Debate o nezvestobi
Morilec je oseba, ki je umorila, pokončala ali vzela življenje drugi osebi, ne pa kateremu drugemu bitju/živali.
Če se pa imaš za morilca, ker si zaklal nekaj muh in podobne golazni, pa bodi :P[/quote]
Jaz poznam dosti golazni od ljudi ki si zaslužijo živet manj kot tiste muhe ki jih kličeš golazen…..
A ti si kaj več od živali da spet kao razčlenjamo (Po SSKJu) da smo Ljudje več od živali itd?
Morilec je oseba, ki je umorila, pokončala ali vzela življenje drugi osebi, ne pa kateremu drugemu bitju/živali.
Če se pa imaš za morilca, ker si zaklal nekaj muh in podobne golazni, pa bodi :P[/quote]
Jaz poznam dosti golazni od ljudi ki si zaslužijo živet manj kot tiste muhe ki jih kličeš golazen…..
A ti si kaj več od živali da spet kao razčlenjamo (Po SSKJu) da smo Ljudje več od živali itd?[/quote]
Bizarno, kje pa živiš ti to, da so ljudje taki kot golazni – morda bi se moral preseliti? :-)))
Seveda smo več od živali, bi tebi bilo prav, če bi te starša obravnavala kakor muho ? No, saj ne vem, morda te in zato se z njimi lahko poistovetiš 😛
ps: izraz golazen poznam le za skupno ime za škodljivce, kar poškoduje pridelke, plodove, o ljudeh ne govorim tako, mi ni treba 🙂
A ti si kaj več od živali da spet kao razčlenjamo (Po SSKJu) da smo Ljudje več od živali itd?[/quote]
Kolk gneva je v tebi. Pojdi v gozd in objemi drevo…al pa raje ne, da se ne posuši od tvoje slabe energije.
Bizarno, kje pa živiš ti to, da so ljudje taki kot golazni – morda bi se moral preseliti? :-)))
Seveda smo več od živali, bi tebi bilo prav, če bi te starša obravnavala kakor muho ? No, saj ne vem, morda te in zato se z njimi lahko poistovetiš 😛
ps: izraz golazen poznam le za skupno ime za škodljivce, kar poškoduje pridelke, plodove, o ljudeh ne govorim tako, mi ni treba :)[/quote]
Jaz živim na planetu Žemlja kje pa ti?
Nevem poglej malo novice… da ne začenjam o Fritzlčku pa Castru (Avstrija in USA) in podobne…. to je golazen ki uničuje življenja ljudi in katere si mirne duše zaslužijo grozlivejšo smrt kot vse muhe, mravlje pajke komarje ipd ki jih poteptamo ali ubijamo!
Včasih si prav želim da bi ”nezemljani” prileteli in spravili take kot si ti ki se imajo za več od živali na stopnjo živali… morda bi takrat tvoja aroganca padla na realna tla…. ti si krhko bitje…. Narava nam to kaže letno če ne mesečno…. morda bo tudi v tvoj nizki IQ kaj padlo in boš začela mislit 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.