Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek debelejši moški privlačnost pri ženskah

debelejši moški privlačnost pri ženskah

Nekateri res delujete tako odprtih rok. Če bi govorili o karakternih lastnostih bi vam bilo tudi vseeno? Človeka jemljem kot celoto, težko se osredotočim le na zunanjost, brez da bi se dotaknila vsebine.

Zakaj bi nam naj bilo vseeno, kakšen je človek s katerim si delimo intimo? Meni niso “debeluharji” privlačni, moje oči se jim namerno izogibajo. Predvidevam, da bi se mi spolnost zagabila, če bi jo prakticirala s človekom, ki mi vizualno ne bi bil ok oz s takim kat takšnega absolutno ne bi mogla početi – kar pa seveda hkrati ne pomeni, da če je pa suh oz normalne postave, da bi bila takoj za. Verjamem pa, da obstajajo izjeme kakor pri ženskah tako pri moških, katerim ni mar s kakšnim človekom izmenjajo telesne tekočine, glavno da je akcija :D[/quote]

Pa saj to je poanta. Ni nam vseeno. Da imajo vsi enake moznosti? NI RES.[/quote]saj nihče ne trdi tega. sprašuje pač koliko ima možnosti ob dejstvu, da je prevč okrogel...
Manjše kot če ne bi bil, vsaj na daleč 😉

Definitivno 🙂 Malce pa smo povedal kako si dvigne moznosti.

c) varianta: živi življenje

V končni faizim, kaj te sploh moti (ali kogarkoli drugega), če ima nekdo negativno razmišljanje glede debelih ljudi? Saj pa en moremo biti vsi vsem všeč. Meni marsikak suh, normalne postave tip ni všeč (ma grdo faco, rauha ko zmešan ali mi preprosto “ne potegne”), kaj naj potlej z njegovim lepim videzom? Mogoče ga uporabim, da mi topless pokosi travo na dvorišču 😀 Ne rečem, da so pa debelejši kaj bolj fejst, ampak ni pa vse v videzu, no. Nekomu je nekaj lahko všeč, drug si bo vihal nos – v čem je fora, da smo vsi po istem kopitu?

Čisto enostavna rešitev… denarnico odložiš in teža je čist prava 🙂

Drugače pa, meni osebno so bolj všečni moški, ki imajo kakšno kilco več, kot kakšni suhljati ostržki.:)

Nekatere stvari niso tako preprosto resljive kot si nekateri predstavljajo….
Bibita denarnica skorajda ne vpliva na mojo tezo.

Ker je tako lahka ali je v primerjavi s tvojo težo to zanemarljiv podatek? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kako da ni vse preprosto rešljivo… saj “mastercard” poskrbi za vse 🙂

Čisto enostavna rešitev… denarnico odložiš in teža je čist prava 🙂

Drugače pa, meni osebno so bolj všečni moški, ki imajo kakšno kilco več, kot kakšni suhljati ostržki.:)[/quote]
Saj bi ob vseh teh bibitkinih dobrotah in torticah, tudi ostržek težko ostal ostržek. 🙂

Potem pa slascicarka povabi Japkico, da pridobi kaksen kilogramcek.

Veliko je stvari pri moških,, ki te lahko odbijajo. In jih denarnica ne odtehta.
Ćrno-belo razmišljanje, da sta denarnica in privlačnost premosorazmerni, kaže na ozkoglednost posameznika …

Mislim, da je debelost pri moškem problem le v primeru, da gre za kakšen ekstremen primer, ali v kombinaciji z osebno neurejenostjo in pomanjkanjem higiene (sploh mastni lasje ali mali mastnih las, ali še slabše, dolgi mastni lasje…).

Sicer me pa osebno odbija vonj po alkoholu in cigaretah, kaz pa nekaj kil preveč sploh ne morem reči… .

V glavnem vsi iščemo sebi bolj ali manj kompatibilne. Težko sprejmemo nekoga ali nekaj, kar se razlikuje od naših normativov in prepričanj.
In ker poznam par ljudi s tega foruma, opažam ravno to, da tiste, ki so suhi, motijo osebe s preveč kilami in obratno.
Na podlagi tega potem tudi sklepam, koliko kil imajo ženske, ki jih (še) ne poznam. :)))

Seveda pa to ne velja v vseh primerih, bolj za večino. Izjeme vedno so.

V glavnem vsi iščemo sebi bolj ali manj kompatibilne. Težko sprejmemo nekoga ali nekaj, kar se razlikuje od naših normativov in prepričanj.
In ker poznam par ljudi s tega foruma, opažam ravno to, da tiste, ki so suhi, motijo osebe s preveč kilami in obratno.
Na podlagi tega potem tudi sklepam, koliko kil imajo ženske, ki jih (še) ne poznam. :)))

Seveda pa to ne velja v vseh primerih, bolj za večino. Izjeme vedno so.[/quote]Hehe robi.. no jaz nisem tipična izjema, ne v tem, pri kakšni stvari verjetno sem..
namreč če ti ej nekdo všeč, ti pač je, ne glede na kile, ne glede na to, ali se zredi ali shujša, ali se značajsko tako spremeni, da postane nasilen, .. še vedno ti je pač všeč. To imamo nekako podzavestno vgrajeno in večinoma se sparčkamo z nekom takim, ki ustreza temu nezavednemu vzorcu iz otroštva… recimo obrazne poteze in tudi telesna konstitucija nam bližnjih, predvsem staršev in posledično sebe… imaš pa tudi primere, ko sta starša neskladna in se z enim od njih poistovetiš, drugega pa preziraš in seveda iščeš takega partnerja, ki ga ne boš preziral, če nisi ravno sadist~~ ta reč z debelostjo in vsemi ostalimi negativnimi (?) lastnostmi ni tako enoznačna, da bi jo ukalupili v en model in potem zbrisali vse one nam neprivlačne, ker neprivlačni so privlačni drugim in otroci neprivlčnih lahko postanejo privlačni otrokom od privlačnih…
Meni sta karizmatična, ne upam npisati privlačna, na primer gerard depardieu in tony soprano (james gandolfini) čeprav nimam pojma, kako bi izgledalo, če bi stala ob njiju…
kdo je tu izjema? ta dva sta simpatična človeka večini, prepričana sem (in hkrati strašno neprivlačna majšini, ker pač nimata štela po jusu? )

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Tadva sta “privlačna” zaradi vlog, ki (sta) jih igrata, nekako jima gištel paše v kontekst zgodb, ki jih igrata. Ampak to je samo igra 😉 zato je tvoj dvom upravičen. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tadva sta “privlačna” zaradi vlog, ki (sta) jih igrata, nekako jima gištel paše v kontekst zgodb, ki jih igrata. Ampak to je samo igra 😉 zato je tvoj dvom upravičen. :)[/quote]On_ sama kot ponižna služabnica naravoslovja, in bolj kot te berem, sklepam o tebi isto, dvomim še v svojo senco… pa naj ne bi v privlačnost do drugega..?
čeprav včasih se po božji neprevidnosti z nekom pač.. nezadržno tragično zaštekaš~~

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Hmmm… moški, ki je prepričan, da je vsa njegova moškost v denarnici… pač ni dovolj možat. Pika.

PS; Če bi veljala teorija od moskega 111 potem bi bilo precej moških samskih. Pa ne drži; tisti s tanko denarnico, kot tudi tisti z preveč kg, še zdaleč po večini niso samski.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Po javni kastraciji bi rad samo dodal: alkohol dela cudeze 🙂 Ok, Japkica vprasanje ni bilo vezano na odnose ampak na privlacnost ki te lahko popelje med rjuhe.

A se ti zdi, da je kdo pisal, da se z “močnejšim” moškim ne da imet dobrega odnosa?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sem precej preprican da avtorja te teme ne zanima prevec moje mnenje ampak mnenje zensk. Le te pa so seveda pomesale odnose in …. “neobvezno druzenje” 🙂

Takšne smo. Pač povezujemo odnose z ”neobveznim druženjem”.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Moska glava se malce razlikuje od zenske 🙂

Ja. Malce. 🙂

Vseskozi sem imel na koncu jezika pa mi nekako do sedaj ni ratalo, zato namig: cokolada je dobra alternativa.

Ne hvala. Prisegam na tisto prvo. :)))

ALTERNATIVA. Ne nas losat vseh uzitkov 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close