Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek debelejši moški privlačnost pri ženskah

debelejši moški privlačnost pri ženskah

Bom dala eno čokolado na stran zate. Ni problema. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Backup je vendarle potreben 🙂

Samo čokolado sem ponudila. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mislil sem zate. A vidis kako sva spet zasla na spolzek teren 🙂

Precej se razlikuje. Vsaj tista 90% delujoča. Je manjša in zelo enoumna.

A tebi pa drsi? 🙂

Se dobro da izkoriscamo le tiste 3 %. Zenske definitvno 4 %.
Ne Japkica sem se pravocano ujel

Sploh ne dvomim. Kot ponavadi.

Kati a ne verjameš v moško večuporabnost? 😉

Prebral sem kako Cime menja zenske. Na osnovi tega podatka bi se upal trditi da imas vse sanse.

Kaj pa, če je ženska tako prepričana ? .)
A je dovolj ženstvena ?

Precej se razlikuje. Vsaj tista 90% delujoča. Je manjša in zelo enoumna.[/quote]

Hehehehe…. to je pa ŽENSKA IZJAVA LETA :))

Ok, pa naj bo demonstracija:
Zenski klic na radio: na miklosicevi cesti radar v beli skodi.
Moski klic: pr uni gostilni ena lusna policajka.

Prebral sem kako Cime menja zenske. Na osnovi tega podatka bi se upal trditi da imas vse sanse.[/quote]

Moški111, ženskam je pri Cimetu všeč njegova “prepoznavnost” in njegov “smisel za humor”. :)))

Prebral sem kako Cime menja zenske. Na osnovi tega podatka bi se upal trditi da imas vse sanse.[/quote]

Nekoliko sem pričela dvomiti o mojem umu, ker ne štekam smiselne povezave s Cimetom in debelim tipom? Koliko vem, Cime ni ravno neka zalita vreča sala, tako da če izhajam le iz kriterija/vprašanja ali je debel tip pri ženskah privlačen….hm, nekje mi nekaj manjka, da bi si lahko v odgovor podtaknila Cimeta 🙂 Naj mi nekdo razloži…hvala.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Nekoliko sem pričela dvomiti o mojem umu, ker ne štekam smiselne povezave s Cimetom in debelim tipom? Koliko vem, Cime ni ravno neka zalita vreča sala, tako da če izhajam le iz kriterija/vprašanja ali je debel tip pri ženskah privlačen….hm, nekje mi nekaj manjka, da bi si lahko v odgovor podtaknila Cimeta 🙂 Naj mi nekdo razloži…hvala.[/quote]

Po moje je moski111 ciljal na to, da je dotični Cime glup kot pi*ka, pa ima vseeno veliko šans pri ženskah.:)

Nekoliko sem pričela dvomiti o mojem umu, ker ne štekam smiselne povezave s Cimetom in debelim tipom? Koliko vem, Cime ni ravno neka zalita vreča sala, tako da če izhajam le iz kriterija/vprašanja ali je debel tip pri ženskah privlačen….hm, nekje mi nekaj manjka, da bi si lahko v odgovor podtaknila Cimeta 🙂 Naj mi nekdo razloži…hvala.[/quote]

Po moje je moski111 ciljal na to, da je dotični Cime glup kot pi*ka, pa ima vseeno veliko šans pri ženskah.:)[/quote]

Heh..to že, toda to ni vprašanje te teme, potem naj odpre novo temo z vprašanjem “Ali ima glup tip kaj šansk pri ženskah” pa ni treba o imenih 🙂

Od kdaj je biti debel vzporedno z biti neumen, tudi debel je lahko neumen, ni pa nujno da je 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Po moje je moski111 ciljal na to, da je dotični Cime glup kot pi*ka, pa ima vseeno veliko šans pri ženskah.:)[/quote]

Heh..to že, toda to ni vprašanje te teme, potem naj odpre novo temo z vprašanjem “Ali ima glup tip kaj šansk pri ženskah” pa ni treba o imenih 🙂

Od kdaj je biti debel vzporedno z biti neumen, tudi debel je lahko neumen, ni pa nujno da je :)[/quote]

:))))) joj samička, si dala moskemu111 inspiracijo, pa bo odprl temo s vprašanjem: Zakaj imajo glupe ženske več šans pri moških? :))))))))

Od kdaj je biti debel vzporedno z biti neumen, tudi debel je lahko neumen, ni pa nujno da je :)[/quote]

:))))) joj samička, si dala moskemu111 inspiracijo, pa bo odprl temo s vprašanjem: Zakaj imajo glupe ženske več šans pri moških? :))))))))[/quote]

Heheheh…zagotovo te teme ne bo odpiral, ker se nasplošno ve, da glupe takoj najdejo oz še vsak tip ima raje glupo kot obratno, podrobnosti pa si naj vsak predstavlja po svoje, ni to težka naloga 🙂

Punce, naj prosim ena od vaju odpre to temo malo za hec. Jaz ne bi kradla naslova. Lahko pa tudi jaz, če se strinjata. :))

Lej, ti kar navali 🙂

A misliš, da pri ženskah ni tako, da imajo rajši glupega? :)))))

A misliš, da pri ženskah ni tako, da imajo rajši glupega? :)))))[/quote]

Za druge ne morem (od)govoriti bi pa jaz imela OGROMEN problem, če bi se zašla s takim, ker bi me ta njegova lastnost pošteno jezila 🙂 pa me sploh ne bi tolažilo npr kako dobro bi dec zgledal ali kako bi bil bogat. Mogoče sem pa sama glupa in me zato ta lastnost tako nervira :)))))))

Zenske pa menda vam nisem vsenkal tisti dodatni procent inteligence 🙂

A misliš, da pri ženskah ni tako, da imajo rajši glupega? :)))))[/quote]

Za druge ne morem (od)govoriti bi pa jaz imela OGROMEN problem, če bi se zašla s takim, ker bi me ta njegova lastnost pošteno jezila 🙂 pa me sploh ne bi tolažilo npr kako dobro bi dec zgledal ali kako bi bil bogat. Mogoče sem pa sama glupa in me zato ta lastnost tako nervira :)))))))[/quote]

Saj govorimo na splošno, ne zase.:)

Pa povej mi eno/enega, ki bi javno priznal(a), da ima rajši glupo/glupega. Ni ga junaka.:)))

Misliš, dal gratis.:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close