Debilu zmajnkuje časa.
Briiina je en stari zavaljeni, zanemarjeni alkoholik, prestopnik in pederčina. Trenutno biva v vzgojni ustanovi, ne vem pa točno v kateri je sedaj, ker ga nenehno premeščajo. Je že bil na Dobu, Starem piskruv Celju, v Vojniku…nikjer mu ne morejo pomagat. Ima čas pa zajebava in provocira. Več kot polovica postov in nickov, tudi ukradenih je negovih. Edino kar bo dobro z ukinitvijo tega foruma, da se bomo znebili dveh debilov in kretenov. Sem jima že prej predlagal da se skonektata ker sta, očitno, rojena drug za drugega. Vso srečo jima želim.
Briiina, 25.09.2025 ob 16:26
Lojzek. VERJEMI MI ko boš izvedel kdo sem res…. bos zelo presenečen. (Še včeraj sva govorila….)
Mogoče sva res govorila, samo da sem jaz bil na drugi, svobodni strani, ti pa ves poklapan ker so se te spet orng privoščili. Spoznaj se s tem debilom, boš vsaj imel redne obiske in izgovor da imaš fanta, pa bodo mogoče malo bolj nežni. Pa izgleda da tudi denar ima. Tega boš rabil ko in če kdaj prideš ven.
Pa vseeno, kljub temu da sva si popolnoma različna na vseh področjih, psihihičnih, fizičnih, umskih, materijalnih, tudi po videzu…na tvojo žalost vse v mojo korist, mi je bilo zanimivo prerekanje s teboj. Želim ti vse lepo v življenju in da doživiš vse kar si želiš. Resno. Pogrešal te bom. Čaw.
Forum je zaprt za komentiranje.