Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Debate o nezvestobi

Debate o nezvestobi

Še vedno ne razumeš, da je to samo tebi drkanje enako seks z žensko? Njim to ni enako, vsaj večini ne, če bi to bilo bi bile prostitutke najsrečnejše ženske na svetu……

Daj dojemi že da je osnova za seks pri drugih ljudeh lahko drugačna kot je trenutno pri tebi, ne gre zgolj za tist orgazem in špric….. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj se zgodi vsakemu, pa tega ne zazna? Če jaz nekaj ne zaznam, je to z razlogom, verjemi. In če zaznam, je spet z razlogom. Če se tebi (ali pa eni bejbi) zdi, da nekaj nisem zaznal, je to mogoče samo zato, ker sem jaz želel, da tako izpade. ;)[/quote]

Nič ni to z razlogom… pomeni da si prevlki neodzivni bik ki ne zazna možnosti za varanje ki jo IMA VSAK! (gre se za tisto kar praviš da je bv odgovorit ker se ne zgodi vsakemu) zgodi se vsakemu samo če ti ne zaznaš priložnosti ne pomeni da je ni pomeni da ti MISLIŠ ali MENIŠ da je ni….

vidim da tvoja lastna filozofska logika retroaktivno ne deluje na tebi :)[/quote]
Ne morem ti pomagat, če ne razumeš pomena besedne zveze, da se nekaj “zgodi samo od sebe” ali pa se nekaj zgodi, zato, ker to sami želimo/povzročimo. Kdo je tu neodzivni bik, o tem pa raje ne bi, ker prav tako nima smisla. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa kljub temu ni ravno normalno, da je osnova pri istem človeku vedno enaka.

Še vedno ne razumeš, da je to samo tebi drkanje enako seks z žensko? Njim to ni enako, vsaj večini ne, če bi to bilo bi bile prostitutke najsrečnejše ženske na svetu……

Daj dojemi že da je osnova za seks pri drugih ljudeh lahko drugačna kot je trenutno pri tebi, ne gre zgolj za tist orgazem in špric….. :/[/quote]

v osnovi smo vsi enaki On_ vsak moški je v osnovi enak drugemu moškemu!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Daj dojemi že da je osnova za seks pri drugih ljudeh lahko drugačna kot je trenutno pri tebi, ne gre zgolj za tist orgazem in špric….. :/[/quote]

v osnovi smo vsi enaki On_ vsak moški je v osnovi enak drugemu moškemu![/quote]……in ti si eden in edini mušter za vse moške……

Ajde mali spet si se zaplezal….pridi dol pa ne cmeraj kot si zadnjič…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tudi o torti ne razmišljaš vsak dan. Pa morda, pravim morda, se ti bodo pa ob pogledu nanjo pocedile sline in si jo boš poželel.Še posebej, če boš sestradan. 🙂
In ne verjamem, da si ti kaj drugačen od ostalih moških, vključno z mojim.[/quote]
Hja, če pa tega ne verjameš, potem pa je to “problem” le tebe in tvojega. :)) Pomembno je, da verjameš vase. Jaz tudi za drugega ne morem dati roko v ogenj. Ampak to še ne pomeni, da bom zaradi tega hopsnil po torti, ki bo zgledala slastno. Sicer pa jo dobim doma, različnih okusov. :))[/quote]

Ampak po določenem času dojameš daje jim je Dr. Oetker vsem stična točka. 😉

Ojoj, to pa nikakor ne drži…in tnx, da temu ni tako!

Ojoj, to pa nikakor ne drži…in tnx, da temu ni tako![/quote]

Aja? a nimajo v osnovi ”vsi” moški kurce ki jih hočejo vtaknit v vagine večinoma oz želijo dosečt orgazem?

itd?

To bi pa rad dokaz da to ni res od take pametne kot si ti Goldfish

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Hja, če pa tega ne verjameš, potem pa je to “problem” le tebe in tvojega. :)) Pomembno je, da verjameš vase. Jaz tudi za drugega ne morem dati roko v ogenj. Ampak to še ne pomeni, da bom zaradi tega hopsnil po torti, ki bo zgledala slastno. Sicer pa jo dobim doma, različnih okusov. :))[/quote]

Ampak po določenem času dojameš daje jim je Dr. Oetker vsem stična točka. ;-)[/quote]
Ali to pomeni, da izgubiš interes do drugih tortic? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mislim, da nismo samo moški nagnjeni k skokom čez plot..konec koncev nas na drugi strani plota pričakajo ženske….Z zvestobo je tako kot je z nosečnostjo, ali si noseča ali nisi, ne moreš biti 97% noseča…in skoraj vsaki se lahko zgodi…mislim, nosečnost:)

Kaj pa je bolj pomembno poet? Zvestoba samemu sebi in lastnim željam ali zahtevam/željam/pričakovanju drugega oz partnerja/ke

Ali ni tako da če si zvest njej pa želiš nategnit drugo si potem nezvest sebi?

Nagnjeni smo tudi k temu, da bi kdaj v svoji jezi drugega najraje pobili, pa tega ne delamo kar tako pogosto. Vsaj ne vsi. :))

Nagnjeni smo tudi k temu, da bi kdaj v svoji jezi drugega najraje pobili, pa tega ne delamo kar tako pogosto. Vsaj ne vsi. :))[/quote]

Saj se tudi to popravlja na bolje poglej poročila in primerjaj porast 🙂

Kaj pa je bolj pomembno poet? Zvestoba samemu sebi in lastnim željam ali zahtevam/željam/pričakovanju drugega oz partnerja/ke

Ali ni tako da če si zvest njej pa želiš nategnit drugo si potem nezvest sebi?[/quote]

Zvest moraš biti prvo sam sebi….Preveč let sem izgubil, ker sem hotel ustreči vsem željam bivše…in vmes pozabil nase….

Ali ni tako da če si zvest njej pa želiš nategnit drugo si potem nezvest sebi?[/quote]

Zvest moraš biti prvo sam sebi….Preveč let sem izgubil, ker sem hotel ustreči vsem željam bivše…in vmes pozabil nase….[/quote]
Po drugi strani pa, če bi stregel sebi tako, da bi segal po drugih, ali bi ona ostala? :))

Aja? a nimajo v osnovi ”vsi” moški kurce ki jih hočejo vtaknit v vagine večinoma oz želijo dosečt orgazem?

itd?

To bi pa rad dokaz da to ni res od take pametne kot si ti Goldfish[/quote]

Spet se postavljaš na raven živali. Če je to edina stvar, ki jo vidiš pri ženskah in pri sebi, potem si to ti in nikakor ne meči vseh moških v svoj koš.

itd?

Če je to edina stvar, ki jo želiš v življenju početi, potem moraš bit zelo nesrečen, glede na to, da ti to rata vsake 5 mesecev. 😉

itd?

Spet se postavljaš na raven živali. Če je to edina stvar, ki jo vidiš pri ženskah in pri sebi, potem si to ti in nikakor ne meči vseh moških v svoj koš.[/quote]

Ja ampak to smo na koncu vsega…. ne govori bedarij ker če nebi bili samo živali se nebi pobijali za neumnosti kot se, nebi delali še mnogo drugih stvari ki jih, nebi pustili da nam vladajo in manipulirajo z nami taki luzerji kot so na vladi itd itd…

To je vse dokaz da imam prav… če bi bili res LJUDJE o katerih verjetno ti pišeš potem bi bil na Svetu mir že desetletja in napredek bi šel v znanost ne v orožje nebi bilo lačnih in nebi vrgli stran tretjino pridelane hrane…

torej sprijazni se da si samo žival v podivjanem svetu ki si sam sebi reče civilizacija lahko se pa tolažiš in si praviš da si ti nekaj več čeprav nisi ker vse to samo gledaš kot mi vsi 🙂

itd?

Če je to edina stvar, ki jo želiš v življenju početi, potem moraš bit zelo nesrečen, glede na to, da ti to rata vsake 5 mesecev. ;)[/quote]

Ne ampak jaz se zavedam kaj je moja osnova in ne sanjarim kot ti da si tega ne želiš čeprav si tvoje telo to želi… namreč vedno ko POGLEDAŠ drugo osebo in njeno postavo je to dokaz da imaš narobe… če ne bi ignoriral okolico predvsem ženske 🙂

z gledanjem se začne ti pač sam sebe prepričuješ da tega nočeš…. ampak če te zvežemo in prideta 2 te rajcat se ti bo vstal… torej je narava v tebi močnejša od tvoje volje!

Ne. To so dokazi, ki zadostujejo tebi. Spet posplošuješ in misliš, da vsi razmišljamo tako kot ti.

Če je to edina stvar, ki jo želiš v življenju početi, potem moraš bit zelo nesrečen, glede na to, da ti to rata vsake 5 mesecev. ;)[/quote]

Ne ampak jaz se zavedam kaj je moja osnova in ne sanjarim kot ti da si tega ne želiš čeprav si tvoje telo to želi… namreč vedno ko POGLEDAŠ drugo osebo in njeno postavo je to dokaz da imaš narobe… če ne bi ignoriral okolico predvsem ženske 🙂

z gledanjem se začne ti pač sam sebe prepričuješ da tega nočeš…. ampak če te zvežemo in prideta 2 te rajcat se ti bo vstal… torej je narava v tebi močnejša od tvoje volje![/quote]
Jaz se tudi zavedam, kaj je moja osnova. Moje telo dobi točno to, kar si želi. Kaj zdaj to pomeni, da ti sanjariš? :)) Ko pogledam drugo osebo, ne čutim tega, kar čutiš ti, zato lahko govoriš SPET le zase. Če tebe zvežejo in te zaprejo v neko kletko, kjer boš v temi kletki, na polico pa ti nastavijo tabletko ,ki te odreši, se boš tudi po določenem času vstal in jo pojedel. Ali to pomeni, da je v tebi želja po samomoru, pa se prepričuješ, da ni? 😉

Spet se postavljaš na raven živali. Če je to edina stvar, ki jo vidiš pri ženskah in pri sebi, potem si to ti in nikakor ne meči vseh moških v svoj koš.[/quote]

Ja ampak to smo na koncu vsega…. ne govori bedarij ker če nebi bili samo živali se nebi pobijali za neumnosti kot se, nebi delali še mnogo drugih stvari ki jih, nebi pustili da nam vladajo in manipulirajo z nami taki luzerji kot so na vladi itd itd…

To je vse dokaz da imam prav… če bi bili res LJUDJE o katerih verjetno ti pišeš potem bi bil na Svetu mir že desetletja in napredek bi šel v znanost ne v orožje nebi bilo lačnih in nebi vrgli stran tretjino pridelane hrane…

torej sprijazni se da si samo žival v podivjanem svetu ki si sam sebi reče civilizacija lahko se pa tolažiš in si praviš da si ti nekaj več čeprav nisi ker vse to samo gledaš kot mi vsi :)[/quote]

Nisem žival in se ne smilim sama sebi tako kot se ti. Ne krivim druge za svoje napake in soustvarjam svoje življenje, ga ne prepuščam drugim. Ti pa kar išči opravičila za to, da si žival.

GF imaš morda geslo od Financ kje v bližini? Je nujno 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Odločila sem se, da ti ne zaupam:).

Škoda. Ampak pričakovano 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close