Debate o nezvestobi
Verjamem, da je več, kot si mislim. Svojih misli si ti vladar, ne jaz. :)) Poglej v kakšnem kontekstu je bilo zapisano. Če pa ga nisi razumela, je pa to druga stvar.[/quote]
Nerealna pripomba, v zelo realnem kontekstu, Marko.
Nisem od včeraj in nisem z lune padla, da bi pri mojih letih mislila ali celo verjela, da sem edina ženska na svetu, ki lahko vzburi mojega moža. Pa tudi on ve, da s poroko ni postal moj doživljenjski lastnik. Razumeš ti to ali ne?
Ti si mogoče en posebnež, programiran za nerealno odzivnaje na realne situacije, pa je pri tebi drugače.
Če je nekdo realen, pa še ne pomeni da je promiskuiteten. Pomeni samo to, da se zaveda, do česa lahko pride tudi v še bolj idealnem razmerju. Jaz upam, da se mi s tem ne bo treba ukvarjat, če pa se mi bo, pa tudi ne bo konc sveta zaradi tega. Znam živet in preživet tudi sama. Ne bom si pa nikoli zatiskala oči in vztrjala pri nečem samo zavoljo “lepe slike”. In ne bom na štriku niti ne bom jaz koga “držala na kratko”.
Saj na koncu se vedno izkaže, da ga najbolj biksajo ravno tisti, ki zatrjujejo, da oni pa že ne bi, nikoli, ma kaki, ni šanse, …
Verjamem, da je več, kot si mislim. Svojih misli si ti vladar, ne jaz. :)) Poglej v kakšnem kontekstu je bilo zapisano. Če pa ga nisi razumela, je pa to druga stvar.[/quote]
Nisem od včeraj in nisem z lune padla, da bi pri mojih letih mislila ali celo verjela, da sem edina ženska na svetu, ki lahko vzburi mojega moža. Pa tudi on ve, da s poroko ni postal moj doživljenjski lastnik. Razumeš ti to ali ne?
Ti si mogoče en posebnež, programiran za nerealno odzivnaje na realne situacije, pa je pri tebi drugače.
Če je nekdo realen, pa še ne pomeni da je promiskuiteten. Pomeni samo to, da se zaveda, do česa lahko pride tudi v še bolj idealnem razmerju. Jaz upam, da se mi s tem ne bo treba ukvarjat, če pa se mi bo, pa tudi ne bo konc sveta zaradi tega. Znam živet in preživet tudi sama. Ne bom si pa nikoli zatiskala oči in vztrjala pri nečem samo zavoljo “lepe slike”. In ne bom na štriku niti ne bom jaz koga “držala na kratko”.
Saj na koncu se vedno izkaže, da ga najbolj biksajo ravno tisti, ki zatrjujejo, da oni pa že ne bi, nikoli, ma kaki, ni šanse, …[/quote]
pejta vidva si na ZS_ih delat sramoto ☺
Saj na koncu se vedno izkaže, da ga najbolj biksajo ravno tisti, ki zatrjujejo, da oni pa že ne bi, nikoli, ma kaki, ni šanse, …[/quote]
pejta vidva si na ZS_ih delat sramoto ☺[/quote]
Naj te ne skrbi za mojo reputacijo. Imaš s svojo dovolj dela.
pejta vidva si na ZS_ih delat sramoto ☺[/quote]
Naj te ne skrbi za mojo reputacijo. Imaš s svojo dovolj dela.[/quote]
z vsako objavico jasneje izražaš, koliko logike premoreš za usajanje
hahahaha ti pa si optimsit.. .veš da mam prav ampak se delaš da neveš 🙂 no kar potolaži se vedno ko si ga drkaš in ne misliš samo na telo od petre vbistvu potrjuješ mojo tezo ono kar pa praviš da ne veva pa vemo skorajda vsi moški razen tisti ki se delajo da ne vejo pa še geji, pa še od njih bi se polovici vstalo pri 2 pičkah lol
Samo glej da ne najdem prej tebe kot tisti mariborčan preden nardim samomor še SLO odrešim tvoje neumnosti :)[/quote]
Ampak živali si ga ne drkajo in je zato primerjava z živalmi nerealna. 🙂
Seveda imamo težnjo po spolnosti in razmnoževanju, tako kot živali. A imamo hkrati um, ki nam omogoča, da ne reagiramo le nagonsko, ampak razumsko in svoje potrebe uresničujemo na najbolj primeren način, ki nam je poznan.
hahahaha ti pa si optimsit.. .veš da mam prav ampak se delaš da neveš 🙂 no kar potolaži se vedno ko si ga drkaš in ne misliš samo na telo od petre vbistvu potrjuješ mojo tezo ono kar pa praviš da ne veva pa vemo skorajda vsi moški razen tisti ki se delajo da ne vejo pa še geji, pa še od njih bi se polovici vstalo pri 2 pičkah lol
Samo glej da ne najdem prej tebe kot tisti mariborčan preden nardim samomor še SLO odrešim tvoje neumnosti :)[/quote]
Seveda imamo težnjo po spolnosti in razmnoževanju, tako kot živali. A imamo hkrati um, ki nam omogoča, da ne reagiramo le nagonsko, ampak razumsko in svoje potrebe uresničujemo na najbolj primeren način, ki nam je poznan.[/quote]
Hahaha, motiš se. Masturbirajo primati, psi, mačke, kenguruji, celo želve, pa sigurno še kakšna vrsta. Res malo poguglaj, pa boš lahko videl, da nismo edina masturbirajoča vrsta.
z vsako objavico jasneje izražaš, koliko logike premoreš za usajanje[/quote]
Tudi moja logika naj te ne “skrbi”.[/quote]
probaj doumeti, da me tukaj za nikogar nič ne skrbi … ti si vključena ☺
Seveda imamo težnjo po spolnosti in razmnoževanju, tako kot živali. A imamo hkrati um, ki nam omogoča, da ne reagiramo le nagonsko, ampak razumsko in svoje potrebe uresničujemo na najbolj primeren način, ki nam je poznan.[/quote]
Hahaha, motiš se. Masturbirajo primati, psi, mačke, kenguruji, celo želve, pa sigurno še kakšna vrsta. Res malo poguglaj, pa boš lahko videl, da nismo edina masturbirajoča vrsta.[/quote]
To so mogoče izjeme. Pri človeku pa je to ustaljena praksa. 🙂
Hahaha, motiš se. Masturbirajo primati, psi, mačke, kenguruji, celo želve, pa sigurno še kakšna vrsta. Res malo poguglaj, pa boš lahko videl, da nismo edina masturbirajoča vrsta.[/quote]
To so mogoče izjeme. Pri človeku pa je to ustaljena praksa. :)[/quote]
A tudi pri tistih, ki jim mama, oče, brat, sestra, župnik itd. povejo, da se jim bo roka posušila, če bodo masturbirali? 🙂
Bikini, pa saj nikjer nisem napisal, da me nobena druga ne more vzburit. Le tisti ekstremni primeri z zapiranjem v sobo so se mi zdeli smesni, celk provokativni. Samo to.
🙂
Ali je res? Meni se zdi precej neverjetno. Zakaj bi nekdo masturbiral, če ima partnerja oz. lahko ima partnerja? In večinoma imamo odrasli oz. spolno zreli ljudje lahko partnerja oz. imamo partnerja. Zakaj bi bila potem masturbacija ustaljena praksa?
Kaj pa Sensa ? :))
Iz principa je ne bi pojedel. Hehehe.
Ti se pa vedno volj nagibaš k temu, da ne zdržiš dolgo brez te tortice. Upam, da te tvoj drži dost na kratko. ;)[/quote]
Na kratko? Niti ne. Sem poročena, ampak zelo svobodna. Prav tako on. Se ne omejujeva. Če bi se psihirala glede takšnih zadev, bi bila verjetno že zdavnaj narazen. Meni zveza z nekom ni zapor. Niti nočem, da bi se kdo v zvezi z mano tako počutil. Nisem zbirateljica udomačenih divjih živali. Če najde boljšo, lahko kadarkoli gre.
Sem pa realna in se zavedam, da si je večina žensk samih krivih, če jih moški prevara. Enako velja za moške pri ženskah. Res da gre ljubezen tudi skozi želodec in moj definitivno rad dobro je, ampak če bi se midva vsa ta leta pitala samo s piškoti, bi verjetno oba že zdavnaj zavila kam drugam. In glede čisto fizičnih potreb spolne zadovoljitve smo si moški in ženske vendarle nekoliko različni.
Ti lahko tukaj nekaj filozofiraš v tri krasne, ampak če ti teden dni ali več ne boš spolno zadovoljen in da te nekdo zapre v eno sobo z žensko, ki ne bo čakal na tvoj prvi korak, niti časa ne boš imel razmišljat o tem ali bi ali ne bi pojedel tisto tortico. Tisto o principih pa ti prodajaj svoji dragi, če kupi. 🙂 Pa butasto je, da ti mora to povedat ženska. Kot da ne poznaš svojega telesa. Če pa se ti iz principares lahko uspreš temu, potem imaš morda res zelo nizek libido in se lahko zgodi, da bo tvoja draga tista, ki bo poiskala kakšno tortico. In kaj zdaj? Jo boš dal na štrik, “na kratko”? Res lep pogled na zvezo, ni kaj. Hitro jo poroči in pospravi v pesjak, da ti prej ne zbeži.[/quote]
Še huje je, če si zaprt 8 ur vsak dan s sodelavko/sodelavcem na delovnem mestu, pa to ne s samo eno/enim! :))
hvala Senzi za napisano hkrati prilagam sliko
in ne pozabi Robi, IZJEME potrjuejjo pravila… to je dejstvo
[img]http://i1.ytimg.com/vi/YYVwVvCn2Zs/hqdefault.jpg[/img]
Problem je v tem ker ti zavestno želiš nas prepričat da če te lahko še kera druga vzburi in je NE nategneš da potem vbistvu nisi ZVEST svoji naravi…. se pravi si nezvest do sebe ker si zvest svoji dragi (če jo imaš)
To je point… ekstremni primeri so za boljše izpostavljanje bistva nič več in manj!
To zato ker si ženska se ti zdi čudno….. jaz lahko seksam 2-3x na dan pa si ga je še vseeno fajn vržt na roke…. ker je
1. hitreje
2. enostavneje (ker pri seksu se vedno ampak res vedno prvo trudim da je fajn punci in zato se porabi bistveno več energije kot če drkam)
3. ker pač to delam in je to zvestoba do nečesa kar sem počel PRED partnerjem.
To je tako kot bi rekla zato ker mam avto nesmem več nikamor it peš ali s kolesom ker je nesmiselno ker mam avto….
peš = roka
Avto = jebačica, punca, partnerka, žena
odgovor je na dlani!
Ne gre za princip, gre za vrednote.[/quote]
Marko je govoril o principu oz. da iz principa ne bi tam ene tortice. Saj ni važno.
Jaz vem zakaj sem poročena in vem kakšne vrednote imava z mojim. Vem pa tudi, da ko si z nekom skupaj več kot 10 let, zveza ni najstniška romanca niti nekaj samoumevnega, čeprav na prvi pogled zgleda tako.
Dobesedno v dlani. 🙂
Samo to zdaj ne gre skupaj s trditvijo, ko praviš, da se pri seksu porabi več energije. V tem primeru se peš porabi več energije, kot z avtom. 🙂
Malo heca. :)[/quote]
🙂 to je res samo ni point fizične ampak primerjave napredka…. včasih je fajn it peš tudi če maš avto 😉 pač enostavno PAŠE 😀
Ne gre za princip, gre za vrednote.[/quote]
Marko je govoril o principu oz. da iz principa ne bi tam ene tortice. Saj ni važno.
[/quote]
Lepo te prosim. Če si mi tiščala tisto tortico dol po grlu na vsak način, prepričevala zraven, da nisem nič drugačen od tvojega. Normalno, da sem jo zavrnil iz principa. :))
Jaz lahko gledam druge tortice, ampak sladkal se bom doma. Govoriš, kot da je pri vama drugače. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.