Najdi forum

Lp. Ker ne izrabim vseh min, smsov itd pri moji naročnini mobitela, so mi svetovali, naj preidem na debitel, kjer si lahko sama sestavim paket in mi bo ceneje. ker o debitelu ne vem prp. nič, me zanima, če je kdo tam in mi lahko kar koli pove: kako je s signalom, je to drugo omrežje, če me kličejo iz mobitela (naj bi bila nekako pod isto streho al kako?) … kako ste zadovoljni? hvala.

Se uporablja itak mobitelovo omrežje, tako da ni nobenih težav in je enako. Jaz imam moj D sestavljen 200 minut in 100 SMS za 19 €

Od začetka na Debitelu, vsa družina, plačujemo eno samo naročnino, klici vseh so po normalni tarifi.

Uporablja se Mobitelovo omrežje (ni gostovanje!), mislim, da Mobitel klice na Debitelovo številko šteje kot klice v domačem omrežju. Vem preverjeno, da sta Zveza in Naveza pri Mobitelu mogoči tudi z Debitelovo številko.

Res pa je, da so njihovi akcijski telefoni v primerjavi z drugimi ponudniki dražji, je pa možen nakup na 12 obrokov.

Že skoraj deset let pri Debitelu in vedno zadovoljna. Vmes sem samo zamenjala na nek .. midva? paket, tako da z mozem brezplacno govorim. Drugih pogovorov imamo pa tako malo, da imava skupaj minimalno klicev in smsov.

Si prepričana, da bo res ceneje?
Jaz pri Simobilu plačujem 21 € za 1000 minut pogovorov v SiM. omrežju, 1000 SMS-jev in mislim da 200 minut klicev v druga mobilna omrežja, po podražitvi pa mi bo zneslo 22 €.

Pri debitelu pa si lahko za 23 € zakupim le 200 minut pogovorov in 200 sms-jev…???
Torej ni računice.

Še to; nihče izmed nas nima sestavljenega paketa Moj D in tudi večina tistih, s katerimi se kličemo, so v omrežjih Mobitel in Debitel.
Veliko je odvisno od tega, kje so naročniki tisti, ki jih kličeš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close