Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Debela tašča mi pridiga o tem, da sem presuha

Debela tašča mi pridiga o tem, da sem presuha

Obline so eno (mamo vecje in manjse),odvecn speh pa drugo.
Ce ma zenska obliko postave ne morrs rect da je presuha-preprosto. Konstrukcij pa je ogromno.
Med tem ko ce ti speh viri iza modrca zadi,ob trebuhu bokih ,mas zaspehan hrbet,roke.. to niso obline ampak odvecen speh.
Smo pa zal v casih ko so popularne K.K in pdoobne ki si vsak tedn crpajo od celulita do nvm cesa(pokazano v njihovi seriji) ,pa tudi ce si nebi,in zato je zdj in bit debel ker je lazje samo sedet in zret kot pa kej nrdit 🙂

js sm 164/52 se noben tip mi ni reku da sm presuha,oblika telesa zelo lepa,bo pa treba zacet bolj zdravo jest ker dobivam ekstra slaufe ob trebuhu in ne to niso obline ampak odvecn speh in zelo nezdrava zdravju skodljiva telesna odvecna mascoba -okoli trebuha

Jaz nimam z nikomer takih težav. To pa zato, ker po kakšni podobni izjavi lepo prijazno povem, da o tem se pa ne bom pogovarjala. Ni predmet debate, pika.
In smo končali.

pri sebi moraš razčistit, da ima tašča vso pravico, da o tebi misli kar si pač misli, nima pa pravice o tem s tabo debatirat, sploh pa ne na poniževalen način. niti ji ne rabiš dat možnosti

ko boš to lekcijo osvojila (usvojila), pa boš z največjo lahkoto vsakič, ko bo tašča začela pogovor o tvojih kilah rekla kaj v stilu

no, super, da ste vi s sabo tako zadovoljni, mogoče pa se tud meni kdaj rata tak zredit

pač ne debatiraš o svojih kilah, obrneš pogovor tak, da njo in njeno postavo pohvališ, pa še rečeš, kak si ji favš zravn.

kaj ti še lahko reče pol?

vsakič, ko omeni tvoje kile, pač rečeš, u, ja, res sem spet danes eno kilo mela manj na vagi, se moram spomnit in pol eno čokolado privoščit…

al pa u ja, spet mi je ena kila sfalila, ste kaj dobrega skuhali?

isto pri nas, to je “neverendingstory “, kdaj preslišim, kdaj se skregava, kdaj ji kaj zabrusim ampak ugotovila sem, da itak karkoli rečem, ali pa bi se zredila bi še naprej nabijala svoje, tako da živi kot si do sedaj, tašča pa naj nabija svoje ….

Čist prava si, ne smeš se zrediti. Zakaj ti to govori? Lahko je ljubosumna, zavistna na mladost, v vsakem primeru budalo iz sebe dela ne iz tebe. Reci fantu pa naj se z mamo pogovori. Moja tašča je bila podobna, parkrat jo je moj mož nadrl, naj neha, pa je počasi nehala, sedaj ima itak 85 let. Spotikala se je ob mojo barvo las, zakaj se barvam na rjavo barvo, ja zato ker nočem biti siva. Zakaj uporabljaš maskaro, ja zato ker mi je to všeč. Zakaj imaš dolge lase, to je tako grdo, dolgi lasje. Ona je postrizena na fantka odkar se jo spomnim. Mislim da je bila ljubosumna, sama nase ni dala nič , vse natur, bila je zelo gubasta ker ni uporabljala nobenega olja, kreme in je delovala 20 let starejša kot je v resnici bila, a ves čas govorila kako ki vsi govorijo,da je fejst. A ves tisti, ko greš v trgovino in trgovka začne kako si fejst
No take smo poslusali non stop.
Pomanjkanje pozornosti mogoče. je pa to neprijetno poslušati. Jaz sem ostala taka kot sem, lase si barvam, skrbim zase.

Pri tej visini in tej kilaži si zelo suha. Če tega ne veš oziroma ne vidiš imaš problem.

Tema je izmišljena.

Če pa v teh časih res hodiš na obisk k tašči – si pa neumna.
In zato je popolnoma vseeno, koliko kil imaš.

https://youtu.be/3Z5zcJncHPs

Malo v šali povej, da imata skupaj ravno pravsnje povprečje in se nasmej. Tašcam ni ravno dobro tako direktenga zabit, posebno pred vsemi, ker bo izpadlo, kot da si ti ta zlobna.
Malo prefinjeno, pa na štos…
Ti pa verjamem, da ti gre tole na živce. Jaz sem 170cm in 56kg pa tud od malega bolj šlang, res pa da raznih junk hrane, majoneze…tega pa res ne spravim vase.

Sama foušarijo jo je. Ponosno glavo gor. Za boljše odnose pa: upam, da bom pri vaših letih tudi jaz tako vitka… aja, leta ni dobro omenjat… upam, da bom nekoč tudi sama tako srečna kot vi…. ah šit… upam, da vas moje kosti ne zbodejo v oči… mah, boš že nakaj.

Tudi jaz sem imela debelo taščo in bila suha in se je stalno vtikala vame..je že našla kaj.
Potem sem se postarala in se zredila, in postala tašča in obožujem suhe deklice, ki jih imajo moji sinovi….veš to je foušija. Foušija po mladosti, ki je ne more priklicati nazaj in se ne potrudi da shujša. Pusti jo, pusti in uživaj življenje…. Samo uživaj, ne poskušaj ustreči tašči in se zrediti, dokler ne boš imela 350 kg ne bo srčena, da bo leša od tebe….Pleši, bodi suha in uživaj življenje, tašča ima dv enogi kot ti in naj teče, pa bo suha…

ja to so pa res sladke skrbi. So ti že drugi našteli vse morebitne odgovore.
Za vsak, ko ti reče, si ti lahko pri sebi srečna, ker veš, da si vitka in zdrava, ona pa ne.

Te imam na sumu, da ti v resnici sploh ni odveč, da nekdo nenehno omenja tvojo vitko postavo. V bistvu se naslajaš nad tem, da je ona stara in debela, ti pa vitka in mlada. Verjemi, da je veliko težje prenašati nesramne opazke o tem, kako si debel. Verjetno jih je kdaj bila deležna tudi sama, pa je postala zagrenjena.

O, kakšen bruh. Zaradi tašče bi se zredila? Očitno tudi tvoja glava, kot taščina, ni pospravljena. Reci ji, da ne misliš nikoli, biti kot pujsa iz sosedovega svinjaka. Dodaj, da se ti debeluhi zdijo ogabni in odvratni. Morda bo razumela. Če ne bo, drugič dodaj še kakšne bolj sočne.

Hahaha meni so že tudi rekli, da zgledam kot spomenik lakote, pa zobotrebec, in da imam tako suhe roke kot kurji kremplji 🤣🤣🤣🤣 pa kaj pol. Dokler sem zadovoljna sama s sabo na vseh področjih, me nobena takšna opazka ne zmoti in se s tem ne obremenjujem, pa sem stara čez 40. Človek se nauči katere informacije sprejeti, katere gladko zavrniti, pri nekaterih se pa lahko pošteno zasmejiš. Ne pustit, da vam besede pridejo do živega. Če se vas to tako zelo dotakne, potem je potrebno najti način, da se to ravnanje s strani tašče neha. Z izogibanjem pa ne boste nič rešili, prepad v odnosih se bo pa samo povečal. Zakaj? Ker vas bo tole razjedalo, partner bo videl spremembo, začele se bodo napetosti v odnosu (ker boste njega krivili, zakaj se ne postavi za vas)… in tako dalje. Za vaše počutje ste odgovorni samo vi in nihče drug. Saj boste našli način, kako sraki zavezati jezik. 🤗

Snowflake ❄️ 😂

Zakompleksana stara baba, ki je fouš nate, ker si vitka ona pa ne. Rajsi poskrbi zase, da bos zdrava in zadovoljna in manj stresna! Na tasco se pa ne oziraj in ja, kakor si ze sama rekla ne hodi k njej. Svojega pa pa tut nekam u k..ker se ne postavi zate! Lp

Meni je tud tašča rekla, ce sm se že vidla v ogledalu kakšna sem… Sem samo rekla ja in odsla skoz vrata…Posledica tega je, da ne hodim na obiske, ce res ni nujno, tako da sem ji naredila uslugo ni ji ni treba me preveckrat gledat 😂 koze so ene res…jaz sem pac vedno imela dobro presnovo, lahko pojem kar zelim, pa se ne zredim vec kot za 2kg max…

Mene pa zanima, kje se najde toliko nemogočih tašč. Imam kup znank, pa za nobeno ne bi rekla, da bi bila zmožna dajati take izjave. Tudi ko kaj poklepetamo, se nobena ne pritožuje čez snahe oziroma partnerke sinov. Kaj glede teže bi ji jaz kvečjemu rekla, če bi šlo za huda odstopanja, predvsem zaradi zdravja. Rekla bi ji enako kot kakšni prijateljici, na lep način, nikakor pokroviteljsko.

Taščo spoštuj, je rodila in vzgajala otroka, v katerega si ti zaljubljena. Pusti jo naj govori kar hoče, pošali se malo in obrni vse na hec. Ni se ti pa treba družiti z njo. Mož in njegova mama sta dve ločeni osebi. Če ti njena družba ne paše, enostavno ne hodiš na obiske pa je. Z nekaterimi se pač razumemo, z drugimi ne in to je ok. Važno je, da ti ljubiš njenega sina in ga spoštuješ in njo tudi, ko sta kje skupaj. Vse ostalo je brezveze in bo peljalo v napačno smer. Ti pa bodi zadovoljna s tem kakšna si trenutno. Ko bo čas za spremembo, boš to tudi naredila brez težav. Imej se rada takšno kot si.

Jaz sem bila tudi že vse od suhe, do nosečke, do ni da ni vse vmes. Sem si pa vedno bila všeč in se trudila biti urejena in negovana. Kupila primerna oblačila in ne komplicirala. Danes se ne bi vrnila na tistih 55kg, pa tudi gledam da se ne zredim čez zame primerno zgornjo mejo. A vsako obdobje v življenju prinese tudi kak kilogram več ali manj, kar ostane vedno isto si ti pod “oklepom”. Kdor se druži s teboj, te pa sprejema za točno to. Ta tvoja energija. Sem za foro 1x vprašala vse svoje bližnje kaj bi spremenili na meni, če bi lahko. Odgovor vseh je bil nič, ker sem točno takšna za njih ta prava, vse drugo ne bi bila več jaz

Te debeli so prov tečni. Zavidajo suhim in pol tke komentrje dajejo. Naj te pri miru pusti, ti pa se sam nasmej inreci da so glih sla eno kg dol tko brez tezav in da vsi hvalijo tvojo postavo. Pa ji zapri usta.

A ji niso znala reči, da imata skupaj ravno lepo povprečje.

Ona ne more Mal shujšat ti še pa zrediti ne moreš…tako pač je

Odgovor na objavo uporabnika
Vitka snaha, 25.01.2021 ob 11:10

Saj ne vem, ali naj se jočem ali smejem. Tašča, ki ima preko 80 kg, pri višini 165 cm, meni pridiga o normalni TT. Jaz sem visoka ravno toliko in imam 55 kg. Priznam, da kakšen kg ali dva več ne bi bil odveč. Že od nekdaj sem bolj vitka in sem navajena, da mi kdo reče, da naj več jem in podobne fore. To me ne gane. Taščine pridige pa so postale neznosne. Kadar pridemo na obisk, se vedno vtakne v mojo kilažo. Nekaj časa nazaj sem ji zabrusila, da naj raje poskrbi za svoj prekomeren višek kilogramov, namesto da se z mano ukvarja. Izgovarjala se je na leta in trdila, da je bila ona pri mojih letih ‘ornk’ baba, ne pa vsa posušena, brez oblin. Da, zabila me je. Še zdaj sem jezna nanjo. Sem nato želela še svojo mamo omeniti, ki je pri skoraj istih letih kot tašča in ma popolnoma normalno, zavidanja vredno postavo za njena leta. Ampak nato bi verjetno žalila še mamo. Mož pa tiho kot miš, češ da se mu ne da ukvarjati z ‘babjimi čveki’. Ampak to zame ni babji čvek, temveč žaljenje. To je že zdavnaj preseglo vse meje dobrega okusa.

Rešitev je, da se malo zredim in tašči zaprem gobec. Sliši se zelo enostavno, ampak ni, ker se zelo težko zredim. Če pa že uspem pridobiti kakšen kg, ga pa slej ko prej izgubim. Že en stresen dan v službi, ko sem živčna in brez apetita, terja svoj davek. Ne bom pa zdaj zaradi tašče postala obsedena s tem, da se zredim in da bom vsak dan na tehtnici. No way. Druga rešitev, ki sem jo že začela, je, da ne hodim več na obisk k njej. Volk sit, koza cela.

Se pa sprašujem, kaj je tem ljudem, ki imajo isto mnenje kot tašča, da drugim pridigajo o TT, če imajo sami preveč kg?? In takih ni malo …

sem 164/50 pa mi ze ceu zivljenje tezijo debeli

moski nikoli ? saj ne suhi moski ?upam da si dojela

to je ljubosumje

Če je to edini “problem”, ki ga imata s taščo, potem problemov sploh ni. “Jaz sem si takšna čisto v redu in všeč in  se dobro počutim, vi ste mi pa s svojimi odvečnimi kilogrami tudi čisto všeč,” bi zaleglo veliko bolje kot zmerjanje. Sploh tisti taščin “gobec” je s tvoje strani kar kruta oznaka za taščo. Zakaj moža vpletat v tole vajino zgodbo? Prihrani ga za kaj hujšega, mogoče, ko pridejo vnuki … Tašča je očitno malce zagrenjena sama v sebi, ker je njen čas odšel, pa išče neprimerno tolažbo in kost za glodanje. Kdo bi ji zameril? Čas se resnično prehitro obrne, tudi zate, pa da bi zaradi tega “problema” prekinila odnose s taščo? Ali ti ne sme nihče reči ničesar, kar ni po tvojih pričakovanjih? Si preveč zamerljiva? Da bi še možu očitala, da “se ne potegne zate”, malce kaže na tvojo preobčutljivost …

Odgovor na objavo uporabnika
viharni jezdec, 25.01.2021 ob 11:29

Kaj pa ti bluziš, kaka lepa, postavna? Če je baba rahitično truplo, kako zdravo življenje neki? Menda se pa ja vidi na daleč in prav je, da ji pove. Zakaj razavjenke danes mislite, da vam nihče ne sme ničesar rečt? Ravno zaradi tega ste postale ničvredni šusi.

tale viharni jezdec je pa kmetavzarcek en 🙂

prvo srce : kg in visina sta priblizek kar se tice itm

si kdaj slisal da ljudje z isto visino in kg lahko drugace zgledajo? temu se rece konstrukcija (razlicen delez mascobe in misic itd)

razumem pac si luzer

drugo: zenska ne more biti rahiticna ce ima obliko postave in nima lukenj v obrazu

drugega ni za debatirat

okus mas za oblinaste kar ne pomeni da so suhe rahiticne

lepi moski imajo zraven sebe lepe seksi vitke zenske kot so tudi sami fit

debele pa imajo grdi moski to je dejstvo

moja postava je ista tej:

https://pin.it/6ebvotm

drobna konstrukcija se temu rece papak kmetavzarski

sem 163/51 ,ze 17 let ista

postava ima obliko obrazek pa ima lepa polna visoka licka

luzer teeezki

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report