Debate o nezvestobi
Je v tem primeru sploh pomembno, če si zvest ali ne, če je odnos med dvema zadovoljiv? Saj tak človek niti sam ne ve, če je zvest ali ne in če do konca življenje nima priložnosti, lahko tudi nezvest ostane do konca zvest. Ga lahko označiš za nesvestega, če nikoli na varal?
Potem lahko vse ljudi po vrsti označimo za varalice, morilce, posiljevalce, samomorilce. Samo pač niso imeli priložnosti oziroma situacije, v kateri bi pokazali svojo “pravo” naravo. 😉
Je v tem primeru sploh pomembno, če si zvest ali ne, če je odnos med dvema zadovoljiv? Saj tak človek niti sam ne ve, če je zvest ali ne in če do konca življenje nima priložnosti, lahko tudi nezvest ostane do konca zvest. Ga lahko označiš za nesvestega, če nikoli na varal?
Potem lahko vse ljudi po vrsti označimo za varalice, morilce, posiljevalce, samomorilce. Samo pač niso imeli priložnosti oziroma situacije, v kateri bi pokazali svojo “pravo” naravo. ;)[/quote]
(Ne)zvestoba še zdaleč ni samo nekaj kar se tiče seksa.
Potem lahko vse ljudi po vrsti označimo za varalice, morilce, posiljevalce, samomorilce. Samo pač niso imeli priložnosti oziroma situacije, v kateri bi pokazali svojo “pravo” naravo. ;)[/quote]
(Ne)zvestoba še zdaleč ni samo nekaj kar se tiče seksa.[/quote]
Saj nisem napisal, da je. Ampak po teoriji, ki jo zagovarjaš, smo vsi nezvesti in morilci. Pa ni čist tako a ne?
Ne moremo rečt da so vsi apriori nezvesti ampak lahko rečemo da so ne-testirano ZVESTI!
Ne moreš za nekoga trdit da je zvest če sta na samotnem otoku in nima druge opcije kajne?
zvestobo je treba prvo testirat….
Z onim da pa je lahko tudi potencialno nezvesta oseba do konc lajfa zvesta ker nima opcije se pa absolutno strinjam….. po moje je takih ”precej” vsaj kakih 20%…. če ne še kaj več! pač dobli so 1 žensko dobijo za seksat in to je to…. pol pa čeprav bi še kako nimajo možnosti ker jih itak nobena druga noče ali pa so antisocialni itd….
Še vedno je zvest, saj ni žene prevaral.
Isto je pri drugih krivdah…Saj te ne morejo obsoditi za nek umor, če ga nisi storil.
Kako pa bi naj testiral zvestobo ? Da žena naskrivaj možu nastavi kakšno prostitutko in potem od nje izve, če jo je poseksal ali ne ? :)[/quote]
lahko pa te kaznujejo za naklep umora kajne?
Tvoj primer je čisto dober kako testirat resnično zvestobo…. ampak jaz bi prvo probal z tako seksi prijatlco… ne najbolšo ker to bo na easy posumo ampak eno tako ki se redko vidita itd… če ne pali pa še eno čist random ki ji plačaš… sploh ne rabi seksat z njim dovolj je že to da si ga odpelje k sebi domov pol pa si ti tam 😀
Ampak zvestoba in nezvestoba se lahko merita komaj ko je priložnost za oboje…. za eno stran je potrebna druga… če ne stvar ni relevantna…. Dokler ti sploh nimaš izbire med obojim nisi nobeno, ampak samo si ker greš po edini poti… ne morš zalutat….
Naklep ali poskus prevare je nekaj podobnega, kot če bi se dogovarjal za nek zmenek s prijateljico in te žena zasači preden pride do seksa. 🙂
Naklep umora ni to, če kdo samo razmišlja o umoru ali o njem govori. Obsodijo te lahko za poskus umora ali uboja. Govorice o umoru pa se lahko tretirajo kot grožnje. Podobno, kot če ženski grozim, da jo bom prevaral, če me ne bo upoštevala. 🙂
Naklep ali poskus prevare je nekaj podobnega, kot če bi se dogovarjal za nek zmenek s prijateljico in te žena zasači preden pride do seksa. 🙂
Naklep umora ni to, če kdo samo razmišlja o umoru ali o njem govori. Obsodijo te lahko za poskus umora ali uboja. Govorice o umoru pa se lahko tretirajo kot grožnje. Podobno, kot če ženski grozim, da jo bom prevaral, če me ne bo upoštevala. :)[/quote]
Zato da je nekaj Svetlo rabiš na drugi strani opcijo temote
Zato da je nekaj dobro(odločitev, dejanje) rabiš na drugi strani opcijo zla
Zato da zaviješ na napačen izvoz RABIŠ opcijo da sploh zaviješ ne pa ravne ceste z ograjo na vsaki strani
Zato da si zvest rabiš opcijo nezvestobe….
itd itd itd
Zvestoba je lahko samo takrat ko imaš prvič opcijo nezvestobe, če izbereš zvestobo si zvest do naslednje preizkušnje…. to je vse
ti pa spet izpostavljaš in se vpikuješ v druge zadeve…
Pomisli malo…. logično ne pa samo tak kot si naučen!
Še vedno je zvest, saj ni žene prevaral.
Isto je pri drugih krivdah…Saj te ne morejo obsoditi za nek umor, če ga nisi storil.
Kako pa bi naj testiral zvestobo ? Da žena naskrivaj možu nastavi kakšno prostitutko in potem od nje izve, če jo je poseksal ali ne ? :)[/quote]
lahko pa te kaznujejo za naklep umora kajne?[/quote]
Ja kako pa, če ni na otoku nobenega? Ti si tud en… :))
Lej, karkokoli obračaš, človek, ki ni prevaral, je zvest. Nezvest pa je, ko prevara in to je vse. In sploh ni pomembno, če je dobil preizkušnjo ali ne. Mogoče se jim pa namensko izogiba.
Lej, karkokoli obračaš, človek, ki ni prevaral, je zvest. Nezvest pa je, ko prevara in to je vse. In sploh ni pomembno, če je dobil preizkušnjo ali ne. Mogoče se jim pa namensko izogiba.[/quote]
to ni res… praktično gledano teoretično pa me ne zanima….
da si lahko zvest kakorkoli obrneš moraš met OPCIJO nezvestobe
prilika dela tatu dosti večkrat kot karkoli drugega…
Zvestoba ne obstaja brez nezvestobe…. itd
ti pa kar sanjaj… pa kaj se spet ti mešaš not če se z Robijem pogovarjam… ti itak imaš internet zvezo ti nemreš bit nobeno ker ne vidiš ne svoje babe ne potencialne jebačice ker si skoz na forumu! tu pa ti itak nobena nebi dala.
Saj, če ni res, potem si ti pač morilec. Pojdi se prijavit na policijo. :)) Samo povej ji, da še nisi padel v tako “opcijo”. Saj veš, če ti povabijo v sobo s svojimi najdražjimi in ti položijo pištolo zraven, da jo lahko vzameš kadarkoli, tvoje pa začnejo počasi mučiti in pobijati, boš slej kod prej vzel pištolo in to preprečil. Evo pa si morilec! Pač tako ti razmišljaš, ne jaz. 😉
To je tako, kot da bi rekel, da je tat velik poštenjak, samo niso ga še zaprli v zapor, kjer bi lahko to poštenost pokazal, ker se mu na svobodi ves čas nekaj ponuja za ukrast. :)))
Saj, če ni res, potem si ti pač morilec. Pojdi se prijavit na policijo. :)) Samo povej ji, da še nisi padel v tako “opcijo”. Saj veš, če ti povabijo v sobo s svojimi najdražjimi in ti položijo pištolo zraven, da jo lahko vzameš kadarkoli, tvoje pa začnejo počasi mučiti in pobijati, boš slej kod prej vzel pištolo in to preprečil. Evo pa si morilec! Pač tako ti razmišljaš, ne jaz. ;)[/quote]
ne na žalost nisem morilec ker sem mel že polno prilik koga fentat pa ga nisem…. ti pa mogoče res bi bil če bi mel priliko …
ni tu samo + in – ampak je tudi nevtralno in ravno to si ti dokler ne dokažeš ali si zvest ali pa nezvest….
tak dolgo si nestestiran
kapiš?
To razumem. Pravijo, da ima vsak delec svoj antidelec. Naše dojemanje obstoja je le posledica teh fizikalnih pojavov.
Vsak ima opcijo nezvestobe. Le naši nameni določajo v katero smer bo kdo šel.
Čeprav je tvoj namen pokazati, da smo vsi v določenih pogojih ali situacijah lahko morilci, tatovi in prevaranti, je pomembna razlika v naših vrednotah, ki določajo ob kakšnih pogojih se bo nekdo odločil za prevaro.
Marsikdo se bo odločil že ob majhnih prilikah. Marsikdo, pa bo rabil kar dobršno mero razlogov, da bo izbral takšno pot.
To razumem. Pravijo, da ima vsak delec svoj antidelec. Naše dojemanje obstoja je le posledica teh fizikalnih pojavov.
Vsak ima opcijo nezvestobe. Le naši nameni določajo v katero smer bo kdo šel.
Čeprav je tvoj namen pokazati, da smo vsi v določenih pogojih ali situacijah lahko morilci, tatovi in prevaranti, je pomembna razlika v naših vrednotah, ki določajo ob kakšnih pogojih se bo nekdo odločil za prevaro.
Marsikdo se bo odločil že ob majhnih prilikah. Marsikdo, pa bo rabil kar dobršno mero razlogov, da bo izbral takšno pot.[/quote]
tehnično in teoretično gledano ima res vsaka oseba možnost nezvestobe na papirju…. ker pač vsak lahko gre k prostituki….
Ampak to je iskanje nezvestobe…. pravi karakter in zvestoba se za mene pokažeta komaj ko ne iščeš nezvestobe ampak si naenkrat postavljen pred odločitev zvestobe/nezvestobe …. ko te mikavna punca ogovori zunaj ali pa ti namigne za seks tvoja draga pa je v službi ali na zabavi s svojimi prijateljicami, in podobni primeri! Tebe pa ne more nihče videt in povedat tvoji dragi.
praktično gledano smo itak vsi morilci kajne? vsak je že pohodo kakšno mravljo, ubil komarja, pajka ipd….
ne nisi ker nisi v reali dal tega skoz… ampak samo na papirju 🙂 jaz sem dal samo 1 primer, je pa jih na tisoče različnih v različnih časovnih okvirjih in lokacijah in razlogih 🙂
ne nisi ker nisi v reali dal tega skoz… ampak samo na papirju 🙂 jaz sem dal samo 1 primer, je pa jih na tisoče različnih v različnih časovnih okvirjih in lokacijah in razlogih :)[/quote]
na papirju? A misliš, da mi jo je kdo narisal? Nič bat glede tega kaj sem jaz že dal skozi in kaj ne. :-)))[/quote]
Sam si napisal NE-BI torej si pisal v hipotetičnem in zato moj odgovor da si to odgovoril samo v teoriji prej torej je bv 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.