Debele zenske in marilyn monroe
Kardashian klan ima ogromno obozevalcev pa to ne pomeni da mi je spaka kim vsec a ne ?
Kaj je z vami zenska populacija ? 🙂
Umirite se vse in ne prerekajte se.
Vec kot ocitno ste mocnejse zenske ljubosumne kar je vsem moskim ze dolgo jasno. Zakaj se samo debele ukvarjajo s suhimi ? In ne obratno?
Ni cudnega da moski varajo ce ste vse neucvrscene.
Nobena ni popolna ampak tolaziti se s tem da je tole normalno je pa zalostno
Jaz nikoli ne bom dopustila da mi trebuh tako grdo visi kot njej na sliki in te debele roke,visece prsi itd kje nej sploh koncam?
Sama sem ravno na tem da se znebim celulita ve pa pisete da je to normalno kot je ona na sliki
Ocitno imamo razlicne predstave o vitkosti 🙂
Jaz delam na tem da sem kot top model ne merlin monro taka bom najbrz cez 30 let za to se pa res ne rabis trudit da ti visi koža dol povsod kjer je mogoče
🤨
Vse smo lepe nooo ne se kregat 😂😱😅
Ampak res, kje ti na tej sliki vidiš špeh? Kdo se sramoti? Številke oboževalcev in zanimanje zanjo govorijo zase,pa se ti lahko na trepalnice postaviš.
Mimogrede, tista miss, ki si jo objavila, je lepa. Koliko ljudi jo bo poznalo čez 50 let, je pa druga zgodba.
[/quote]
Kaj imajo pa kg veze? Nekateri so s 60kg prekle nekateri zaspehani.
Ni vse v cm in visini.
Zenska na sliki zgleda kot da ima 80kg kot moja tasca in nosi velikost L,to je poanta.
Bla je pa kaj 165/53 ?
Js sm pr 50 kg prekla proti njej tako da res ne vem kaj imajo kg veze z videzom djte no djte 🙂
Sosolke so imele pri 50kg trebuh da te kap vse je viselo jaz pa ploh pri 48kg .
Nehajte ze s temi kg.
Po kg in visini je bila zelo suha MM,ja..slike pa govorijo drugace.
Ko te moski vidi ne vprasa po kg koliko jih imas ampak pac vidi kako zgledas 🙂🙂ce jih imas 80 al pa 50 a ne
Tole s kg je res rahlo smesno,oziroma precej da to sploh zenske izjavljajo res izpade da se delate neumne 🙂
Sama sem 163/49 pa sem res drobna in proti sliki MM trlica tako da kg res nimajo veze ampak zgolj in samo zgradba telesa.
Joske so pri meni AA ona pa zgleda da ma kr ornk prsi nekje na slikah🤣
Eni majo vec v riti ene joskah ene nvm kje res nvm kaj imajo kg veze 🙂
Ko pogledam njo in sebe tudi sama nebi rekla da je ta zenska imela 53 kg ampak precej vec ce gledam sebe kako suhcana zgledam pri 49kg 🙂
Ne vem zakaj se kregate tuki 🤦🏼♀️
Ne dolgo nazaj ob obletnici njene smrti je bil na POP TV film v dveh delih, en dan za drugim o njenem življenju, kjer je prikazano, kako je imela težko otroštvo, preživeto brez očeta, z odsotno materjo, ki je imela duševno bolezen in ni mogla skrbeti za otroka in je Norma Jane morala preživeti večino svoje mladosti v rejniških družinah. Da bi se izognila sirotišnici, se je pri 16 letih prvič poročila. Poročena je bila potem še dvakrat. Ime si je spremenila pri 20 letih v Marily Monroe, ker je lepše zvenelo za uho. Imela je probleme v zakonih, veliko je zamujala na snemanja, zato je imela tudi težave. Z mamo je imela stike in jo je obiskovala v psihiatrični ustanovi. Tudi Marilyn so enkrat hospitalizirali, vendar je kmalu odšla iz bolnišnice, saj jo je rešil drugi mož. Prikazano je bilo, da je tudi sama imela prisluhe, kot njena mati, ki se je zdravila za shizofrenijo. Skratka zanimiv film vreden ogleda.
Forum je zaprt za komentiranje.