Debate o nezvestobi
… In če preživnine ne bi bilo ?[/quote]
Še vedno so tu otroci, ki so posledično brez očeta in očetovske vzgoje, ki zaradi odsotnosti očeta postanejo preveč poženščeni. 🙂
Primerjava z živalmi je neprimerna, saj ne moremo kar štepati otroke in živeti neodgovorno ter se izgovarjati na živalski nagon, kot da smo brez razuma.
Še vedno so tu otroci, ki so posledično brez očeta in očetovske vzgoje, ki zaradi odsotnosti očeta postanejo preveč poženščeni. 🙂
Primerjava z živalmi je neprimerna, saj ne moremo kar štepati otroke in živeti neodgovorno ter se izgovarjati na živalski nagon, kot da smo brez razuma.[/quote]
Še predobro vem vse to, kar si napisal, ampak napisal si pa tako, da stavek dobesedno izziva, “da ga obrneš malo na glavo” …
Slab poskus poveličevanja varajočih in iskanja izgovorov za varanje. 🙂
Ljubice pa res ni problem najti. Problem je najti inteligentno, pošteno in resno žensko.[/quote]
Kakšnega poveličevanja? Samo resnico sem napisal. Če se ti to zdi poveličevanje nečesa, napisanega očitno nisi razumel.
Ljubice da ni problem najti? Od kod tebi ta informacija, si nemara že probal? Če si, nisi ravno zvest. Če nisi probal, potem ne veš, koliko bi res bilo tebi težko/lahko najti ljubico.
Mislim popolnoma enako.[/quote]
In ker je takšnih žensk malo, so moški nezadovoljni v odnosu. Zaradi nezadovoljstva pa se potem nagibajo k varanju, kjer se išče tisto, kar jim v samem odnosu manjka.
Ne. Sem zgoraj navedel še en razlog.
Prav tako pa zaradi varanja človek še ni zadovoljen, pa čeprav pri ljubici najde seks.
Še vedno se vrača nazaj k ženi domov, ji laže v obraz, ter vztraja v bednem odnosu.
Vztraja pa ravno zato, ker v sebi ni zadovoljen.
Primerjava z živalmi je neprimerna, saj ne moremo kar štepati otroke in živeti neodgovorno ter se izgovarjati na živalski nagon, kot da smo brez razuma.[/quote]
Še predobro vem vse to, kar si napisal, ampak napisal si pa tako, da stavek dobesedno izziva, “da ga obrneš malo na glavo” …[/quote]
Kako to misliš “na glavo” ?
Če upoštevam statistiko varanja, potem to pomeni, da ni problem najti nekoga s kom bi partnerko/partnerja varal.
Še posebej ni problem, če si zanimiv tip. 🙂
Kot si sam napisal.
Ampak mi smo prišli iz ŽIVALI!
razum je lepa stvar ampak poglej kam nas že vrsto let pelje razum… gledaš poročila? jaz gledam ta naš razum in vedno več vidim živalskih dejanj lol
Vidim kam nas je pripeljal naš razum. Pripeljal nas je v družbo, kjer vladajo prevaranti in izkoriščevalci. In zagovarjanje varanja je le še en vidik te sprevržene družbe in delovanje razuma. Kdor zagovarja varanje, je prav tako padel pod ta vpliv in je le še dodaten dejavnik k ustvarjanju tega žalostnega stanja.
Človek deluje kot je naučen, bolj malo pa se sprašuje o posledicah samega delovanja.
Kot, da si vsi želimo, da nas drugi varajo in prevarajo ter lažejo. A je to tisto, kar si želimo ?
Ni problem, če si želiš seksati vsak dan drugo. A potem bodi samski, ne pa, da imaš doma ženo, ki jo izkoriščaš, potem pa se pri poročilih čudiš nad vsem sranjem in pokvarjeno družbo…
Opazujem svet okoli sebe in iz tega sem prišla do nekaterih zaključkov. Zakaj je toliko varanja in še tisti, ki so trdno prepričani, da se njim to ne more zgoditi, priletijo na trdna tla? Večini žensk je dovolj en moški. Moški pa so v monogamni zvezi, zakonu le zaradi zahodnjaških pravil, ne pa zato, ker jim je dovolj le ena ženska. Če bi lahko in če bi bilo legalno, bi veliko raje živeli v bi- ali celo poligamiji.
Vidim kam nas je pripeljal naš razum. Pripeljal nas je v družbo, kjer vladajo prevaranti in izkoriščevalci. In zagovarjanje varanja je le še en vidik te sprevržene družbe in delovanje razuma. Kdor zagovarja varanje, je prav tako padel pod ta vpliv in je le še dodaten dejavnik k ustvarjanju tega žalostnega stanja.
Človek deluje kot je naučen, bolj malo pa se sprašuje o posledicah samega delovanja.
Kot, da si vsi želimo, da nas drugi varajo in prevarajo ter lažejo. A je to tisto, kar si želimo ?
Ni problem, če si želiš seksati vsak dan drugo. A potem bodi samski, ne pa, da imaš doma ženo, ki jo izkoriščaš, potem pa se pri poročilih čudiš nad vsem sranjem in pokvarjeno družbo…[/quote]
Izkoriščam lol?
saj žena dobi doma VSE in še VEČ kot ljubica….
varanje je odvisno od ZORNEGA kota! Samo zato ker ima 95% ljudi enak zorni kot ko ogovi o varanju ne pomeni da ma 95% ljudi prav čeprav dela to takšen vtis….
Če tako radi relativizirate pa relativizirajte še tu…. o varanju govorite in partnerstvu da obstaja samo 1 vidik partnerstva že 10k let in da je današnji višek logike in razuma, ko je ravno obratno
Tako kot so v Grških/Rimskih časih đžene bile ljubusumne in morile moške zaradi ljubic/konkubin danes pač moški lažejo glede zvestobe… oboje se zgodi zaradi enakega vzroka le spoli so obrnjeni
Ko boste vsi doumeli da je partnerstvo večni boj med moškim in žensko boste razumeli da je vedno 1 spol dominanten en pa se podreja…. VEDNO! (ali 99.9999999%)
Hec pa je da tudi če tebi danes rečejo da si IZBERI po ŽELJI svoj idealni način partnerstva si tako ukalupljen v ženski način da sploh ne veš kaj bi ti bolje pasalo… kar seveda ne moreš KER NISI SPROBAL ….
Torej kako VEŠ 10000% da ti to ne paše če nisi sprobal… ni samo takrat moč govorit o tem kaj ti paše ali ne?
Kaj je to poženščen moški?[/quote]
To so tisti z malimi luleki in v obliki copate 😀
vbistvu so to ene par nikov tule gor in še ene par 10 tisoč luzerskih decov ki so podrli 1 ali max 2 picki v celem lajfu 😀
tisti ki zagovarjajo zvestobo ker druge ne morjo dobit oziroma niso probali 😀
Hec je v tem, če bi sploh izbral žensko in način partnerstva, bi izbral le eno žensko. Dvojno življenje ni zame, ker je to recept za bedno in nesrečno partnerstvo.
In varanje izhaja iz nezadovoljstva ter ne reši nobenih problemov in nas ne naredi srečne.
Matkic, ti pa imaš res poniževalen odnos do žensk, če meniš, da je žena zadovoljna, ko jo moški vara. Da ji je vseeno ali pa je tako neumna, da ji ni mar v kakšnem odnosu živi.
Ker se toliko poznam, da vem kaj mi paše in kaj ne. Vem kakšna so moja prepričanja in kakšno življenje mi ustreza.
Ne rabim vsega sprobat. 🙂
Moški brez moških lastnosti, kot so odločnost, zdrava mera agresivnosti….Poženščen moški je nesamostojen, odvisen od alkohola ali svoje mamice…..
Potem bomo pa kar rekli, da izjeme potrjujejo pravilo. Itak je več tistih, ki bi kar vse povprek oplojevali. :))
kaj pa kdaj sem jaz zadovoljen?
Ali je važno samo kdaj je ”moja žena” zadovoljna?
To je mišljenje ki je pripeljalo v poženščen odnos!
Ker so nas moške(vas) naučili (vcepli v podzavest) da ni važno kaj vi hočete ampak kdaj je ona zadovoljna
kaj pa če je meni v zadovoljstvo da jo varam? in da mam ljubice? Aja ne pol je vseeno ona bolj pomembna in njeno zadovoljstvo kot jaz? diskriminacija morda?
Slab poskus poveličevanja varajočih in iskanja izgovorov za varanje. 🙂
Ljubice pa res ni problem najti. Problem je najti inteligentno, pošteno in resno žensko.[/quote]
Kakšnega poveličevanja? Samo resnico sem napisal. Če se ti to zdi poveličevanje nečesa, napisanega očitno nisi razumel.
Ljubice da ni problem najti? Od kod tebi ta informacija, si nemara že probal? Če si, nisi ravno zvest. Če nisi probal, potem ne veš, koliko bi res bilo tebi težko/lahko najti ljubico.[/quote]
Si ti našel pravo žensko zase? Če nisi potem ne moreš govorit o tem, kdo je lahko zvest in kdo ne. No, govoriš lahko, ampak… 🙂
Še z eno žensko se težko kaj zmeniš in najdeš skupne interese. 🙂
V poligamiji je zato nujno, da so ženske skoraj brez pravic, saj bi težko uskladili vse potrebe in želje, če bi bili enakopravni.
Zato dvomim, da bi se ženske strinjale s poligamno vezo in se podredile moškemu.[/quote]
Zahodnjaške ženske se ne bodo strinjale nikoli 🙂 Ampak reciva hipotetično, da bi se, da bi se samo tu po tvoje podredile … niti en moški ne bi bil več s samo eno žensko 🙂
No ja, jaz itak tudi v poroko ne verjamem, v tisti za vedno te bom ljubil/ljubila … kako lahko sploh kdo to obljubi? Ti se lahko zavežeš in potrudiš in delaš na tem, da boš nekomu zvest do konca, da boš ostal z njim do smrti. Ne moreš se pa zavezati, da ga boš vedno ljubil. Ker čustev se pa ne da z možgani upravljati.
Ljubice da ni problem najti? Od kod tebi ta informacija, si nemara že probal? Če si, nisi ravno zvest. Če nisi probal, potem ne veš, koliko bi res bilo tebi težko/lahko najti ljubico.[/quote]
Si ti našel pravo žensko zase? Če nisi potem ne moreš govorit o tem, kdo je lahko zvest in kdo ne. No, govoriš lahko, ampak… :)[/quote]
potem ne more noben govorit…. ker da je prava boš vedo komaj ko boš umrl da je bla prava ker je bla do zadnje sekunde s tabo…. ali pa dokler bo ona umrla… kakorkoli
torej ali lahko vsak ki je bil 1 min + v zvezi ali pa noben 🙂 odloči se kaj ti bolj paše ampak ne pa pol spreminjat!
kaj pa kdaj sem jaz zadovoljen?
Ali je važno samo kdaj je ”moja žena” zadovoljna?[/quote]
To je razmišljanje copatarja, ne pa pravega moškega. Pravemu moškemu je mar za svoje želje in prav tako ženine.
Si ti našel pravo žensko zase? Če nisi potem ne moreš govorit o tem, kdo je lahko zvest in kdo ne. No, govoriš lahko, ampak… :)[/quote]
potem ne more noben govorit…. ker da je prava boš vedo komaj ko boš umrl da je bla prava ker je bla do zadnje sekunde s tabo…. ali pa dokler bo ona umrla… kakorkoli
torej ali lahko vsak ki je bil 1 min + v zvezi ali pa noben 🙂 odloči se kaj ti bolj paše ampak ne pa pol spreminjat![/quote]
Noben ne more govorit za druge. Zato naj vsak govori zase, pa bo. 😉
Še z eno žensko se težko kaj zmeniš in najdeš skupne interese. 🙂
V poligamiji je zato nujno, da so ženske skoraj brez pravic, saj bi težko uskladili vse potrebe in želje, če bi bili enakopravni.
Zato dvomim, da bi se ženske strinjale s poligamno vezo in se podredile moškemu.[/quote]
Zahodnjaške ženske se ne bodo strinjale nikoli 🙂 Ampak reciva hipotetično, da bi se, da bi se samo tu po tvoje podredile … niti en moški ne bi bil več s samo eno žensko 🙂
No ja, jaz itak tudi v poroko ne verjamem, v tisti za vedno te bom ljubil/ljubila … kako lahko sploh kdo to obljubi? Ti se lahko zavežeš in potrudiš in delaš na tem, da boš nekomu zvest do konca, da boš ostal z njim do smrti. Ne moreš se pa zavezati, da ga boš vedno ljubil. Ker čustev se pa ne da z možgani upravljati.[/quote]
PikaNika razmišlja 10x bolj logično in pametno kot ene par moških tu skup 🙂
Moški varajo zato ker hočejo poseksat več žensk (nagon) ženske ki pa tudi varajo pa običajno hočejo dat večim ker imajo težnjo po obvladovanju moškim (torej želijo bit možače) ali pa zato ker hočejo bit kao enakovredne tipom … je pa še nek mali odstotek nimfomank itd… približen odstotek kot je resnično monogamih tipov lol
To da so seksanje z drugimi ljudmi naredili za ”prevaro” smo si plunli v lastno skledo…. tako kot prepoved prodaje marihuane (in gojenja) namesto da bi s tem živeli in sprejemali vse načine zatiramo kao 1 način. oziroma ga demoniziramo….
Če bi družba od začetka govorla kak ni narobe če ma tip še kakšno bi bilo manj žensk ki zahteva/pričakuje monogamnost od tipa…. ženske sploh (večina) ne razume da moški niso ustvarjeni tako kot od njih one pričakujejo…. njim se zdi današnja zveza logična, naravna, in ”perfektna”
To se tudi vidi v tem da se manj moških želi poročit kot žensk….
me zanima kakšno bi bilo razmerje če bi poroka zakonsko dodelila možu ljubico ki jo lahko sam osvoji če mu uspe….
Večni boj za prevlado 2 spolov 🙂
torej ali lahko vsak ki je bil 1 min + v zvezi ali pa noben 🙂 odloči se kaj ti bolj paše ampak ne pa pol spreminjat![/quote]
Noben ne more govorit za druge. Zato naj vsak govori zase, pa bo. ;)[/quote]
Kdaj VEŠ 100% da je prava… ko umreš oz si tik pred smrtjo in je ona še ”tvoja” ali ko ona umira in si ti ”njen”
prej pa pojma nimaš… eni se ločujejo pri 6x letih ali celo 7x !!!! dokazano in dokazljivo! Torej ti in jaz ”šmrkavca” nimava pojma če je KATERAKOLI prava…
ne moreš niti za sebe govorit!
nauči se prvo pomen besed preden se spet vtakneš v debato!
copatar je samo tisti ki daje prednost željam druge osebe 🙂 izvzeta je mati 😉
če gledaš le na sebe ne morš bit copatar si lahko kvečjemu EGOIST …
Forum je zaprt za komentiranje.