Decembrski nakupi
Sama sem ravno danes za očeta kupila denarnico, ker ima že zelo načeto. Za mamo sem pa razmišljala, da glede na to, da nikoli ni z ničemer zadovoljna, bi jo kar peljala na kosilo v Piazzo. Sem pa vseeno danes videla prav lušne copate (saj vem, da je to zelo zlajnano darilo). Nisem vedela, kaj kupiti prijateljici, pa me je prešinilo, da ji lahko kupim blago, saj je začela šivati in je na svoje izdelke prav ponosna.
Toplina božiča je ob božiču. Najbrž pri vas ne postavljate smrekice v januarju ali sredi aprila? No, po tem kar si napisala, smrekice sploh ne potrebujete, ker je nepotreben kič in ne daje človeške ljubezni ter topline.
Mene obdarovanja veselijo (sploh se ne gre za denar) in uživam v dneh, ko smo več skupaj.
Toplina božiča je ob božiču. Najbrž pri vas ne postavljate smrekice v januarju ali sredi aprila? No, po tem kar si napisala, smrekice sploh ne potrebujete, ker je nepotreben kič in ne daje človeške ljubezni ter topline.
Mene obdarovanja veselijo (sploh se ne gre za denar) in uživam v dneh, ko smo več skupaj.[/quote]
Eno je jelka, drugo pa histerija okoli daril.
Forum je zaprt za komentiranje.