Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek @ debela starunklja

@ debela starunklja

katenjka!!! Si to ti? Ampak kdaj za vraga si se pa zredila in postarala?

Debela strunklja je tak, posrečen nick, s katerim na tem forumu dosežeš, da že v fundamentu nisi zanimiv nekaterim in se ne spotikajo ob tebe. Torej si ga je izbrala oseba, ki pozna tukajšnjo klimo in se ji je že uvodoma prilagodila.

Katenjka? Ja, tudi jaz se velikokrat spomnim nanjo. In si rečem: očitno se ji v reali toliko zanimivega dogaja, da ji ne ostaja kakšnega viška energije še za sem gor. Fajn zanjo in malo manj fajn za nas. Upam le, da se je med tem, ko ne piše več, povzpela tudi na Škrlatico…

Sem jo že vprašala. Pravi, da ne piše več na mon, pod nobenim vzdevkom…če verjameš:). No, jst ji ne verjemam, torej je res vse mogoče.

ti še sebi ne verjameš, kaj šele komu drugemu

ti še sebi ne verjameš, kaj šele komu drugemu[/quote]
HAHAHAHA 😀

Sicer pa, “starunklja”, je beseda, ki jo je prvi uporabil Matkić. Torej se gre za osebo, ki je med nami že zelo dolgo…tako kot tudi vsi ostali, ki se skrivajo za tisoč-in-enim vzdevkom 🙂

Lahko je EB.

Jst se nimam pred nikomur skrivat. Že v reali ne, kaj šele na nekem anonimnem forumu lol

Ti se skrivaš, to je dejstvo. Očala moraš dati dol, da boš videl pravo sliko.

Glej, ne da se mi…ista si k Marko.

Glej, tko je.

Tole sem napisala za Katenjko, zato moram odgovor fliknit na vrh, da ga ne spregleda.

Ni kaj, ‘ata marinec’ bi bili ponosni nanjo, ker je tak ‘karakter’… Eh, jaz sem druge sorte: me zabrišeš ven skozi vrata, pa že pri oknu spet nazaj noter plezam, ker sem še nekaj pozabila povedat. 🙂 In, skoraj neverjetno, leta pri tem niso ovira.

Katenjka?

no ja, reci ji, da jo pogrešamo, tudi če je medtem postala debela in stara. In verjetno se bo matjažko strinjal z mano (razen če ni on vzrok, da je zdaj debela in stara). 🙂

Šet krat sedem je sedem krat šest. 🙂
Dober dan.

Kdo je že debela starunklja in katenjka, s povdarkom na in…?

Lep pozdrav
marinec

Šest krat štiri je štiri krat šest. 🙂

P.s.:
Domnevno gre za specialno vojno.

Lep pozdrav
marinec

O, še en pogrešani v bitkah! 🙂 Z mano je imel moj oče nekoč precej dela in naj se je še tako trudil, me skozi leta ni mogel čisto ‘spravit k pameti’. Saj veš, tudi zato takoj opazim očetovsko, dobrohotno noto, pa čeprav je še tako zakrinkana med t. i. ‘pridige’. 🙂

P.S.
Drugače pa je šest krat štiri res enako štiri krat šest. 🙂

Tri plus dvaindvajset je dvaindvajset plus tri. 🙂

P.p.s.:
Kdor je razumel, jeeee pač… malo matematik. 🙂

Lep pozdrav
marinec

P.p.p.s.:
Konec operacije.

no ja, reci ji, da jo pogrešamo, tudi če je medtem postala debela in stara. In verjetno se bo matjažko strinjal z mano (razen če ni on vzrok, da je zdaj debela in stara). :-)[/quote]

Ji bom sporočila, kljub temu da redno bere in bo že sama videla tvoje sporočilo:). Z vsem je na tekočem in me vsakič kara, da se grdo obnašam:).

Nisem prepričan, da so v kemiji stvari tako enostavne. 🙂

Ja, ponosna sem, da ste zame odprli temo. To je res dosežek.
Drugače pa ja, že leta sem redno tu gor. Spremljam vse.
Starunklja mi je pa Bogova beseda, ki mi je strašno všeč in zato je del mojega nika. Moj nik ogromno pove o meni. Tako resničen je. Pa simpatična je ta starunklja.

Zdaj pa vem, katera si. Samo ne razumem tvojega obnašanja. Aja, dolgčas ti je:). Ful hudo dolgčas:)).

Tebi bi bilo tudi dolgčas, če bi bila samska, zagrenjena, zamorjena. Zato mi je pa MON fajn, da lahko vsaj malo podebatiram. Da imam vsaj virtualne stike.

Meni je bil prejšnji bolj všeč. 🙂

Preverjeno je, da se Katenjka tu in tam oglaša na MŽ čveku. Nik se ji pa začne na črko z. Možno, da jih ima več, ampak na to črko se večkrat javi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close