debelejši moški privlačnost pri ženskah
Za druge ne morem (od)govoriti bi pa jaz imela OGROMEN problem, če bi se zašla s takim, ker bi me ta njegova lastnost pošteno jezila 🙂 pa me sploh ne bi tolažilo npr kako dobro bi dec zgledal ali kako bi bil bogat. Mogoče sem pa sama glupa in me zato ta lastnost tako nervira :)))))))[/quote]
Saj govorimo na splošno, ne zase.:)
Pa povej mi eno/enega, ki bi javno priznal(a), da ima rajši glupo/glupega. Ni ga junaka.:)))[/quote]
O tem bi se pa dalo razpredati: ni nujno, da nekdo ki je z neko x ali z nkeim y (za katero/ega cela vesoljna slovenija ve, da je glupa oz glup), da jo izbrani partner oz izbrana pratnerica tako vidi, tako zaznava. Oz zdaj sem celo pomislila, da se mi zna zgoditi, da bom lahko naletela ne nekoga, ki mi bo blazno všeč in ne bom zaradi “sladke iluzije” zaštekala, kako je ta človek v resnici glup :))))) hehe…bolje, da kar ostanem sama.
Saj govorimo na splošno, ne zase.:)
Pa povej mi eno/enega, ki bi javno priznal(a), da ima rajši glupo/glupega. Ni ga junaka.:)))[/quote]
O tem bi se pa dalo razpredati: ni nujno, da nekdo ki je z neko x ali z nkeim y (za katero/ega cela vesoljna slovenija ve, da je glupa oz glup), da jo izbrani partner oz izbrana pratnerica tako vidi, tako zaznava. Oz zdaj sem celo pomislila, da se mi zna zgoditi, da bom lahko naletela ne nekoga, ki mi bo blazno všeč in ne bom zaradi “sladke iluzije” zaštekala, kako je ta človek v resnici glup :))))) hehe…bolje, da kar ostanem sama.[/quote]
Če ne probaš pa ne moreš vedeti.:))))
O tem bi se pa dalo razpredati: ni nujno, da nekdo ki je z neko x ali z nkeim y (za katero/ega cela vesoljna slovenija ve, da je glupa oz glup), da jo izbrani partner oz izbrana pratnerica tako vidi, tako zaznava. Oz zdaj sem celo pomislila, da se mi zna zgoditi, da bom lahko naletela ne nekoga, ki mi bo blazno všeč in ne bom zaradi “sladke iluzije” zaštekala, kako je ta človek v resnici glup :))))) hehe…bolje, da kar ostanem sama.[/quote]
Če ne probaš pa ne moreš vedeti.:))))[/quote]
Vem…heheh, kdo pa pravi, da ne bom probala… vedno se mora kaj v življenju dogajati na tem področju, drugače je preveč enolično, prazno 🙂
Če ne probaš pa ne moreš vedeti.:))))[/quote]
Vem…heheh, kdo pa pravi, da ne bom probala… vedno se mora kaj v življenju dogajati na tem področju, drugače je preveč enolično, prazno :)[/quote]Nekaj glupega, a ne? 🙂
Nekaj glupega, a ne? :)[/quote]
Včasih za spremembo paše tudi kaj takega.:))))))))[/quote]
Hehe…včasih kakšne zadeve na prvi pogled delujejo glupe toda sčasoma ko vidimo končno celo sliko nas lahko fascinira končen rezultat…ja, za tovrstne gluposti sem takoj za :))))
Včasih za spremembo paše tudi kaj takega.:))))))))[/quote]
Hehe…včasih kakšne zadeve na prvi pogled delujejo glupe toda sčasoma ko vidimo končno celo sliko nas lahko fascinira končen rezultat…ja, za tovrstne gluposti sem takoj za :))))[/quote]Na nudistični plaži Janezek opazuje moški in opazi, da so eni malo bolj “obdarjeni” drugi manj in vpraša očeta zakaj tako.
Očka odvrne, da tisti z več so bolj neumni….
Mali se igra naprej po pesku zadovoljen z odgovorom, nakar priteče do očeta in mu pravi:
“Oči poglej onega strica, ki gleda našo mamico, postaja vedno bolj neumen…..”
A ste se o tej vrsti neumnosti pogovarjale?…. :))))
Hehe…včasih kakšne zadeve na prvi pogled delujejo glupe toda sčasoma ko vidimo končno celo sliko nas lahko fascinira končen rezultat…ja, za tovrstne gluposti sem takoj za :))))[/quote]Na nudistični plaži Janezek opazuje moški in opazi, da so eni malo bolj “obdarjeni” drugi manj in vpraša očeta zakaj tako.
Očka odvrne, da tisti z več so bolj neumni….
Mali se igra naprej po pesku zadovoljen z odgovorom, nakar priteče do očeta in mu pravi:
“Oči poglej onega strica, ki gleda našo mamico, postaja vedno bolj neumen…..”
A ste se o tej vrsti neumnosti pogovarjale?…. :))))[/quote]
Hehehe..zdaj si nas pa dobil :)))))
Če je ženska prepričana zase ali za moškega? :)[/quote]
Za moškega. :)[/quote]
Jaz močno dvomim, da so moški, ki so s takšno žensko ‘glupi’… torej točno vejo kaj z denarnico kupujejo. In če so zadovoljni s tem, potem je takšna ženska dovolj ženstvena igralka za njih. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.