debelejši moški privlačnost pri ženskah
Prebral sem kako Cime menja zenske. Na osnovi tega podatka bi se upal trditi da imas vse sanse.[/quote]
Nekoliko sem pričela dvomiti o mojem umu, ker ne štekam smiselne povezave s Cimetom in debelim tipom? Koliko vem, Cime ni ravno neka zalita vreča sala, tako da če izhajam le iz kriterija/vprašanja ali je debel tip pri ženskah privlačen….hm, nekje mi nekaj manjka, da bi si lahko v odgovor podtaknila Cimeta 🙂 Naj mi nekdo razloži…hvala.
Prebral sem kako Cime menja zenske. Na osnovi tega podatka bi se upal trditi da imas vse sanse.[/quote]
Nekoliko sem pričela dvomiti o mojem umu, ker ne štekam smiselne povezave s Cimetom in debelim tipom? Koliko vem, Cime ni ravno neka zalita vreča sala, tako da če izhajam le iz kriterija/vprašanja ali je debel tip pri ženskah privlačen….hm, nekje mi nekaj manjka, da bi si lahko v odgovor podtaknila Cimeta 🙂 Naj mi nekdo razloži…hvala.[/quote]
Po moje je moski111 ciljal na to, da je dotični Cime glup kot pi*ka, pa ima vseeno veliko šans pri ženskah.:)
Nekoliko sem pričela dvomiti o mojem umu, ker ne štekam smiselne povezave s Cimetom in debelim tipom? Koliko vem, Cime ni ravno neka zalita vreča sala, tako da če izhajam le iz kriterija/vprašanja ali je debel tip pri ženskah privlačen….hm, nekje mi nekaj manjka, da bi si lahko v odgovor podtaknila Cimeta 🙂 Naj mi nekdo razloži…hvala.[/quote]
Po moje je moski111 ciljal na to, da je dotični Cime glup kot pi*ka, pa ima vseeno veliko šans pri ženskah.:)[/quote]
Heh..to že, toda to ni vprašanje te teme, potem naj odpre novo temo z vprašanjem “Ali ima glup tip kaj šansk pri ženskah” pa ni treba o imenih 🙂
Od kdaj je biti debel vzporedno z biti neumen, tudi debel je lahko neumen, ni pa nujno da je 🙂
Po moje je moski111 ciljal na to, da je dotični Cime glup kot pi*ka, pa ima vseeno veliko šans pri ženskah.:)[/quote]
Heh..to že, toda to ni vprašanje te teme, potem naj odpre novo temo z vprašanjem “Ali ima glup tip kaj šansk pri ženskah” pa ni treba o imenih 🙂
Od kdaj je biti debel vzporedno z biti neumen, tudi debel je lahko neumen, ni pa nujno da je :)[/quote]
:))))) joj samička, si dala moskemu111 inspiracijo, pa bo odprl temo s vprašanjem: Zakaj imajo glupe ženske več šans pri moških? :))))))))
Od kdaj je biti debel vzporedno z biti neumen, tudi debel je lahko neumen, ni pa nujno da je :)[/quote]
:))))) joj samička, si dala moskemu111 inspiracijo, pa bo odprl temo s vprašanjem: Zakaj imajo glupe ženske več šans pri moških? :))))))))[/quote]
Heheheh…zagotovo te teme ne bo odpiral, ker se nasplošno ve, da glupe takoj najdejo oz še vsak tip ima raje glupo kot obratno, podrobnosti pa si naj vsak predstavlja po svoje, ni to težka naloga 🙂
A misliš, da pri ženskah ni tako, da imajo rajši glupega? :)))))[/quote]
Za druge ne morem (od)govoriti bi pa jaz imela OGROMEN problem, če bi se zašla s takim, ker bi me ta njegova lastnost pošteno jezila 🙂 pa me sploh ne bi tolažilo npr kako dobro bi dec zgledal ali kako bi bil bogat. Mogoče sem pa sama glupa in me zato ta lastnost tako nervira :)))))))
A misliš, da pri ženskah ni tako, da imajo rajši glupega? :)))))[/quote]
Za druge ne morem (od)govoriti bi pa jaz imela OGROMEN problem, če bi se zašla s takim, ker bi me ta njegova lastnost pošteno jezila 🙂 pa me sploh ne bi tolažilo npr kako dobro bi dec zgledal ali kako bi bil bogat. Mogoče sem pa sama glupa in me zato ta lastnost tako nervira :)))))))[/quote]
Saj govorimo na splošno, ne zase.:)
Pa povej mi eno/enega, ki bi javno priznal(a), da ima rajši glupo/glupega. Ni ga junaka.:)))
Forum je zaprt za komentiranje.