne :)))))

Japkica in Melita vcasih imam obcutek da sta sestri. Skrajno sumljivo …

kaj veš… mogoče pa imaš dober občutek 🙂

Obcutek je vazen …

to se pa strinjam. vse…. no skoraj vse je v občutku :)) brez tega ni nič:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close