Debate o nezvestobi
No saj. Ampak nekaterim vseeno ne potegne, da če jaz mislim, da bi moj v določenih okoliščinah “podlegel”, da to še ne pomeni, da se tudi zdaj rekreira drugje.[/quote]
To pač ne potegne samo tistim, ki pač morajo kontrirat, pa čeprav bluzijo.. potem na koncu pa, kao sem se hecal…
Stara zgodba :)[/quote]
Ne na koncu. Smajli je bil že na začetku. 😉 Kar pojdi si pogledat. Hec je že od vsega začetka. Razumljivo pa je, da se pri vsakem tudi hec nekje konča. Še vedno pa je bil le hec in bil je z namenom. Bikini že ve. 🙂
Absolutno se strinjam s tabo… ampak ali nisi potem na nek način nezvesta svojemu telesu… lastnemu sebi….
ker tvoje telo se je že ODLOČILO za drugega namreč vzburjenje je odziv telesa na ugajanje oz. poželenje… in tvoje telo je izbralo tistega ki je to telo prebudil in vzburil…. torej če se ti zavestno potem odločiš (kar je normalno in se dogaja nenehno) za drugega potem kontriraš svojemu telesu ki da JASNE znake katero telo oz. osebo si je želelo.[/quote]Ni vse pravilno kar se tudi zdi enostavno.
Ta njen užitek bi trajal sorazmerno malo časa, sploh če so v odnosu še kake “mlade dušice” in njihova sreča/žalost pogojuje tudi njeno veselje.
Ampak do tam še nismo prišli, a ne matkič? :)))
Lahko pa bi skrb in odgovornost za “stranske produkte seksa” lahko prevzel nekdo drug in bi se mi pač predajali neomejenemu hedonizmu….
Odrasel človek se je sposoben odločit tudi tako kot je “prav” in ne počne zgolj tistega kar je “fajn” 😉
To nas menda loči od živali, čeprav nisem čisto prepričan, ker tudi one pogosto počnejo nekaj kar jim ni vedno fajn je pa prav, sploh ko so potomci v vprašanju…. :/
Absolutno se strinjam s tabo… ampak ali nisi potem na nek način nezvesta svojemu telesu… lastnemu sebi….
ker tvoje telo se je že ODLOČILO za drugega namreč vzburjenje je odziv telesa na ugajanje oz. poželenje… in tvoje telo je izbralo tistega ki je to telo prebudil in vzburil…. torej če se ti zavestno potem odločiš (kar je normalno in se dogaja nenehno) za drugega potem kontriraš svojemu telesu ki da JASNE znake katero telo oz. osebo si je želelo.[/quote]
Ni vse pravilno kar se tudi zdi enostavno.
Ta njen užitek bi trajal sorazmerno malo časa, sploh če so v odnosu še kake “mlade dušice” in njihova sreča/žalost pogojuje tudi njeno veselje.
Lahko pa bi skrb in odgovornost za “stranske produkte seksa” lahko prevzel nekdo drug in bi se mi pač predajali neomejenemu hedonizmu….
Odrasel človek se je sposoben odločit tudi tako kot je “prav” in ne počne zgolj tistega kar je “fajn” 😉
To nas menda loči od živali, čeprav nisem čisto prepričan, ker tudi one pogosto počnejo nekaj kar jim ni vedno fajn je pa prav, sploh ko so potomci v vprašanju…. :/[/quote]
Problem je v tem da noben ne ve kaj je prav… vsak pa ve kaj hoče telo 🙂 …. prav si napisal PRAV v narekovajih….
Veš zato ker ljudje/države delajo to kar se jim zdi ”prav” imamo napade na suverene države (USA NATO) zato ker se baje ločimo od živali po tem kajne?
Če je to PRAV (ja brez oklepajov) in je to tisto kar nas loči od živali potem sem raje žival in se imam fajn kot pa trpim človeški ”prav”
Ali ti meniš da je ”fajn” hujše kot to kar se dogaja po svetu v imenu človeškega ”prav” ??? namreč meni je zanimivo kako sploh drzneš govorit o tem kako se ljudje razlikujemo od živali po naprednem razumu in zmožnostjo narediti tudi to kar je ”prav” če pa primerjava človeka in živali nazorno pokaže da ljudje delamo VEČ napak in ”nepravega” kot pa živali….
namreč brez človeštva in njegovega naprednega ”prav” bi Svet bil v bistveno manj težavah tudi če bi se na njem živali imele preprosto ”fajn” kajne? Ali boš trdil da to ni res?
ker tvoje telo se je že ODLOČILO za drugega namreč vzburjenje je odziv telesa na ugajanje oz. poželenje… in tvoje telo je izbralo tistega ki je to telo prebudil in vzburil…. torej če se ti zavestno potem odločiš (kar je normalno in se dogaja nenehno) za drugega potem kontriraš svojemu telesu ki da JASNE znake katero telo oz. osebo si je želelo.[/quote]
Ma, moje telo se je odločilo samo to, da je vzburjeno, ni se pa opredelilo, kdo ga lahko tudi poteši. To se odloči moja glava (ker je srce pač črpalka, pa nima nobenih kognitivnih sposobnosti, niti čustvovanja itd.), v kateri pa se večina misli, povezanih z erotiko, vrti okoli mojega partnerja.
To nas menda loči od živali, čeprav nisem čisto prepričan, ker tudi one pogosto počnejo nekaj kar jim ni vedno fajn je pa prav, sploh ko so potomci v vprašanju…. :/[/quote]
Problem je v tem da noben ne ve kaj je prav… vsak pa ve kaj hoče telo 🙂 …. prav si napisal PRAV v narekovajih….
Veš zato ker ljudje/države delajo to kar se jim zdi ”prav” imamo napade na suverene države (USA NATO) zato ker se baje ločimo od živali po tem kajne?
Če je to PRAV (ja brez oklepajov) in je to tisto kar nas loči od živali potem sem raje žival in se imam fajn kot pa trpim človeški ”prav”
Ali ti meniš da je ”fajn” hujše kot to kar se dogaja po svetu v imenu človeškega ”prav” ??? namreč meni je zanimivo kako sploh drzneš govorit o tem kako se ljudje razlikujemo od živali po naprednem razumu in zmožnostjo narediti tudi to kar je ”prav” če pa primerjava človeka in živali nazorno pokaže da ljudje delamo VEČ napak in ”nepravega” kot pa živali….
namreč brez človeštva in njegovega naprednega ”prav” bi Svet bil v bistveno manj težavah tudi če bi se na njem živali imele preprosto ”fajn” kajne? Ali boš trdil da to ni res?[/quote]
Ne trudi se, sigurno takrat ni kliknil na povezavo do predavanja.
namreč brez človeštva in njegovega naprednega ”prav” bi Svet bil v bistveno manj težavah tudi če bi se na njem živali imele preprosto ”fajn” kajne? Ali boš trdil da to ni res?[/quote]
Ne trudi se, sigurno takrat ni kliknil na povezavo do predavanja.[/quote]
Napačno citirano, spada pod ta post:
Pravzaprav delček posta…
Ma, moje telo se je odločilo samo to, da je vzburjeno, ni se pa opredelilo, kdo ga lahko tudi poteši. To se odloči moja glava (ker je srce pač črpalka, pa nima nobenih kognitivnih sposobnosti, niti čustvovanja itd.), v kateri pa se večina misli, povezanih z erotiko, vrti okoli mojega partnerja.[/quote]
Hočeš rečt, da Matkič ne razmišlja s tazgornjo? :))
Mi je pa tvoj odgovor všeč. Zajela si vse, kar je bilo za povedat na to temo. Bravo.
[/quote]
Pa še ponavljajo se. :))[/quote]
tudi tvojo Petro lahko nategnem, da boš relevanten v svojih objavah … ti bom dovolil, da se referiraš na moj nick ☺
Ma, moje telo se je odločilo samo to, da je vzburjeno, ni se pa opredelilo, kdo ga lahko tudi poteši. To se odloči moja glava (ker je srce pač črpalka, pa nima nobenih kognitivnih sposobnosti, niti čustvovanja itd.), v kateri pa se večina misli, povezanih z erotiko, vrti okoli mojega partnerja.[/quote]
Ne Senza tvoje telo se je odločilo TOČNO kdo ga je vzburil ker si ga je poželelo…. vzburjenje telesa je odziv na to KOGA si želi ti pa si zavestno to negirala in odšla drugam …. torej si nezvesta želji telesa ki se je vzburila na čisto drugi ”vzrok”
namreč brez človeštva in njegovega naprednega ”prav” bi Svet bil v bistveno manj težavah tudi če bi se na njem živali imele preprosto ”fajn” kajne? Ali boš trdil da to ni res?[/quote]Ta tvoj državni “prav” si zgradil na napačnih temeljih, podobno kot ga sami opravičujejo zato pa je toliko zla.
Spet imaš malo napačne vhodne podatke in potem ti ven izpade tako bedat rezultat…. 😉 :)))
Mislim, da je ampak tista “teta” (kot jo sam imenuje) predava njemu tako tuje stvari, da ne vem če je zdržal do polovice… 😉
Država = ljudje ….
”prav” je vse kar stori človeštvo (torej tudi države) ki jih mi izvolimo…. vsak zakon je to kar ljudje naredijo soljudem ker menijo da je ”prav” če ni bi volili drugače 🙂
Torej spet hočeš zameglit dejstvo…. človeški ”prav” naredi več škode kot koristi tem našem Svetu…. Ti pa ga poveličuješ kot višek razuma logike in kaj jaz vem kaj še vse.
Država = ljudje ….
”prav” je vse kar stori človeštvo (torej tudi države) ki jih mi izvolimo…. vsak zakon je to kar ljudje naredijo soljudem ker menijo da je ”prav” če ni bi volili drugače 🙂
Torej spet hočeš zameglit dejstvo…. človeški ”prav” naredi več škode kot koristi tem našem Svetu…. Ti pa ga poveličuješ kot višek razuma logike in kaj jaz vem kaj še vse.[/quote]Če želimo sobivat v neki skupnosti se moramo držat nekih pravil kar se meni zdi prav za razliko od tebe. Katera pravila so prava in katera niso pa nam pokaže čas, če sami ne zmoremo že prej tega presodit. In kot prava sigurno niso tista, ki nekomu delajo krivico še sploh če je to otrok.
Ne Senza tvoje telo se je odločilo TOČNO kdo ga je vzburil ker si ga je poželelo…. vzburjenje telesa je odziv na to KOGA si želi ti pa si zavestno to negirala in odšla drugam …. torej si nezvesta želji telesa ki se je vzburila na čisto drugi ”vzrok”[/quote]
Zakaj se pa potem moje telo tako pozitivno odzove in se na koncu počuti tako potešeno in zadovoljeno, glede na to, da sem do njega tako nezvest? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.