Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek DECEMBRSKE VRAGOLIJE

DECEMBRSKE VRAGOLIJE

Jaz nič ne šparam … fajn je pod kožo zlest :)[/quote]

Tebi verjetno res, glavno da je :)[/quote]

Površno si brala neke druge teme!!!
Še enkrat! 🙂

Oprosti, ampak kompleten MON te že od pamtiveka zajebava glede piškotov … če ti tole resno misliš – svet se ne neha pri piškotih…[/quote]
Enim se pa tudi hec tam že neha, tako da… 🙂 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tebi verjetno res, glavno da je :)[/quote]

Površno si brala neke druge teme!!!
Še enkrat! :)[/quote]

Zanikanje prvotne opredelitve rešuješ s preusmerjanjem na druge teme? Politik 🙂

tele so odlični pa čist simpl za narest … https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201521704298304&set=a.10200696086258369.1073741834.1047653107&type=3&theater

recept:

http://beingbethanyjane.blogspot.com/2013/05/chickpea-peanut-butter-chocolate-chip.html%5B/quote%5D

In zdaj bodo vrli bralci Kitajske študije ala Marko spet skočili v luft, da arašidovo maslo pač ne, ker povzroča raka. :)[/quote]
Tako, tako, ljudi je treba opozorit. Saj potem še vedno lahko jejo, kar čejo. Da ne bodo potem rekli “jah, kaj, če pa nismo vedeli, noben ni nilč rekel” 😉 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Oprosti, ampak kompleten MON te že od pamtiveka zajebava glede piškotov … če ti tole resno misliš – svet se ne neha pri piškotih…
[/quote]

Ja piškoti so Markov monovski “trademark” in se zdaj tudi sam malce pošali na svoj račun. In prav je tako. 🙂

Tudi jaz se kdaj pošalim, da imam dobro rit in milijotič ponovim, da sem poročena, ker so si nekateri od vsega kar sem kadarkoli napisala, očitno zapomnili samo to in jim pča vržem še eno kost za glodanje.

Ampak te šale gredo malce tudi na račun opazovalcev in komentatorjev, ne le njihovih akterjev.

Se strinjam, ozaveščanje je pomembno. Ampak sem pa tja pa tidi ne bo škodilo, ne.
Tako, tako, ljudi je treba opozorit. Saj potem še vedno lahko jejo, kar čejo. Da ne bodo potem rekli “jah, kaj, če pa nismo vedeli, noben ni nilč rekel” 😉 :)[/quote]

Se strinjam, ozaveščanje je pomembno. Ampak sem pa tja pa tidi ne bo škodilo, ne.
Tako, tako, ljudi je treba opozorit. Saj potem še vedno lahko jejo, kar čejo. Da ne bodo potem rekli “jah, kaj, če pa nismo vedeli, noben ni nilč rekel” 😉 :)[/quote][/quote]

Ma to smo imeli v eni temi, mislim da o srni al holesterolu nekaj. Ne vem, če si brala. No, jaz vsekakor mislim, da te žlica kikirikija, ne ubije. 🙂

Pekla ne bom nič. Prvič, ne znam. In drugič, decembra se poje toliko teh raznic packarij, da ni potrebno še z lastno proizvodnjo “krepiti” slabe prehrambene navade.

Okrasili bomo drevesce. No, morda celo več oziroma eno noter in verjetno še kakšno zunaj.

Nisem tip za službene žurke, tako da se jim poskušam izogniti, kot se le da. V zadnjih letih mi to super uspeva tako, da grem od 17. do 25 decembra na dopust. Takrat so vsi aranžmaji full poceni, potem pa je med 25 in 31. decembrom v službi tak mir, da je itak, kot da bi bil na dopustu in res super delam. Od 17. do 25 pa itak ne bi nič pametnega naredila, ker so žurke v službi, pri sosedeih, poslovni partnerji prihajajo voščit – skratka živ žav ves dan. Če ne prideš, imajo itak vsi dolg nos. Če pa poveš,d a si takrta an dopustu v tujini pa te nihče ne gleda postrani 😛

Letos je v darilnem programi česen vložen v oljčno (olivno) olje. Lani je bilo nekaj drugega, naslednje leto bo spet kaj unikatnega, ali vsaj nevsakdanjega.
Sicer pa ne praznujem, če se le da!
Praznujem samo vsak dan, ki prinese kaj lepega.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Obožujem veganske sladice. 🙂

Na služben žur bom sicer šla, ampak se ne bom dolgo zadrževala, ker mi tovrstni žuri niso ravno omiljen način zabave. S tistimi, s katerimi se res dobro razumemo, se bomo že podružili pri kom doma, tako kot čez celo leto…
Ker so me decembrske norije že malo izučile, bom darila kupovala že malo prej, ker me gneča in nervoza drugih ljudi spravi v slabo voljo.
Darila dajem tistim, ki so mi res blizu, čestitke (ki jih izdelujem sama) bodo pa dosegle malo širši krog. Letos sem bila zelo pridna, pa sem si ideje za darila zapisovala že čez leto, tako da vem, da bo marsikdo presenečen nad tem, da sem si zapomnila njegovo željo…
Piškote bova s partnerjem spekla skupaj, ker oba rada “pacava”, za drevesce in ostalo okraševanje nama pa “dol visi”. Ima pa moj partner še iz otroštva navado, da gre pogledat lučke v mestu, ko jih prižgejo, medtem ko se jaz cel december izogibam centra – doma naredim veliko boljši kuhanček kot kjerkoli v mestu, pa še tiste krače in klobase mi ne smrdijo pod nos, da o slabi glasbi in prerivajočih se pijanih ljudeh sploh ne govorim…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Obožujem veganske sladice. :)[/quote]

Niso slabe. Tudi druge jedi ne, ampak kakšen šnicel pa tud mora bit.

Obožujem veganske sladice. :)[/quote]

Niso slabe. Tudi druge jedi ne, ampak kakšen šnicel pa tud mora bit.[/quote]
Kakor za koga. 🙂
Jaz ga ne rabim.

Kakor za koga. 🙂
Jaz ga ne rabim.[/quote]

Se da šnicel kompenzirat s solato, pa se uravnoteži … in zalije s teranom ( upam, da teran paše pod vegansko kuhinjo – saj gre le za “hladno” stiskano grozdje, ki je “pozabljeno” v kleti “rahlo” spremenilo kemijsko sestavo ) …
In šnicel je v dobri veganski družbi … če pa to ni uravnotežena prehrana … ?

Kakor za koga. 🙂
Jaz ga ne rabim.[/quote]

Robi, jaz sem mislila, da si starejši, poročen gospod. Samskih ne vabim domov na pokušino hihi

Kako pa veš koliko sem star in kakšen je moj status ?

ej, sem potem narobe sklepala, sorry 🙂

Res. Nisem samski, pa ful mlad tudi ne. 🙂
Rad pa se hecam. 🙂

kul, moških s humorjem primanjkuje …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close