Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Decemberski oddih

Decemberski oddih

Pozdravljeni!

Sem študentka, ki letos pavziram, po novem letu imam v načrtu dolgo potovanje čez lužo, ampak ne pišem zato..

Zdaj oz. meseca decembra bi se mi zelo prilegle kake krajše počitnice, govorim o cca. 14-dnevnem oddihu, lahko manj, mogoče več- odvisno od destinacije, seveda kaka poceni varianta (bolj kot ne šparam, hehe) in za relaxacijo..
Problem je, ker so npr. last minute ponudbe povsod za dve osebi, če želiš iti sam, doplačaš dosti višjo ceno, kar pa mi ni več interesantno..

Mogoče je med vami kdo, ki si želi podobnega oddiha,
pripravljena sem tudi na potovanje, kjer ni organizirano nič, razen prevoza.. (razmišljala sem o Maroku), potem pa malo pohajkuješ sem, tja.. 🙂

Mogoče pa kdo razmišlja podobno, ima čas in si želi malo proč…

LP!

Pozdravcek,

jaz sama ze kar nekaj casa iscem nekoga za kaksne pocitnice. Sicer mi je vseeno kam grem v glavnem da se da kaj videt in dozivet. Ni mi do polezavanja na plazah ali kaj podobnega, ker bom to delala ko bom stara in debela 😉
Napisi kaj vec.
Meni bi sicer bila vsec varianta Vietnam ali kaj podobnega

Malo narobe si me razumela, vsaj glede denarja in časa.. Za Vietnam bi skoraj rabila precej več časa in denarja, kot ga imam v načrtu in na razpolago, kajne..? 🙂
Imela sem v mislih cenejšo varianto (vsaj glede prevoza) bližjo in ne za cel mesec..
Malo šparam! 🙂

Vsekakor pa mi ni za poležavanje po plažah, precej bolj sem zainteresirana za pohajkovanje v lastni režiji, z ograniziranim prevozom in to je vse.
Ni pa lahko najti primernega sopotnika, vsaj prek interneta..

Mika me Maroko, kaka Turčija.. Ne vem, mislila sem, da je tu kak interesent, s podobnimi željami, pripravljena pa sem se tudi prilagoditi, seveda v svojih mejah 🙂

Lep dan!

M.

Živjo,

tudi jaz bi poležavala ko bom stara. Nujno moram decembra nekam skočit (na toplo), ker letos še nisem bila na dopustu.

Varinata avionska karta pa Lonley planet. Včasih je zanimivo vzeti kakšno varianto z agencijo samo zaradi prevoza – je ceneje kot kupit avionsko karto. Razmišljam o Keniji in Ugandi.

čas imam od 15. decembra do 8. januarja.

Evo moj mobi 041 745-184.

Pokliči, pa se kaj več zmeniva ob kavici.

Vesna

Hmmm… Bangkok (Tajska) dobis ze kar precej poceni… Ce si studentka pa sploh, poglej malo na STA.

Je pa 2 tedna dejansko zelo malo, samo po moje bi slo obiskati Tajsko (juzni del).

Je kdo za Tajsko? :))
120.000sit za skoraj en mesec…

Živjo

Jaz planiram čez novoletne praznike nekaj bolj na hitro (Afrika, ali pa Indonezija, ali pa kaj podobnega). Bolj low budget varianta. če te zanima piši na andrejkosir33@yahoo.de

LP
Andrej

Imaš kaj bolj točnega v mislih, ki zajema Afriko ali Indonezijo? 🙂
Mogoče povem samo to, da so za čez praznike oz NL let. karte karte veliko dražje, kot sicer..
Ja, šla bi, zelo me mika nekam…, pa ne najdem primernega sopotnika.. (ali je problem čas, denar, ali preprosto neusklajene želje)
Poveš kaj več o tvojih idejah?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close