Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Debele zenske in marilyn monroe

Debele zenske in marilyn monroe

Najlepše ženske so ženske s pravimi oblinami, kar je marilyn monroe zagotovo bila. Kim je bila lepa pred operacijo riti in jošk, zdaj je preveč umetna, Alba ima lep obraz, v telo postavna, a brez seksi oblin, Katie je shirana, ko je bila mlajša je bila luštna, a ne seksi. Da ne bo pomote, biti debel je razlika od imeti obline. Monrojeva je imela boke, ne tako gromozanske kot Kim, a jih je imela. Trebuha in mesnatih nog ni bilo pri nobeni, kar pomeni, da niso bile debele, imele oz imajo obline, kar naredi na ženski ženstveno postavo in poudari njene atribute.

Meni je všeč. Slike pri njej itak niso merilo, ona je “prodajala” ravno svojo ranljivost , ki jo je (po mojem) pri moških delala seksi.
Da bi bila pa grda, ali debela ali kaj še vse – no comment.

Marylin meni nikoli ni bila lepa. Brigitte Bardot pa recimo ja.

Lepa sexy postava je tole
https://pin.it/79jZBDq 🙂 in je redkost
Tole https://starcasm.net/wp-content/uploads/2012/08/marilynmonroe.jpeg pa je debeluhinja prve klase
Ala kim kardashian,j.lopez itd 🙂
Mogoce je bila tukaj slucajno debela iskreno mi je vseeno
Zenska je kot iz hleva v obraz in postavno.
Kasni moski pa letijo za postavami prilepljeni zgoraj pa vemo 🙂
Tako da je vse jasno 🙂
Pac ste povprecne in kr ene 😄

Moram izbrati med lepoticami vitkimi in oblinami izberem lepotico vitko kajti obline in zenske domacice kot porocena zena so za porabit doma da mi kuhajo perejo da ji naredim potomca ampak s taksno se okoli ravno ne morem hvaliti in bahati. Na kaj tocno naj se pohvalim? Ne poznam nobene oblinaste z lepim obrazom in tudi ne lepimi nogami avtomatsko so noge bolj debele
Ko je piknik sluzbeni pa mi pride sodelavec z njegovo vitko bejbo mi malo da ne stopi ,medtem ko te vase obline ne vem na kaj tocno naj se mi dvigne ko ste v ksiht tako nikakve? Dobrr ste za te monovce ja ki ne morejo bab dobit zakaj bi bile ve povprecne lepe saj se vas dobi na vsaki vasi? Kaj tocno je lepega na vas,ce smem? 😌
Ne drkamo vsi na vrece odvecnega necvrstega speha,to bomo imeli pri 50ih letih vsi doma. Pri 35ih pa ne bom imel neke zaspehanke za okol

Jaz sem 163/50. Glede na mere iz agencije kako suha naj bi bila MM visina in kg moram reci da sem zelo zacudena.
Dokaz da se s KG zenske nimate kaj tolaziti saj so nekatere lahko pri isti tezi in visini debele.
Ko bi si to vsaj ze enkrat dale dopovedati in se nehale tolazit s kg.

Moja postava je slicna njej ki pa je cisto X od MM
https://pin.it/3HdKp93

Je 164/48 jaz pa 164/52.
Ona ima joske komaj A jaz imam joske B, ona ma vec v bokih in riti jaz pa v joskah.
Dejansko ona zgleda sirsa kot jaz pa imam jaz vec kg kot ona.
Niso vse samo kg ampak zgradba konstrukcija.

Ta ženska pa je bila res lepa. Včasih sem imela njene mere… sedaj po vseh porodih me je kar precej več, a sem se proporcionalno zredila, tako da mi ustreza. Rada bi le malo več moči in kondicije, da lažje sledim svojemu “življenju”… 😊

Edina razlika med nami in tabo je, da me čisto dobro vemo, da smo povprečne in se sploh ne sekiramo zaradi tega, ti pa živiš v iluziji, da nisi povprečna in imaš zaradi tega same probleme.
Če ti slučajno ne bi bila povprečna, ne bi niti visela tukaj na forumu, ampak bi bila koroni navkljub nekje na fotoshootu, snemanju novega filma vsaj za zlato palmo ali na seznamu kandidatov za naslednjo nemško kanclerko ali prvo ameriško podpredsednico slovanskega rodu.
Sam tolk.

Zenska Ti je objasnila lepo.
Ce pa si ti tako neumna da mislis da neke nagrade in nazivi povejo da je clovek res lep/hud/grd/duhovit pa se zbudi 🙂
Koliko zensk je v slo oklicanih manekenke pa poglej kako grde so.
Ze dejstvo kaksno zensko je prilepila pomeni da grda sigurno ni v to sem preprican🙂
Medtem ko. Tvoje butasto razmisljanje kaze da mislis da si lahko debela kot je j.lo ampak ker te bo nekdo nazval hot babe bos pac hot babe.
To je problem vas zensk. In kot je napisala,je vidno po svetu da dejansko hudi tipi padejo tocno na take kot jo je prilepila pa ne rabijo met naziva nobenega 🙂

Ce smo pa ravno pri tem pa srecamo na ulici lepse zenske kot oklicane modele manekenke itd 🙂

Blentavka 🙂

Edina razlika med nami in tabo je, da me čisto dobro vemo, da smo povprečne in se sploh ne sekiramo zaradi tega, ti pa živiš v iluziji, da nisi povprečna in imaš zaradi tega same probleme.
Če ti slučajno ne bi bila povprečna, ne bi niti visela tukaj na forumu, ampak bi bila koroni navkljub nekje na fotoshootu, snemanju novega filma vsaj za zlato palmo ali na seznamu kandidatov za naslednjo nemško kanclerko ali prvo ameriško podpredsednico slovanskega rodu.
Sam tolk.
[/quote]

Se strinjam da je tale bila res faljena,ki jo lahko napise samo povprecna zenska.
Torej ce imas nek pomemben naziv seks bomba manekenka lepotica to pomeni da to res si? Mogoce za nekatere ja,ni pa nujno da za vse. Vsak ima svoj okus ?
Proti Sloveniji so miss world lepotice tukaj pa izbirajo spake a nase manekenke mislijo da so oh in sploh zdaj ker imajo naziv miss. Daj beri se kaj pises butara 🙂

Sam tolk.
[/quote]

[/quote]

Nič za nekatere, ampak kar za večino, ker takega naziva ne dobiš samo zato, ker si enemu ali dvema bil všeč, sploh pa ga ne uspeš ohraniti še desetletja po smrti. Tako da ja, če imaš naziv seks bomba, lepotica itd.,na tak način kot ona, potem to dejansko si. Pa tudi če se ve nevoščljivke žive požrete.

Za tiste case ja,ko so bile ostale se hujse kot ona. Zdaj vidimo take na vsakem vogalu na kmetih in se temu definitivno lepotica ne rece 🙂
Kot je bilo ze vmes omenjeno..za vsak cas vzivljenju je bilo nekaj lepo ali grdo,to je to.

V nasih casih bi bila povprecna in bi jo povohali samo 40 in vec letniki 🙂

Nič za nekatere, ampak kar za večino, ker takega naziva ne dobiš samo zato, ker si enemu ali dvema bil všeč, sploh pa ga ne uspeš ohraniti še desetletja po smrti. Tako da ja, če imaš naziv seks bomba, lepotica itd.,na tak način kot ona, potem to dejansko si. Pa tudi če se ve nevoščljivke žive požrete.
[/quote]

[/quote]

Utemelji. Kaj je danes drugače? Kje vidiš na vsakem vogalu žensko z merami 90-60-90? To bi res rada vedela. Kje na kmetih? Kaj je pa danes lepotica? Daj mi primer. Daj mi danes primer ženske, ki uživa tak naslov in toliko pozornosti kot jo je (in jo še vedno) ona. Z nič truda, samo s svojo pojavo.

Je bila lepa,mMorlinka pa bolj za bozat:)

Kdo pa je prvi clovek na svetu ki je objavil mere 90-60-90 da so perfektne? Kdo je to izjavil ? Je bil lepotec ali na podlagi cesa je to lepo hudo seksi karkoli pac ze? Nekomu je to bilo vsec nekomu je se danes pa kaj mislis da je vsakemu?
Zdaj vse tipe oznaci za bolnike ki imajo radi vitkejse 😂
Nimajo vsi radi melon ker to roko na srce je ogabno.. visece vime 🙂
Slej ko prej bomo vse 90 😂a to je veselje? Da te kap 🙂

Utemelji. Kaj je danes drugače? Kje vidiš na vsakem vogalu žensko z merami 90-60-90? To bi res rada vedela. Kje na kmetih? Kaj je pa danes lepotica? Daj mi primer. Daj mi danes primer ženske, ki uživa tak naslov in toliko pozornosti kot jo je (in jo še vedno) ona. Z nič truda, samo s svojo pojavo.
[/quote]

Nocem vedeti kasn/a si ti vizualno,res.

Lepotica je to https://i.pinimg.com/originals/f5/9d/a7/f59da788098568393bc3c0da59834688.jpg in to je redkost.

Tole :

https://www.ocregister.com/wp-content/uploads/migration/m74/m74t84-m74spymarilynmonroe1962.wikipedia.jpg?w=620 Je pa ena uvela neohranjena zaspehana zenska ki jo najdes na vsakem vogalu in ce prav razumem imajo po. Tvoje vsi moski po vecini doma “krasotice “ki so tako “lepe” kot tukaj monroe m. Ampak miss ki sem jo objavila pa je povprecna in kar ena 😂😂😂
Me zanima ce bi to izjavila pred kasnim ekstra hudim poslovnezem ki se na tebi podobne lahko samo polula 😂😂
Tukaj komot se sramoti se dalje ampak na tako debele babe grejo v nasih casih samo povprecni moski 🙂 ki so tudi sami rahlo zapusceni 🙂 mogoce imajo celo uvele vime kot ona na sliki in odvecen speh na trebuhu 🙂

Moski iscejo pokoncne stvari na zenski ne uvele kot pri penzjon paketu 😄
Pardon! Lepi moski ne te kmetavzarji ki iscejo zensko ki ma “kej za prjet”
🤣

[/quote]

[/quote]

Bi te res rada videla, kako ti izgledaš, da se tako vehementno usajas v največje ikone naše zgodovine. Eno je, da ti pač določena oseba ni všeč (do česar imaš vso pravico), nekaj povsem drugega pa, da jo žališ in zaničuješ. Glede na to, da je imela MM pri 166 cm 53 kg, dolge noge in skladno postavo z oblinami na svojem mestu, moraš biti zelo drzna, da praviš, da ne bi bila danes nič posebnega. Ne vem, kje živiš. Na družbenih omrežjih? Ker v reali ne vidiš veliko žensk s takšnimi porporciji. 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} mladih punc je prekomerno hranjenih, da ne rečem debelih, in to ne lepo zaobljenih na pravih mestih, ampak razbasanih, s šlaufi okoli pasu in velikimi ritmi. Med preostalimi 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je pa velik delež anoreksicnih in bulimicnih prekel, pri katerih ne veš, kateri del telesa je sprednji in kateri zadnji. Ne vem v katerem veku ti živiš, ampak tu, kjer sem jaz, so njene mere še vedno idealne, tudi za današnji čas in če bi jo oblekli in uredili po današnjih trendih, bi bila vrhunska.

Na nekaterih slikah je zelo vitka ona,ja.
Na nekaterih prilepljenih v komentarjih pa vidim da imam prav pa zgleda da nosi L. 🙂

Najvecje ikone zgodovine😂😂😂
Kje to zivis me bolj zanima
Torej so vsi neznani nepomembni drek in ostali znani oh in sploh
Si dober primer zakaj gre clovestvo v k***
🙂

Tudi ce si grozen nima veze samo da si znan in slaven pa si super in lep😄

Konc debate neda se mi vec

Meni je bila povprecna zenska ki jo zdej vidimo v vsakem gospodinjstvu 🙂
The end.

Jaz kaksna sem? Popolnoma X od nje

https://pin.it/oxOI2Iu Taka…
Zgledam 22 namesto 30
In taka bom tudi ostala
Svoje mnenje ima vsak lahko
MM okej ja bila je oh in sploh takrat nekomu in zdaj nekomu,ne pa vsem.
To je isto kot da bi rekli da je vsak vsakemu vsec kar pa ni res
Vsak ima svoj okus 🙂

LP!

Bi te res rada videla, kako ti izgledaš, da se tako vehementno usajas v največje ikone naše zgodovine. Eno je, da ti pač določena oseba ni všeč (do česar imaš vso pravico), nekaj povsem drugega pa, da jo žališ in zaničuješ. Glede na to, da je imela MM pri 166 cm 53 kg, dolge noge in skladno postavo z oblinami na svojem mestu, moraš biti zelo drzna, da praviš, da ne bi bila danes nič posebnega. Ne vem, kje živiš. Na družbenih omrežjih? Ker v reali ne vidiš veliko žensk s takšnimi porporciji. 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} mladih punc je prekomerno hranjenih, da ne rečem debelih, in to ne lepo zaobljenih na pravih mestih, ampak razbasanih, s šlaufi okoli pasu in velikimi ritmi. Med preostalimi 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je pa velik delež anoreksicnih in bulimicnih prekel, pri katerih ne veš, kateri del telesa je sprednji in kateri zadnji. Ne vem v katerem veku ti živiš, ampak tu, kjer sem jaz, so njene mere še vedno idealne, tudi za današnji čas in če bi jo oblekli in uredili po današnjih trendih, bi bila vrhunska.
[/quote]

[/quote]

Hahaha! A tako kratke noge imaš. Pa pri 30 zgledaš 22 in taka boš ostala? No, s tem si vse povedala.

[/quote]

Požri se od foušije.

[/quote]

Ampak res, kje ti na tej sliki vidiš špeh? Kdo se sramoti? Številke oboževalcev in zanimanje zanjo govorijo zase,pa se ti lahko na trepalnice postaviš.

Mimogrede, tista miss, ki si jo objavila, je lepa. Koliko ljudi jo bo poznalo čez 50 let, je pa druga zgodba.

No drage dame,ce ne vidite kje je odvecna mascoba na prilepljini fotografiji pa vam res ni pomoci. Ocitno ste iste kot moja tasca. Taksnim govori da so suhe da se ona ne pocuti debela.Klasika 😁

Ja,ja.. monrojka je bila zelooo lepa 😁😄
Joj kako krasen trebuh

https://i.pinimg.com/originals/cd/0a/c6/cd0ac608210ad05af83fb08f7119174f.jpg
🙄🤣

Ampak res, kje ti na tej sliki vidiš špeh? Kdo se sramoti? Številke oboževalcev in zanimanje zanjo govorijo zase,pa se ti lahko na trepalnice postaviš.

Mimogrede, tista miss, ki si jo objavila, je lepa. Koliko ljudi jo bo poznalo čez 50 let, je pa druga zgodba.
[/quote]

[/quote]

Glede na tvoje komentarje bi prej rekla, da si stara 16. No, pa saj nima veze. Tale na tvoji sliki ni nič bolj suha od MM, btw. Le da je imela MM daljše noge. Glede tvojih slik v prejšnjem komentarju, pa nisi preveč posrečeno izbrala. Ker tista miss, v nasprotju z marlinko, prav nobene seksi energije ne izžareva. Ima vsakdanji obraz in normalno postavo, izžareva pa dolgočasno osebnost. MM pa prav na nalepljeni fotki izžareva energičnost in je ful seksi.

Pa sej niste normalne, 53 kilsko žensko zmerjat z debelo.
Kaj bi morala met 30 kil, pa intravenozno, da bi bila vam všeč?
Dejte no mal premisliti, preden pišete.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close