Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Debate o nezvestobi

Debate o nezvestobi

orim o taki ekstremih kot je zapiranje v neke sobe seveda…kar asocira na priliko 🙂

Pa nimaš samo spodnje glave? Kje ti žviš…

Ženske hočemo ali ne lahko opazimo razlike 🙂

Pa nimaš samo spodnje glave? Kje ti žviš…[/quote]
Ti bitje, s samo eno glavo se ne mešaj 🙂
Kolikor sem uspel razbrat, bi se naj nekdo zmogel upret poželenju, če bi bil zaprt z GF v neki sobi za neko obdobje (dolgoročno) in dotična bi bila zelo voljna in željna in bi mu to tudi neprestano dala vedet.
In potem se najde junak, ki trdi, da bi se temu lahko uprl! Ja pa jade. Razen evnuh.. še pe.der bi podlegel… 🙂

Kolikor sem uspel razbrat, bi se naj nekdo zmogel upret poželenju, če bi bil zaprt z GF v neki sobi za neko obdobje (dolgoročno) in dotična bi bila zelo voljna in željna in bi mu to tudi neprestano dala vedet.
In potem se najde junak, ki trdi, da bi se temu lahko uprl! Ja pa jade. Razen evnuh.. še pe.der bi podlegel… :)[/quote]

EnTip, po prebranem me je zamikalo, da bi te zaprla za en teden v sobo :-)))

In potem se najde junak, ki trdi, da bi se temu lahko uprl! Ja pa jade. Razen evnuh.. še pe.der bi podlegel… :)[/quote]

V tem kontekstu imaš prav…vsak bi podlegel:)).

Samo saj ni samo to eden in edini primer…lahko vzameš recimo primer, ko je nekdo v zvezi in ve, zakaj je v partnerstvu in ne potrebuje rekreacije izven svojega doma:). Temu se reče uporabljati obe glavi, premo sorazmerno:).

Odločitev ponavadi nastane po tehtanju med PROs in CONs, ali če hočeš tudi med tem kaj se splača in kaj ne, kaj dobiš in kaj izgubiš. Ali je potem to ljubezen?[/quote]

Ne vem, kako je pri tebi in ostalih, ampak jaz nimam slabe vesti, če se vzburim zaradi nekoga, ki ni moj partner (sploh med ovulacijo sem zelo občutljiva na dražljaje, lahko je že nehoten dotik med plesom), stvar moje odločitve pa je, ali bom svojo vzburjenost potešila z mimobežnikom, ali s svojim partnerjem. In zaenkrat se je druga možnost izkazala za zmagovito.[/quote]

Ampak bi težko rekli, da je ta odločitev ljubezen pa kakršnakoli že je. Še več: marsikdaj bi težko rekli, da je bila ta odločitev sprejeta iz ljubezni. Se pa marsokdo na tak način slepi. To špa je res. Sebe in druge 🙂

Samo saj ni samo to eden in edini primer…lahko vzameš recimo primer, ko je nekdo v zvezi in ve, zakaj je v partnerstvu in ne potrebuje rekreacije izven svojega doma:). Temu se reče uporabljati obe glavi, premo sorazmerno:).[/quote]

O tem tukaj ni bilo govora. Je pa res da se tale tema že vlečeeee in sem bolj površno bral.
Uporabljati dve glavi je eno… lahko ju uporabljaš, do neke mere… ko prevzame kontrolo spodnja, je zgornja samo še za okras. Ne pravim, da je to kar tako zlahka, pač odvisno od posameznika. Vendar menim in sem prepričan, da če ženska(huda ženska) se odloči dobit tipa, ga bo tud dobila. Pa lahko on še tako uporablja “obe glavi”…

Samo saj ni samo to eden in edini primer…lahko vzameš recimo primer, ko je nekdo v zvezi in ve, zakaj je v partnerstvu in ne potrebuje rekreacije izven svojega doma:). Temu se reče uporabljati obe glavi, premo sorazmerno:).[/quote]

No saj. Ampak nekaterim vseeno ne potegne, da če jaz mislim, da bi moj v določenih okoliščinah “podlegel”, da to še ne pomeni, da se tudi zdaj rekreira drugje.

No, ko bodo na vrsti rogljički, naj se pa le malo zamisli :-)))))[/quote]
Tako kot se je tvoj? Saj veš, da mogoče nimava istega okusa. ;)[/quote]

Moj????

No saj. Ampak nekaterim vseeno ne potegne, da če jaz mislim, da bi moj v določenih okoliščinah “podlegel”, da to še ne pomeni, da se tudi zdaj rekreira drugje.[/quote]

To pač ne potegne samo tistim, ki pač morajo kontrirat, pa čeprav bluzijo.. potem na koncu pa, kao sem se hecal…
Stara zgodba 🙂

Tako kot se je tvoj? Saj veš, da mogoče nimava istega okusa. ;)[/quote]

Moj????[/quote]

Sorry, da vletavam – o čem vidva to? Diši po gay sceni 😛

Moj????[/quote]

Sorry, da vletavam – o čem vidva to? Diši po gay sceni :P[/quote]

Saj sem že javno priznal, da sem lezbičen :-))))

Sorry, da vletavam – o čem vidva to? Diši po gay sceni :P[/quote]

Saj sem že javno priznal, da sem lezbičen :-))))[/quote]

Lezbištvo pa biti gay ni enako 🙂 no, če je tebi – bog ti požegnaj 😛

Saj sem že javno priznal, da sem lezbičen :-))))[/quote]

Lezbištvo pa biti gay ni enako 🙂 no, če je tebi – bog ti požegnaj :P[/quote]

Gay je splošen izraz za homoseksulano osebo, ne glede na njen spol. No, pri meni pa zgleda gre za neko mutirano homoseksualnost :-))))

Lezbištvo pa biti gay ni enako 🙂 no, če je tebi – bog ti požegnaj :P[/quote]

Gay je splošen izraz za homoseksulano osebo, ne glede na njen spol. No, pri meni pa zgleda gre za neko mutirano homoseksualnost :-))))[/quote]

Ok, izraz gay poznam bolj za moške pa naj ti bo 🙂
Pohvalno, da si tako odkrit – škoda, da več ljudi ne zmore priznati omenjenih mutacij 🙂

Gay je splošen izraz za homoseksulano osebo, ne glede na njen spol. No, pri meni pa zgleda gre za neko mutirano homoseksualnost :-))))[/quote]

Pohvalno, da si tako odkrit – škoda, da več ljudi ne zmore priznati omenjenih mutacij :)[/quote]

Bodi previdna… tole je stara finta kao nekih je.bačev.. delajo se geje da bi jim bejbe zaupale jih spustile v svojo bližino se navezale nanje… potem pa kao veš sem odkril da si mi všeč…

Pohvalno, da si tako odkrit – škoda, da več ljudi ne zmore priznati omenjenih mutacij :)[/quote]

Bodi previdna… tole je stara finta kao nekih je.bačev.. delajo se geje da bi jim bejbe zaupale jih spustile v svojo bližino se navezale nanje… potem pa kao veš sem odkril da si mi všeč…[/quote]

enTip, bom preveč radovedna, če vprašam, da se je tebi zgodilo kaj podobnega, vendar z žensko? Ali pa si kdaj tudi glumil biti gay? Čemu me svariš?? :-))

Bodi previdna… tole je stara finta kao nekih je.bačev.. delajo se geje da bi jim bejbe zaupale jih spustile v svojo bližino se navezale nanje… potem pa kao veš sem odkril da si mi všeč…[/quote]

enTip, bom preveč radovedna, če vprašam, da se je tebi zgodilo kaj podobnega, vendar z žensko? Ali pa si kdaj tudi glumil biti gay? Čemu me svariš?? :-))[/quote]

Da se ti ne bi kaj zgodilo, saj veš da me skrbi zate 🙂
Ja tud ženske imajo svoje finte 🙂

Še študiram, katero bi tebi pokazala :)))

zlata ribica ne RAZUME da je dovolj 1 primer da se dokaže ničnost neke teze….. ni pogoj ničnosti teze VERJETNOST dogodka (v sobi zaprt z žensko daljše obdobje itd) ampak je važen rezultat v teoriji….

In če bi ”vsak” podlegel potem pomeni iz tega da si torej dandanes vbistvu vsak moški odloči ali bo zvest prov sebi ali prvo partnerci….

razmerje je kot že neštetokrat povdarjam… pro žensko….

Pro moško razmerje je tam kjer ima moški lahko več partnerk/ljubic oziroma iz časov Grških mest z konkubinami, Rimskega Imperija itd… ko je bilo razmerje oz zveza pro-moška…

Gre se za boj spolov v razmerju v katerem ženske trenutno zmagujejo…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Odločitev ponavadi nastane po tehtanju med PROs in CONs, ali če hočeš tudi med tem kaj se splača in kaj ne, kaj dobiš in kaj izgubiš. Ali je potem to ljubezen?[/quote]

Ne vem, kako je pri tebi in ostalih, ampak jaz nimam slabe vesti, če se vzburim zaradi nekoga, ki ni moj partner (sploh med ovulacijo sem zelo občutljiva na dražljaje, lahko je že nehoten dotik med plesom), stvar moje odločitve pa je, ali bom svojo vzburjenost potešila z mimobežnikom, ali s svojim partnerjem. In zaenkrat se je druga možnost izkazala za zmagovito.[/quote]

Pravzaprav je tole pogost problem, ki ga marsikdo težko prizna in ne nazadnje tudi temelj vseh problemov: medtem, ko te mimobežnik vzburi hipoma, mora partner skozi leta vlagati vedno več truda, da doseže isto. Če težko doseže ali sploh ne doseže pa je menda kriv sam, ker ne pomije posode, pusti umazane štumfe na tleh, ne lula sede, prepogosto hodi na pijačo s kolegi… Na zadnje mu je vsega truda dovolj in se poteši pri takšni, ki se vzburi … hipoma ob njegovem bežnem dotiku. Ve pa ste menda ostale z njim, ker ga … ljubite in ste zato jezne in prizadete. Menda – ali pa je le v ozadju teh čustev tudi kakšen drug razlog? Morda ta, da se v ključnem trenutku vašega vzburjenja le niste odločile drugače? 😉

enTip, bom preveč radovedna, če vprašam, da se je tebi zgodilo kaj podobnega, vendar z žensko? Ali pa si kdaj tudi glumil biti gay? Čemu me svariš?? :-))[/quote]

Absolutno se strinjam s tabo… ampak ali nisi potem na nek način nezvesta svojemu telesu… lastnemu sebi….

ker tvoje telo se je že ODLOČILO za drugega namreč vzburjenje je odziv telesa na ugajanje oz. poželenje… in tvoje telo je izbralo tistega ki je to telo prebudil in vzburil…. torej če se ti zavestno potem odločiš (kar je normalno in se dogaja nenehno) za drugega potem kontriraš svojemu telesu ki da JASNE znake katero telo oz. osebo si je želelo.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Še študiram, katero bi tebi pokazala :)))[/quote]

Ne študirat, kar po vrsti začni 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close