Debate o nezvestobi
kak ste ženske smešne 🙂
moški so nezvesti moški logiki ravno ko so (po vaše) zvesti 🙂
A ne vidite paradoksa…. Ženske poznate samo 1 zvestobo, medtem ko moški moramo negirat lastno zvestobo zavoljo kao ženskega pojmovanja zvestobe….
Folk pa še kar naseda, eni kot Marko se celo slepijo da je tak prav…. da majo ženske prav in da mormo samo moški kao uporabljat zgornjo glavo ker ženske lahko čustva in glavo mi pa nesmemo obeh glav 🙂
kak ste ženske smešne 🙂
A ne vidite paradoksa…. Ženske poznate samo 1 zvestobo, medtem ko moški moramo negirat lastno zvestobo zavoljo kao ženskega pojmovanja zvestobe….
Folk pa še kar naseda, eni kot Marko se celo slepijo da je tak prav…. da majo ženske prav in da mormo samo moški kao uporabljat zgornjo glavo ker ženske lahko čustva in glavo mi pa nesmemo obeh glav :)[/quote]
Jaz pravim, da je za moške zvestoba nemogoča, ker po naravi niso monogamni. Izjeme le potrjujejo pravilo.
kak ste ženske smešne 🙂
[/quote]
Bodi nam globoko hvaležen, da vsaj me stalno (po)skrbimo za smeh :))) tipi ste tako ali tako brez smisla za humor, smeh in dobro voljo :/[/quote]
saj ti si vzela v dobro kar je prav, jaz sem mislo v negativno kar je v reali 🙂
ne ne, on vidi nekaj, česar me, uboge ženske ne :-)[/quote]
Raje sem uboga kakor, da bi bila tip :))) da bi nategnila vse kar leze…verjetno bi si ga kar odrezala :)))[/quote]
raje nategnem vse kar leze in gre kot da sem NATEGNJEN od vsegar kar leze in gre kot ženske ;))))))
raje nategnem vse kar leze in gre kot da sem NATEGNJEN od vsegar kar leze in gre kot ženske ;))))))[/quote]
Nisi prvi/edini, ki ima rad zoofilijo, uživaj :)))[/quote]
še vedno boljše bit zoofil kot pa bit zlorabljen od zoofilov :))))))))))) (kot ženske)
pivo na šihtu pa paše 😀
kak ste ženske smešne 🙂
Folk pa še kar naseda, eni kot Marko se celo slepijo da je tak prav…. da majo ženske prav in da mormo samo moški kao uporabljat zgornjo glavo ker ženske lahko čustva in glavo mi pa nesmemo obeh glav :)[/quote]
Jaz pravim, da je za moške zvestoba nemogoča, ker po naravi niso monogamni. Izjeme le potrjujejo pravilo.[/quote]
A to iz lastnih izkušenj ?
Jaz pravim, da je za moške zvestoba nemogoča, ker po naravi niso monogamni. Izjeme le potrjujejo pravilo.[/quote]
A to iz lastnih izkušenj ?[/quote]
Pa kakih lastnih izkušenj wtf Robi… to je iz OSNOVNE logike človeštva in samcev in samic!!!! to je iz RAZISKOVANJA vrste znanstvenikov ki so več kot mi vsi tu skupaj in če so oni rekli da je cilj moškega ”oplodit” čimveč samic in cilj ženske najt pravega očeta lastnih otrok potem je tako…. izjeme pa potrjujejo pravilo kot je Rekla PikaNika
S tem se ne strinjam ravno čist. Zvestoba je precej verjetna pri tipih, ki težko dobijo žensko. Kdor je težko dobil partnerko, bi težko našel tudi ljubico. Pač precejšen del tipov je tak, da se je moral zelopotrudit, da je sploh prišel do ženske. Ti tipi se sploh ne rabijo dost trudit, da so zvesti, zvestoba je njihovo naravno stanje. Trudit se za zvestobo morajo zanimivi tipi, ki jih ženske opazite, taki so v preizkušnjah zvestobe..
S tem se ne strinjam ravno čist. Zvestoba je precej verjetna pri tipih, ki težko dobijo žensko. Kdor je težko dobil partnerko, bi težko našel tudi ljubico. Pač precejšen del tipov je tak, da se je moral zelopotrudit, da je sploh prišel do ženske. Ti tipi se sploh ne rabijo dost trudit, da so zvesti, zvestoba je njihovo naravno stanje. Trudit se za zvestobo morajo zanimivi tipi, ki jih ženske opazite, taki so v preizkušnjah zvestobe..[/quote]
njihova zvestoba ni plod lastne fizične želje po manj ženskah ampak realne nezmožnosti….
če bi se ti vsak dan ponudla vse ženske na Svetu dvomim da bi blo dosti moških ki bi bli z 1 cel lajf….
moškemu zvestoba ne pomeni monogamije ženski pač…
Forum je zaprt za komentiranje.